`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Daiwa

Daiwa Caldia LT 2018

Daiwa Caldia LT 2018

 • Daiwa Caldia LT 2018
 • Daiwa Caldia LT 2018
 • Daiwa Caldia LT 2018
 • Daiwa Caldia LT 2018

Daiwa Caldia LT 2018

Produktbeskrivning Daiwa Caldia LT 2018

Caldia gör sitt tillträde till världen av LT-rullar: starkare och mindre modeller. Den snygga profilen döljer en förstärkt mech medan du tar Caldia 2500 under 200g-märket. Denna fjädervikt sträcker sig till Tough Digigear-drivväxeln vars volym, tjocklek och tänder har raffinerats för optimal prestanda: jämn lindning och ökad hållbarhet och styrka. Dessa fördelar förstärks av den magnetiska Mag-förseglade oljan, ett unikt Daiwa-koncept. En slutgiltig utveckling kommer i förstärkt ren rostfri stålaxel.

Funktioner:

ATD dragteknik, dragknapp med full storlek

Lager: 6 + 1 inklusive 1 CRBB

ZAION-kolkropp och DS4-kol Luftrotor

Aluminiumspole med Long Cast-profil

CrossWrap line lay

Ultralätt enskruvbar lufthandtag i aluminium

Specifikationer:

Vikt: 185 g

Teknologi:

ATD:

ATD har skivor som har impregnerats med specialfett för att optimera energiutbytet. Denna exceptionellt högkvalitativa produkt ger mer slipkraft i början och erbjuder ett stabilt och progressivt drag. Risken att bryta mot matchen hålls till ett minimum, eftersom ATD anpassar sig till varje fas i kampen: arbetar snabbare och mer progressivt på första loppet men erbjuder en fastare hållning för vevkraft i mittenfasen. Det är den här adaptiva funktionen som ger den sitt automatiska namn.

Luftrotor:

Luftrotorn står för sin balans, seghet och känslighet.

Den välvda profilen och 15% viktminskningen jämfört med standardrotorer ger optimal lindningslindhet och eliminerar vibration tack vare det sänkta tyngdpunktet.

Tuff Digigear

Cross Wrap:

Denna teknik korsar linjen runt spolen för optimerad avlastning på gjutet. Detta är absolut nyckeln till att förhindra tangles och linjespets.

Oändlig Anti Reverse:

Det nya Infinite Anti Reverse-systemet aktiveras med 4 gånger mindre kraft än ett klassiskt system.

Mindre än 2g behövs för att koppla in Real Stopper-systemet som eliminerar handtagets rörelse, vilket ger känslighet till nästa nivå.

Tyst Oscillation:

Den perfekta avstämningen av kontaktpunkterna mellan helicoid och raka tänder ger ett energiförbrukning nära 99% och tyst rotation. Daiwa växeltåg erbjuder överlägsen slingrande smidighet.

Luftskyddet:

Den ihåliga Touch Air Bailen är tillverkad av stål SUS303 och är 20% hårdare än en solid titanbail av samma vikt och med en livslängd 13 x längre.

Twist Buster II:

TB2 pickupvalsen har utvecklats av Daiwa och precision bearbetad för att garantera optimal linjeläge.

ABS II:

I motsats till klassiska cylindriska spoldesigner, är ABS-spolarna avsmalnande för att begränsa riskerna för att smitta på gjutet. Dessutom minskar läppen friktionen för att öka avstängningsavståndet.

Reservspole:

Vissa rullar levereras med en extra spole. De flesta är identiska med originalen men kan komma i ett annat material eller storlek.


Daiwa Caldia LT 2018 är tillgänglig i olika färger och storlekar. Om du är intresserad av att köpa Daiwa Caldia LT 2018 från vår online vattensport och fiskebutik waveinn, tveka inte mer och få varan levererad till din dörr inom några dagar. På waveinn kan du garanterat hitta de lägsta priserna på produkter inom vattensport och fiskeutrustning från märket Daiwa.

Funktioner Daiwa Caldia LT 2018

Lever Position
Typ av rullar

Kundrecensioner och frågor (2)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

En liten pärla !!

-

Super fin liten rulle.

Stor-liten teknisk mirakel

-

Allt Daiwa kan erbjuda för en krävande fiskare - kraft, ljushet, vridmoment - utan tvekan en av de bästa rullarna jag någonsin har använt!

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga