`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Daiwa

Daiwa Crosscast Carp 45 SCW

Daiwa Crosscast Carp 45 SCW

 • Daiwa Crosscast Carp 45 SCW
 • Daiwa Crosscast Carp 45 SCW
 • Daiwa Crosscast Carp 45 SCW
 • Daiwa Crosscast Carp 45 SCW

Daiwa Crosscast Carp 45 SCW

Produktbeskrivning Daiwa Crosscast Carp 45 SCW

Crosscast Carp SCW QD är utan tvekan marknadens bästa värde för pengar. Med en kaross och en rotor tillverkad i DS4-polykarbonat och en ZIG DIGIGEAR II-drivväxel. Denna 4x4 är byggd för att stå emot allt stavskyddsarbete. Slow Cross Wrap-linjen garanterar en mer progressiv och smidig återhämtning


Specifikationer:

Snabbdrag
Lager: 3 + 1
DS4 polykarbonatkropp och rotor för större kraft utan att offra ljusheten
Aluminiumspole.
Slow Cross Wrap line låg
Fällbart aluminiumhandtag


Teknologi:

LJUS OCH TÄCK:
LT är ett nytt koncept inom Daiwa engineering som har producerat nya storlekar på rullar som är mindre och tuffare än någonsin. Den helt ombyggda Digigear-enheten är förstärkt.

Zaion:
Stark lätt antikorrosion:
Några av Daiwas rullkroppar och rotorer är tillverkade av Zaion, ett exklusivt kol med hög densitet med korrosionsskyddande egenskaper som är både lättare och tuffare än magnesium.
Zaions ingenjörer planerade att bygga ett material som var lika hårt som metall men lika lätt som kol. Konventionell visdom håller att en aluminiumrulle erbjuder seghet medan polykarbonat behövs för att göra en lätt kropp och rotor.
ZAION är en sammansmältning av dessa två egenskaper. Medan vanligt kol är tillverkat av nylon 6 6-harts och kolfibrer vid 20%, skryter ZAION två gånger kolfibrens densitet. Resultatet är ett unikt material som är lika starkt som magnesium. En ZAION-kropp är 25% lättare än motsvarande i magnesium och 50% lättare än aluminium!

Digigear:
Ett digitalt klippt växel med hög precision med helikoidtänder för optimal fluiditet i vinden.

SCW (Slow Cross Wrap):
La technologie Slow Cross Wrap offre au moulinet une récupération à oscillation lente. Le fil est parfaitation rangé dans la bobine et les lancers är inte optimistiska.

Cross Wrap:
Denna teknik kors lindar linjen runt spolen för optimerad avlastning på gjutningen. Detta är absolut nyckeln till att förhindra klämmer och linjespinn.

Tyst oscillation:
Den perfekta avstämningen av kontaktpunkterna mellan helicoid och raka tänder skapar ett energiutbyte nära 99% och tyst rotation. Daiwa-växeltåg erbjuder överlägsen slingrande smidighet.

Air Bail:
Den ihåliga Touch Air Bail är tillverkad av SUS303 stål och är 20% tuffare än en solid titanfäste med samma vikt och med en livslängd 13 x längre.

Twist Buster:
Twist Buster pickup-rullen har utvecklats av Daiwa och precisionsverktyg för att garantera optimal linjeläggning.
Systemet minimerar riskerna för linjespinn på hämtningen.

MAGMUSKLER:
Till skillnad från klassiska cylindriska spolkonstruktioner, är ABS-rullar avsmalnande för att begränsa risken för att trassla på gjutningen. Dessutom minskar läppen friktion för att öka gjutavståndet.

Snabbdrag:
Ledtråden är i namnet på denna ultrasnabba drag!
Övergången från fri till snäv dra i en halv varv av ratten.
Omedelbar justering efter rollen eller på slaget.

Motorplatta:
Sidoplattorna på vardera sidan av kroppen skyddar mekaniken och ökar livslängden på din rulle.


Hitta Daiwa Crosscast Carp 45 SCW i lager till bästa pris. Kolla också in våra Fiskeutrustning reor och välj de bästa erbjudandena. Hitta de senast sänkta priserna och upptäck alla våra reor på Rullarprodukter till otroliga priser! Allt detta för att försäkra dig om att du alltid får de billigaste och bästa erbjudandena hos waveinn.

Funktioner Daiwa Crosscast Carp 45 SCW

Lever Position
Typ av rullar

Kundrecensioner och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Bra!!!

-

Perfekt rulle även för surfcasting. Kombinerat med en 5 meter surfstång, tack vare dess 45 mm spole, möjliggör den en vätskeeffekt från monofilamentet. Jag parade ihop den med en daiwa-förkunnare och jag berättar med liten ansträngning att jag täckte 123 meter !!!! Jag rekomenderar!!!

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga