`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Daiwa

Daiwa Blast PE SH

Daiwa Blast PE SH

 • Daiwa Blast PE SH
 • Daiwa Blast PE SH
 • Daiwa Blast PE SH
 • Daiwa Blast PE SH

Daiwa Blast PE SH

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Daiwa Blast PE SH

Bedövning i utseende och felfri i design och prestanda Daiwa Blast sätter en ny standard i ljus tackla spin rulle kompetens att leverera sportfiskare en av deras nyaste och mest hållbara och pålitliga ljus tackla havs och shoregame rullar under en tid.

Lätt, kraftfull, och iögonfallande i sin svart och guld skruden Blast är lika hemma kust jigging med sin styrka och tillförlitlighet som kommer från användningen av många av de designelement i sina storebröder, Saltiga och Catalina.

Designad för att utmärka sig och byggd för att utföra Blast integrerar många av Daiwa? S mest innovativa design och teknik inklusive Mag Seal, Air Rotor och Super Metal, och blandar dem med beprövade design och funktioner för att skapa en rulle som har få kamrater när det kommer till ljus spel spin rulle excellens.

Kraftigt raffinerad och meticulosy utformat Blast gör att du kan känna större samhörighet med dina lockar, upptäcka fler bites, och slåss fisk med yttersta lätthet. Blast är? Teknik att Känn ?, och prestanda för att inspirera.

Super Kropp

The Blast? Ar imponerande design och prestanda stamtavla börjar med Daiwa? S innovativa Real Fyra teknik, med en kombination av Real Engine, Real Control, Real Endurance och Real anpassad kombination för oöverträffad styrka, förfining och prestanda.

The Blast? S superstarka, korrosionsbeständiga, Super metall hus Daiwa? S mest avancerade växelsystem tillgängliga, Digigear II, med prestanda inspirerade växelsystemet med en hög precision klippteknik som uppnår perfekt redskap ingrepp och ultra jämn prestanda. Tillverkad av superstarka, korrosionsbeständig legering möjliggör det lättare och starkare kugghjul och felfri växel meshning och drift.

Med växel stabilitet, styrka och jämnhet till en annan nivå är Daiwa? S Motor Plate-teknik, med prestationshöjande teknik som ger direkt tryck vardera sidan av lager och kugghjul i huvuddelen för att möjliggöra den perfekta ingrepp av kugghjul och förbättrade redskap prestanda.

Super Sealed

Ultimat skydd ges via Daiwa? S banbrytande Mag Seal-teknik. En revolution inom växel och lagerskydd Mag Seal innebär vetenskapligt utformade magnetiserade olja som bildar en ogenomtränglig tätning som förhindrar, damm, vatten och salt intrång, och eliminerar oljespray i samband med traditionella icke magnetiserade tätningar.

Stänga dörren på rull förstöra element Mag Seal ger oöverträffad skydd och förbättrar prestanda och förlänger livslängden på rullar för idag, imorgon och långt in i framtiden.

Lätt som Air

Lätt som luft och lika stark som stål, levererar Daiwa? S Air Rotor balans, tyngdlöshet och styrka till Blast för ultimat rulle balans och prestanda.

Lättare, starkare och mer balanserad och känslig än något rotorsystem som? S kommer före,? Air Rotor? har en precisionstillverkade båge som ger exceptionell linjerullstöd och sprider trycket på den nedre delen av rotorn för att minska betona och böjning.

Air Rotor förbättras ytterligare med en urholkad konstruktion minska vikten, samtidigt som man ökar rull känslighet och överföringen av vibrationer. En viktminskning förbättrar rotations balans, medan dess lägre tyngdpunkt och exakt centrum axel gör att rotorn att snurra med perfekt balans.

Styrka, balans och lätthet är alla rika på överflöd och generösa i prestanda med Air Rotor och Blast.

Linje tamer

Leverera yttersta kontrollen är en samling av Daiwa? S finaste och mest innovativa linjekontroll.

Daiwa? S berömda ABS II spolar leder avgiften med den omvända koniska spolen möjliggör större linjestyrning och ökad gjutning avstånd. Oönskade linjeslingor och trassel är ett minne blott, särskilt vid användning av PE och fläta linjer, med maximal användning av en spole? S kapacitet nu insett, tillsammans med oöverträffad linje kontroll och minskning friktion.

Twist Buster II och Air Bail går samman under hämta och matarledningen obesvärad och untangled på buffras, vilket möjliggör ökad linje plocka upp och max gjutning avstånd.

A Perfect Stop

Ultimat kontroll och precision i fiskaren? S hand med Daiwa? S Real Stopper och Direkt Anti Reverse tar rulle precision och kontroll till en annan nivå, vilket eliminerar bakåt hantera tillbaka spela noll för ökad känslighet, fast krok inställning och oöverträffad linjestyrning.

Silent Oscillation förstärker ytterligare rullen? S tyst som en viskning och silkeslen drift, och ger ökad redskap hållbarhet och funktion. Oöverträffad i stillhet och jämnhet Silent Oscillation garanterar ultimata växel prestanda, medan samtidigt minimera vikt och svängningsmotståndet.

Sa Drag Life?

Daiwa? S UTD (Ultimate Tournament Drag) levererar Blast fingertopps dra styrning och obeveklig stoppa makt att kontrollera den tuffaste och starkaste fisken går runt. Med silkeslen start och 8kg anslagskraften att tygla det hårdaste dragfisk Blast aldrig kommer att se dig under sköts i stridens hetta.

Den Blast? S stora icke slip EVA bollen knoppar sätter fullt starteffekt i dina händer med XOS ratten gör det möjligt att ta tag och ta kontroll när saker verkligen måste vevas upp.

Golden i utseende, design och prestanda Daiwa Blast spin rulle öppnar dörren till en ny tid i ljus tackla hållbarhet och tillförlitlighet. En ålder då perfektion tyglar, prestanda dominerar, och spin rulle kvalitet är en Blast.

Egenskaper

Real Fyra

Super Metal Body

Digigear II

Mag Sealed

Motorplatta

Luft Rotor

ABS II

Twistbuster II

Airbail

UTD? Ultimate Tournament Drag

Real Stopper

Oändlig Anti Reverse

Tyst Oscillation

EVA boll knopp


Köp dina favorit Rullarmodeller och njut av vattensport och fiske. Du har rätt att returnera varan inom 30 dagar om du inte är nöjd med ditt köp av Daiwa Blast PE SH. Om du har några frågor angående ditt köp av Daiwa Blast PE SH, kontakta vårt professionella vattensport och fisketeam via telefon eller email.

Funktioner Daiwa Blast PE SH

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

REKOMMENDERAT FÖR DIG

Visa alla produkter