`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Daiwa

Daiwa Emblem Carp 35 SCW SPOD

Daiwa Emblem Carp 35 SCW SPOD

 • Daiwa Emblem Carp 35 SCW SPOD
 • Daiwa Emblem Carp 35 SCW SPOD
 • Daiwa Emblem Carp 35 SCW SPOD
 • Daiwa Emblem Carp 35 SCW SPOD

Daiwa Emblem Carp 35 SCW SPOD

Produktbeskrivning Daiwa Emblem Carp 35 SCW SPOD

Funktioner:

Kol med hög modul
Sätt över fogarna
Fuji Alconite K-typguider för extremt långt avstånd
Rullstol: Fuji DPS 18


Specifikationer:

Vikt: 640 g


Technologies:

PARTISKHET:
Denna teknik lager två fiberark i en spiralformad korsad lindning vid 45 ° till varandra.

Ess Expert Sense Simulation:
Expert Sense Simulation är en unik digital teknik som används av Daiwa för att optimera stavprestanda. Lastens spridning längs ämnet har utvecklats under på varandra följande spänningsfaser upp till dess maximala böjning. Programvaran fångar upp den kinetiska energin som används på gjutningen beroende på linjens vikt och i kampen i linje med den kraft som fisken utövar. Den otroligt exakta specifikationen har utvecklats av Daiwa-ingenjörer och världens bästa utövare av specifika tekniker.

AGS kol guider:
AGS-teknik har utvecklats av Daiwa för att producera stångguider med en exklusiv och unik struktur. AGS-ramar är gjorda av ett extremt resonant specialkol som är oslagbart när det gäller sensation.
Kol ger stavämnen deras styvhet och lätthet - så vilken bättre koppling mellan stången och linjen än kolet själv? AGS-kol guider är världens lättaste. Precis som stavens ämne har en snabb verkan erbjuder AGS-ramens styvhet extra känslighet, vidarebefordrar vibrationer på linjen direkt till din hand. Att läsa botten och bita med AGS-teknik måste helt enkelt försökas för att förstås!

MEGATOP:
360 ° -diagramvyn visar att MegaTops handling är identisk i alla dragvinklar. Det förimpregnerade materialet består av jämnt spridda massiva kolfiber. Denna teknik är överlägsen standardfast kol, vilket ger en spetsdel med optimal känslighet utan att kompromissa med kraft eller stabilitet under någon dragvinkel.

FUJI O Guider:
Fuji O-ringguiderna har en aluminiumoxidring och en moderniserad ram - lättare än föregående generation.waveinn är vi dedikerade till att skapa vattensport och fiskeprodukter till hög kvalitet som hjälper dig att utöva din sport eller aktivitet så bra och bekvämt som möjligt. Är du intresserad av att köpa Daiwa Emblem Carp 35 SCW SPOD? Då har du hittat rätt, för att på waveinn i Fiskeutrustningkatalogen och under Rullarkategorin, erbjuder vi vattensport och fiskeprodukter som kan komplettera din order. Beställ nu och få varan levererad till dig inom bara några dagar.

Funktioner Daiwa Emblem Carp 35 SCW SPOD

Lever Position
Typ av rullar

Kundrecensioner och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga