`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Daiwa

Daiwa Morethan 2017

Daiwa Morethan 2017

 • Daiwa Morethan 2017
 • Daiwa Morethan 2017
 • Daiwa Morethan 2017

Daiwa Morethan 2017

Produktbeskrivning Daiwa Morethan 2017

Den nya Morethan 2017 driver drivkraften till gränserna. Två miniatyriserade Mag-förseglade lager läggs i plockningsrullen för att säkerställa en jämn, långvarig rotation. Monobloc Air Bail arm har gjorts för ett enda ihåligt rör - som på våra Exist-modeller. Dragningen smörjs med vårt stora ATD-fett som är silkeslätt när fisken går hårt, men har biten att kontrollera dem och få fisk snabbt till nätet. Och ett sned över våra UTD-drag.

Vattentäta Mag-förseglade lager på vardera sidan av drivväxeln garanterar ultralätt spolrotation och lång livslängd. Denna rulle ger stor dragkraft, super jämn rotation och skarp drift om och om igen.

Funktioner:

ATD dragteknik

Lager: 12 + 1 inklusive 4 Mag-förseglade och 8 CRBB

Ny design Zaion kaross kropp och luftrotor

Hybrid aluminium / kolspole

CrossWrap line lay

Skruvbart aluminium perforerat handtag i svart

Levereras i ett neoprenfall

Specifikationer:

Knapp: T

Förhållande (: 1): 6

Cm per tur: 90

Vikt (g): 245

Kapacitet (m): 150 / 0,23

Teknologi:

MAGSEALED-olja är en magnetisk olja som använder flygteknik för att skydda hjulkomponenterna och garanterar jämn rotation. De nya MAGSEALED-lageren har utformats för att vara längre än någonsin. Bollarna är inkapslade i ett helt vattentätt lager. De inre och yttre ringarna är magnetiserade och förenade med vattentät och stabil MAGSEALED-olja. Buret går jämnare och är skyddat mot föroreningar.

Detta innebär att hjulets initiala prestanda kommer att vara obestämd bevarad. Smidigheten är bortom jämförelse med ett vattentätt industriellt lager: MAGSEALED-olja avlägsnar behovet av en gemensam, vilket betyder att du inte kommer att upptäcka friktion på vinden.

MAGSEALED-olja är en magnetisk olja som använder flygteknik för att skydda inre hjulkomponenter och garanterar jämn rotation.

MAGSEALED-tekniken är baserad på en magnetisk olja som utvecklats av NASA. Denna flytande fog användes ursprungligen för hårddiskens interna arbete, vilket gav dammtätning men inte vattentätning. Daiwa ingenjörer tog utmaningen att skapa en vattentät olja, som arbetar för att styra intensiteten hos den magnetiska kraften. Detta tog hundratals försök med justeringar ner till mikron nivå! Tekniken har testats och testats på vattnet med världens främsta specialister inom varje disciplin, och det har skapat en påtaglig vinst i rotationsriktningen.

ATD har skivor som har impregnerats med specialfett för att optimera energiutbytet. Denna exceptionellt högkvalitativa produkt ger mer slipkraft i början och erbjuder ett stabilt och progressivt drag. Risken att bryta mot matchen hålls till ett minimum, eftersom ATD anpassar sig till varje fas i kampen: arbetar snabbare och mer progressivt på första loppet men erbjuder en fastare hållning för vevkraft i mittenfasen. Det är den här adaptiva funktionen som ger den sitt automatiska namn.

Luftrotorn står för sin balans, seghet och känslighet. Den välvda profilen och 15% viktminskningen jämfört med standardrotorer ger optimal lindningslängd och eliminerar vibration tack vare det sänkta tyngdpunktet. När trycket appliceras på en rotor används standardmodeller försvagas vid punkterna som anges i gult och rött medan luftrotorn sprider belastningen över hela sin välvda struktur.

Aluminium är det mest styva hjulkomponentmaterialet. Daiwas ingenjörer har speciellt behandlat metallen för att bilda ett optimalt mikrolager av rostfritt aluminium.

Detta är en utveckling av Digigear tillverkad med precisionsverktyg av C6191 marine bronze för ett redskap som är både lätt och 1,6x hårdare än Dura-aluminium.

Denna teknik korsar linjen runt spolen för optimerad avlastning på gjutet. Detta är absolut nyckeln till att förhindra tangles och linjespets.

Det nya Infinite Anti Reverse-systemet aktiveras med 4 gånger mindre kraft än ett klassiskt system. Mindre än 2g behövs för att koppla in Real Stopper-systemet som eliminerar handtagets rörelse, vilket ger känslighet till nästa nivå.

Den perfekta avstämningen av kontaktpunkterna mellan helicoid och raka tänder ger ett energiförbrukning nära 99% och tyst rotation. Daiwa växeltåg erbjuder överlägsen slingrande smidighet.

Den ihåliga Touch Air Bailen är tillverkad av stål SUS303 och är 20% hårdare än en solid titanbail av samma vikt och med en livslängd 13 x längre.

TB2 pickupvalsen har utvecklats av Daiwa och precision bearbetad för att garantera optimal linjeläge.

I motsats till klassiska cylindriska spoldesigner, är ABS-spolarna avsmalnande för att begränsa riskerna för att smitta på gjutet. Dessutom minskar läppen friktionen för att öka avstängningsavståndet.

Sidoplattorna på båda sidor av kroppen skyddar mekaniken och ökar livslängden på din hjuls.

Högkvalitativa korrosionsskyddskulor med en livslängd 10 gånger större än ett standardlager.

RCS-komponenter är autentiska Daiwa-produkter gjorda i Japan. Anpassa din hjuls för en bekvämare, lättare och attraktivare produkt.


Är du intresserad av Daiwa Morethan 2017? Produkten finns just nu i lager hos oss på waveinn, din vattensport och fiskebutik online. På waveinn kan du hitta fler vattensport och fiske produkter från märket Daiwa. Vänta inte längre, utan njut av Daiwa Morethan 2017 inom bara några klick. Upptäck waveinns breda urval av vattensport och fiskeprylar nu.

Funktioner Daiwa Morethan 2017

Typ av rullar
Färg

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga