`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Daiwa

Daiwa CAST IZM QD A Japan

Daiwa CAST IZM QD A Japan

 • Daiwa CAST IZM QD A Japan
 • Daiwa CAST IZM QD A Japan
 • Daiwa CAST IZM QD A Japan
 • Daiwa CAST IZM QD A Japan

Daiwa CAST IZM QD A Japan

Produktbeskrivning Daiwa CAST IZM QD A Japan

Återigen, utnyttja långdistans surfa gjutning trender från Japan vi har åstadkommit en ny design genombrott i långdistans spole geometri. Den här gången har vi skapat en "kompakt" strategi kring en 25mm stroke spole med en 65mm spole diameter (samma som Basia) och en 66mm spole kjol. Det kallas Cast'izm.

Kombinationen av spole form, diameter och stroke har producerat extra gjutning resultat, driver även Basia i tester. Men tack vare den förkortade spole längd kroppen blir kortare också. Den blygsamma förhållandet mellan 4,7: 1 ger en användbar effektomvandling med hjälp av Digigear II, men allt en imponerande rad hämtning av 96cm tack vare en fylld spole omkrets på cirka 200 mm. Detta är en stor tillgång vid fiske på distans.

Bortsett från sin häpnadsväckande gjutning förmåga att Cast'izm har också Mag Sealed. Detta skydd mot intrång av vatten och skräp via rotorn förlänger livslängden på att "showroom" slingrande känsla och jämnar ut initial lind tröghet. Nästan nu standardfunktioner är QD snabbt dra och HIP High Impact Protection linje klipp, måsten för alla moderna karp rulle.

Segheten kommer i form av Zaion kroppen, grafit Air Rotor och Air Bail som i sin tur kombineras med Twistbuster göra linje resa desto mer problemfri.

Den Cast'izm kanske "mindre" i vissa avdelningar men dess kompakta form ger fortfarande "stora" i gjutning, funktioner och utseende. Det formar framtiden.

Funktioner:

Ny banbrytande spole profil och 25mm stroke

Kompakt Zaion kroppen

Mag Sealed

QD Quick Drag

Luft Rötor (grafit)

luft Bail

Twistbuster

HIP High Impact Protection linje klipp

Digigear 2

Bearbetad aluminium spole


Upptäck Daiwa CAST IZM QD A Japan i lager till bästa pris. Besök oss på waveinn, din onlinebutik för vattensport och fiskeutrustning och ta del av alla erbjudanden utan att kliva utanför dörren. Vi garanterar säker betalning och möjlighet att spåra din frakt! Beställ din Daiwa CAST IZM QD A Japan och uppgradera din utrustning. Njut av dina dagliga sportaktiviteter till fullo!

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller fråga en fråga

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI