`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Daiwa

Daiwa Infeet

Daiwa Infeet

Daiwa Infeet

Daiwa Infeet

Daiwa Infeet

 • Daiwa Infeet
 • Daiwa Infeet
 • Daiwa Infeet
 • Daiwa Infeet
 • Daiwa Infeet
 • Daiwa Infeet
 • Daiwa Infeet

Daiwa Infeet

Produktbeskrivning Daiwa Infeet

Denna serie Infeet Seabass består av tekniska stavar avsedda för sökandet av marina predatorer, särskilt havsabborre, även kallas.

Seabass.

På engelska.

Alla dessa stavar är hvf-kol, monterad med X45-teknik och det tekniska området som föreslås av denna serie tillåter att täcka alla tekniker.

662M tillåter dig att söka efter bas under båten med hjälp av svaga sniglar med 7 till 14 G.

702Mh, 702H och 802H är perfekta för fiske med konstgjord fisk såväl som under båten med skugga eller med konstgjord eller levande fisk, den valda längden kommer att bero på fiskarens vanor och båtens storlek.

762Hxh är ett bra kompromiss till prospektfighter jets i mitten och är perfekt för fiske stora grubs i 25 till 60 M Slug.

Of Depth.

782Xh och 862Xh-blanksna tillåter dig att propela stora skuggor för att söka efter trålare med en förlängd klack och en överlägsen kamarm som kommer att göra skillnad över andra stavar på marknaden.

Slutligen kommer basfiskare från kusten att vara nöjda med 932H- och 1002Xh-modellerna, som tillåter dem att hantera decoys i kustvågorna och få en fisk utan risk att närma sig klipporna.

1002Xh-modellen går bra även för gjutningen ......


Känner du till alla Daiwa Infeet funktioner? På waveinn, väljer vi vattensport och fiskevaror som är skräddarsydda till olika aktiviteter och sporter. Om du letar efter andra Spönvaror istället so kolla in hela vår Spinning kollektion. Alla märken vi säljer såsom Daiwa är kopplade till den sport eller aktivitet de är ämnade för. Alla våra grymma märken är testade av vårat expertteam i vattensport och fiske!

Funktioner Daiwa Infeet

Sektioner
Åtgärd
Storlek

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Fråga

-

Hej På Diawa Infeet spinnspö, 2,18 m, 28-84 gr, vad pound linje denna stav dimensionerad för, och vilken vikt lockar? Dessutom behöver jag en extra spole för en Shimano Stella 10000 SW modellen gjord 2008-2012. Bilden på din hemsida är den rätta (silver och guldfärgad), är detta den du har i lager, eller som du bara har spolarna för den aktuella produktionen Stella's? Tack, Stephen Smith

våra experter svarar

Hallå! det kan fiska med linjer 1,5-3 PE, och med beten mellan 25-80 g.
Om reserv spolen, är det bättre om du berätta Wich reservdel behöver du och Wich rulle. Tack!

Skriv en recension eller fråga en fråga

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI