`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Daiwa

Daiwa Emeraldas V LT 2019

Daiwa Emeraldas V LT 2019

 • Daiwa Emeraldas V LT 2019
 • Daiwa Emeraldas V LT 2019
 • Daiwa Emeraldas V LT 2019
 • Daiwa Emeraldas V LT 2019

Daiwa Emeraldas V LT 2019

Produktbeskrivning Daiwa Emeraldas V LT 2019

En skruv i dubbel aluminiumhandtag med runda EVA-vred


Teknologi:

Lätt och tuff:
LT är ett nytt koncept inom Daiwa engineering som har producerat nya storlekar på rullar som är mindre och tuffare än någonsin. Den helt ombyggda Digigear-enheten är förstärkt.

Magseals Bearing:
MAGSEALED olja är en magnetisk olja som använder flyg- och rymdteknologi för att skydda rullkomponenter och garantera smidig rotation.
De nya MAGSEALED-lagren har designats för att hålla längre än någonsin. Bollarna är inkapslade i ett helt vattentätt lager. De inre och yttre ringarna magnetiseras och förenas av vattentät och stabil MAGSEALED olja. Buren går jämnare och är skyddad från föroreningar.
Detta innebär att rullens ursprungliga prestanda kommer att bevaras på obestämd tid. Slätheten är överlägsen jämförelse med ett vattentätt industrilager: MAGSEALED olja tar bort behovet av en fog, vilket innebär att du inte kommer att upptäcka någon friktion på vinden.
Dessa MAGSEALED-lager är placerade på vardera sidan av drivutrustningen i våra flaggskeppsrullar, så att du kan aktivera dem med den minsta svängen i handtaget för optimal lindningens jämnhet. Konceptet har miniatyriserats för att tillämpas på rullen på några av våra rullar.

Mag Sealed:
MAGSEALED olja är en magnetisk olja som använder flyg- och rymdteknologi för att skydda inre rullkomponenter och garantera smidig rotation.
MAGSEALED-tekniken är baserad på en magnetisk olja utvecklad av NASA. Denna vätskefogen användes ursprungligen för interna hårddiskar - vilket ger dammisolering men inte vattentätning. Daiwa-ingenjörer tog på sig utmaningen att skapa en vattentät olja och arbetade för att kontrollera magnetkraften. Detta tog hundratals försök med justeringar ner till mikronivå! Tekniken har testats och testats på vattnet med världens bästa specialister inom varje disciplin, och den har gett en påvisbar vinst i rotationens jämnhet.

ATD-drag:
ATD kan skryta med skivor som har impregnerats med ett specialfett för att optimera energiutbytet. Denna exceptionellt högkvalitativa produkt ger mer slipkraft i början och erbjuder ett mer stabilt och progressivt drag. Risken för att bryta ut i kampen hålls till ett minimum eftersom ATD anpassar sig till varje fas i kampen: arbeta snabbare och mer progressivt på första körningen men erbjuder ett fastare grepp för vevkraft i mittfasen. Det är denna anpassningsbara funktion som ger den sitt automatiska namn.

UTD:
Ett kraftfullt dragsystem med nya, tuffare skivor som eliminerar stängar, vilket ger dig mer styrka och noggrannhet i kampen.

Zaion:
Några av Daiwas rullkroppar och rotorer är tillverkade av Zaion, ett exklusivt kol med hög densitet med korrosionsskyddande egenskaper som är både lättare och tuffare än magnesium.
Zaions ingenjörer planerade att bygga ett material som var lika hårt som metall men lika lätt som kol. Konventionell visdom håller att en aluminiumrulle erbjuder seghet medan polykarbonat behövs för att göra en lätt kropp och rotor.
ZAION är en sammansmältning av dessa två egenskaper. Medan vanligt kol är tillverkat av nylon 6 6-harts och kolfibrer vid 20%, skryter ZAION två gånger kolfibrens densitet. Resultatet är ett unikt material som är lika starkt som magnesium. En ZAION-kropp är 25% lättare än motsvarande i magnesium och 50% lättare än aluminium!

Super Metal Body:
Styvheten hos aluminium:
Aluminium är det mest styva rullkomponentmaterialet. Daiwas ingenjörer har specialbehandlat metallen för att bilda ett optimalt mikroskikt av rostfritt aluminium.

Digigear:
Ett digitalt klippt växel med hög precision med helikoidtänder för optimal fluiditet i vinden.

Dubbel oscillation:
Dubbel oscillation garanterar optimal linjeläge utan glidningar. Avlastningen av linjen på gjutet har optimerats för att hålla risken för trasslar till ett absolut minimum.

Twist Buster:
Twist Buster pickup-rullen har utvecklats av Daiwa och precisionsverktyg för att garantera optimal linjeläggning.
Systemet minimerar riskerna för linjespinn på hämtningen.

Twist Buster II:
TB2 pickup-rullen har utvecklats av Daiwa och precisionsverktyg för att garantera optimal linjeläggning.
Systemet minskar riskerna för linjespinn på hämtningen med 90%.

MAGMUSKLER:
Till skillnad från klassiska cylindriska spolkonstruktioner, är ABS-rullar avsmalnande för att begränsa risken för att trassla på gjutningen. Dessutom minskar läppen friktion för att öka gjutavståndet.

ABS II:
Till skillnad från klassiska cylindriska spolkonstruktioner, är ABS-rullar avsmalnande för att begränsa risken för att trassla på gjutningen. Dessutom minskar läppen friktion för att öka gjutavståndet.
Den nya ABSII-designen har optimerats så att du kan nå rekordavstånd på rollen.

Motorplatta:
Sidoplattorna på vardera sidan av kroppen skyddar mekaniken och ökar livslängden på din rulle.

Anpassat projekt:
RCS-komponenter är äkta Daiwa-produkter tillverkade i Japan. Anpassa din rulle för en mer bekväm, lättare och attraktiv produkt.


Daiwa Emeraldas V LT 2019 är tillgänglig med olika egenskaper. Köp på waveinn och ta del av alla förmåner. Dessutom har Daiwa Emeraldas V LT 2019 den officiella garantin från märket Daiwa. Förutom det kan du komplettera din order med produkter från vår Fiskeutrustningkatalog och Rullar kategori.

Funktioner Daiwa Emeraldas V LT 2019

Lever Position
Typ av rullar

Kundrecensioner och frågor (17)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Recension

-

Goooodddd 10000% legit

2500-tal lt

-

Bra rulle, ser bra ut.

Utmärkt affär

-

Snabb leverans till USA. Rekommenderas starkt företag och produkter.

En bra rulle

-

Jag rekommenderar starkt en mycket bra fiskemekanism

Vacker rulle

-

Bra pris och kvalitet. Jag har aldrig sett den här vackra rullen.

Skön

-

Vacker rulle för eging Daiwa smaragder. Snabb leverans, bra pris, väl förpackat. Allvarlig säljare och jag råder dig att köpa från dem. Om de har en rull, air daiwa till salu, kommer jag att köpa men bara för nästa säsong.

Bläckfiskens rollx?

-

Bra grepp, mycket bra valuta för pengarna ...

Hantera

-

Kommer 3000 chhh med det dubbla handtaget?

våra experter svarar

Hallå! det kommer som du ser i 360. Tack för din fråga!

Grymt bra

-

Bra kvalitet, snabb leverans !! Alla bra tack

I toppen

-

Fantastisk rulle, som redan har kommit ur mycket vacker fisk

Bra affär

-

Mycket bra pris / kvalitet. Det är synd att vi inte längre har kapacitet att ackumulera garn.

Perfekt rull för bläckfisk

-

Jag fick 3 rullar från Waveinn alla är riktigt bra och perfekta som jag förväntar mig !! Jag beställer det igen och rekommenderar till mina vänner !!

Bra

-

bra pris..

Lite undra ...

-

Riktigt bra och till ett konkurrenskraftigt pris !!!!

Bra

-

Jag vet inte hur man säger att den mottagna artikeln är skadad

Mycket bra rulle

-

Bra rulle till ett bra pris, på webbplatsen som jag såg billigare, det var lite sent i leveransen men det var inte obekvämt, jag kommer att köpa igen i butiken

Utvärdering

-

Utmärkt produkt och riktigt konkurrenskraftigt pris, exakt och punktlig frakt Tack

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga