`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Ewa marine

Ewa marine Underwater Housing U AX

 • Ewa marine Underwater Housing U AX
 • Ewa marine Underwater Housing U AX
 • Ewa marine Underwater Housing U AX

Ewa Marine Underwater Housing U AX

Produktbeskrivning Ewa marine Underwater Housing U AX

Huset kan användas på små båtar, i bränningen, medan bad, snorkling eller dykning. It 'lätt att använda kameran som dess olika komponenter och knappar kan drivas genom PVC.

U AXP är utformad för att passa nästan alla vanliga SLR-kameror på marknaden idag, oavsett tillverkare eller modell. Med detta hus, en helt ny värld av program öppnar upp för din standard SLR-kamera: Inuti huset kan du nu ta kameran säkert kanot, snorkling eller ens dyka upp till ett djup av 50 m / 150 ft.

Höljet är större än dess systermodellen, U AX, av två skäl: För det första var avsedd att ta de större SLR kameror som Nikon F4, F5 och Canon EOS en EOS 3 (observera att du behöver en speciell adapter för AV110 X som är tillgänglig från din återförsäljare) och för det andra extra luftvolym instängd i huset ger en Dyk djup upp till 50m / 150 ft!

Om den valfria BF1 blyvikt förs in i huset, under kameran, blir det ännu lättare att nå det maximala djupet. Erfarna fotografer har bekräftat att autofokus och blixt båda fortsätter att fungera perfekt. Som du går ner, luften pressas in i kameran. På grund av detta kommer trycket inuti huset förbli densamma som det omgivande vattentrycket. (Detta är anledningen till Ewa marina höljen är så säker att använda: implosion är omöjligt) På grund av detta, måste vi börja dyket med en lämplig mängd luft inuti huset. De skumdynor som levereras med huset är en del av denna luft "reservoar" och ytterligare luft bör också blåsas in i höljet, via ventilen på baksidan, för att säkerställa att den maximala potentiella volymen tas tillvara.

utformats speciellt för 35mm SLR-kameror, är U AXP huset tillverkat av dubbel laminerad PVC och har en integrerad, optiskt neutral planglas port. Den externa blixten som ofta används på SLR-kameror passar in den speciellt utformade sektionen på toppen av huset.

Den har ett par av icke korrosiva och havsvatten resistenta klämskenor som passar ihop för perfekt tätning. Skärps genom tre skruv rattar.

Det levereras i en praktisk gul väska som har ett vattentätt inre.

Funktioner:

gul väska som har ett vattentätt inre

handbok för ewa marina SLR foto höljen

första leverans av CD5

speciellt profilerad stoppning

Teknisk specifikation:

Längd: 12 17 cm (4 3/4 6 2/3 inches)

Bredd: 17 cm (6 2/3 inches)

Höjd: 24 cm (9 1/2 inches)

Främre porten diameter: 75 mm (2 15/16 inches)

Ditt linsdiameter: 72 mm max. filtergänga (2 14/16 inches)

Vikt: 420 g (0,95 pund)


Ewa marine Underwater Housing U AX är tillgängligt i olika val och egenskaper. Välj den produkt som bäst möter dina behov och få den levererad hem till dig inom några få dagar. Dessutom kan du i online vattensport och fiskebutiken hitta Ewa marine Underwater Housing U AX relaterade produkter. Vårt utbud av Tillbehör produkter är designat för att ge dig fullt förtroende, oavsett intensitet på ditt träningspass eller din idrottsaktivitet.

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Fråga

-

Hej Jag ville veta om detta skydd är kompatibel för Nikon D5500 är monterad på en 70-300mm annars vad som skulle vara det bästa målet för den här luckan Thanks

våra experter svarar

hi! Det är inte förenligt ledsen. Det 70-300 är 205,5 mm och U AX stöder högst 170 mm. Det verkar längd också för alla boende ... Tack!

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

REKOMMENDERAT FÖR DIG

Visa alla produkter

Stänga