`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Daiwa

Daiwa Emcast BR LT

Daiwa Emcast BR LT

 • Daiwa Emcast BR LT
 • Daiwa Emcast BR LT
 • Daiwa Emcast BR LT
 • Daiwa Emcast BR LT

Daiwa Emcast BR LT

Produktbeskrivning Daiwa Emcast BR LT

Specifikationer:

1
ATD-dragteknik (Automatic Tournament Drag)
Lager: 3 + 1
DS4 polykarbonatkropp och rotor för större kraft utan att offra ljusheten
Original- och reservspolar i aluminium
Korsspirelinjen låg


Teknologi:

LJUS OCH TÄCK:
LT är ett nytt koncept inom Daiwa engineering som har producerat nya storlekar på rullar som är mindre och tuffare än någonsin. Den helt ombyggda Digigear-enheten är förstärkt.

Magseals Bearing:
MAGSEALED olja är en magnetisk olja som använder flyg- och rymdteknologi för att skydda rullkomponenter och garantera smidig rotation.
De nya MAGSEALED-lagren har designats för att hålla längre än någonsin. Bollarna är inkapslade i ett helt vattentätt lager. De inre och yttre ringarna magnetiseras och förenas av vattentät och stabil MAGSEALED olja. Buren går jämnare och är skyddad från föroreningar.
Detta innebär att rullens ursprungliga prestanda kommer att bevaras på obestämd tid. Slätheten är överlägsen jämförelse med ett vattentätt industrilager: MAGSEALED olja tar bort behovet av en fog, vilket innebär att du inte kommer att upptäcka någon friktion på vinden.
Dessa MAGSEALED-lager är placerade på vardera sidan av drivutrustningen i våra flaggskeppsrullar, så att du kan aktivera dem med den minsta svängen i handtaget för optimal lindningens jämnhet. Konceptet har miniatyriserats för att tillämpas på rullen på några av våra rullar.

Mag Sealed:
MAGSEALED olja är en magnetisk olja som använder flyg- och rymdteknologi för att skydda inre rullkomponenter och garantera smidig rotation.
MAGSEALED-tekniken är baserad på en magnetisk olja utvecklad av NASA. Denna vätskefogen användes ursprungligen för interna hårddiskar - vilket ger dammisolering men inte vattentätning. Daiwa-ingenjörer tog på sig utmaningen att skapa en vattentät olja och arbetade för att kontrollera magnetkraften. Detta tog hundratals försök med justeringar ner till mikronivå! Tekniken har testats och testats på vattnet med världens bästa specialister inom varje disciplin, och den har gett en påvisbar vinst i rotationens jämnhet.

Luftrotor:
Air Rotor sticker ut för sin balans, seghet och känslighet.
Den välvda profilen och 15% viktminskning jämfört med standardrotorerna ger optimal lindningens jämnhet och eliminerar vibrationer tack vare det sänkta tyngdpunkten.

Styrketester:
När tryck appliceras på en rotor, försvagas standardmodeller på punkterna angivna i gult och rött medan Air Rotor sprider lasten över hela den välvda strukturen.

Digigear:
Ett digitalt klippt växel med hög precision med helikoidtänder för optimal fluiditet i vinden.

Tyst oscillation:
Den perfekta avstämningen av kontaktpunkterna mellan helicoid och raka tänder skapar ett energiutbyte nära 99% och tyst rotation. Daiwa-växeltåg erbjuder överlägsen slingrande smidighet.

Air Bail:
Den ihåliga Touch Air Bail är tillverkad av SUS303 stål och är 20% tuffare än en solid titanfäste med samma vikt och med en livslängd 13 x längre.

Twist Buster:
Twist Buster pickup-rullen har utvecklats av Daiwa och precisionsverktyg för att garantera optimal linjeläggning.
Systemet minimerar riskerna för linjespinn på hämtningen.

ABS II:
Till skillnad från klassiska cylindriska spolkonstruktioner, är ABS-rullar avsmalnande för att begränsa risken för att trassla på gjutningen. Dessutom minskar läppen friktion för att öka gjutavståndet.
Den nya ABSII-designen har optimerats så att du kan nå rekordavstånd på rollen.

Motorplatta:
Sidoplattorna på vardera sidan av kroppen skyddar mekaniken och ökar livslängden på din rulle.


Gillar du Daiwa Emcast BR LT? Kom in i vår vattensport och fiskesektion och upptäck en stor variation av Fiskeutrustningprodukter och tillbehör som kan hjälpa dig att utföra dina fritidsaktiviteter. Vi garanterar att vattensport och fiskeprodukterna är i perfekt skick. Leta inte längre! Vår kollektion av Fiskeutrustning är tillgänglig i olika färger och stilar.

Funktioner Daiwa Emcast BR LT

Typ av rullar
Ljusposition
Färg

Kundrecensioner och frågor (5)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Fin roll

-

Pris / prestanda är rätt. Silkeslätt fritt hjul

Recension

-

Jättebra service.

Hallå.

-

Bra service och pris.

Tillfredsställelse

-

Rulle som beskrivs, bra produkt. Snabb leverans och tas emot utan skada. Tack WAVEINN.

Fantastisk rulle!

-

Jag köpte 5000 C-modellen för nära kustfiske i södra Carolina. Jag har just tagit emot den och den har utseendet på en 150 eller 200-rulle som är mycket glada att använda den här saken för cobia kingfish och bottenfiske

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga