`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Ewa marine

Ewa marine Underwater Housing U AXP100

 • Ewa marine Underwater Housing U AXP100
 • Ewa marine Underwater Housing U AXP100
 • Ewa marine Underwater Housing U AXP100

Ewa Marine Underwater Housing U AXP100

Produktbeskrivning Ewa marine Underwater Housing U AXP100

Linser med mindre filterdiameter kan också användas i detta hus så länge som de har internt fokus. Du behöver bara rätt steg upp ringen.

Om den valfria BF1 blyvikt förs in i huset, under kameran, blir det ännu lättare att nå det maximala djupet. Erfarna fotografer har bekräftat att autofokus och blixt båda fortsätter att fungera perfekt. Som du går ner, luften pressas in i kameran. På grund av detta kommer trycket inuti huset förbli densamma som det omgivande vattentrycket. (Detta är anledningen till Ewa marina höljen är så säker att använda: implosion är omöjligt). På grund av detta, måste vi börja dyket med en lämplig mängd luft inuti huset. De skumdynor som levereras med huset är en del av denna luft "reservoar" och ytterligare luft bör också blåsas in i höljet, via ventilen på baksidan, för att säkerställa att den maximala potentiella volymen tas tillvara.

utformats speciellt för 35mm SLR-kameror, är U AXP100 huset tillverkat av dubbel laminerad PVC och har en integrerad, optiskt neutral planglas port. Den externa blixten som ofta används på SLR-kameror passar in den speciellt utformade sektionen på toppen av huset.

Den har ett par av icke korrosiva och havsvatten resistenta klämskenor som passar ihop för perfekt tätning. Skärps genom tre skruv rattar.

Det levereras i en praktisk gul väska som har ett vattentätt inre.

Funktioner:

gul väska som har ett vattentätt inre

handbok för ewa marina SLR foto höljen

första leverans av CD5

speciellt profilerad stoppning

CA 77 speciell adapter

Teknisk specifikation:

Längd: 12 17 cm (4 3/4 6 2/3 inches)

Bredd: 19 cm (7 1/2 inches)

Höjd: 27,5 cm (10 3/4 inches)

Främre porten diameter: 95 mm (3 3/4 inches)

Linsdiameter: 77 / 82mm filtergänga

Vikt: 700 g (1,55 Ibs)


Handla bekvämt från din vardagsrumssoffa från vår vattensport och fiskebutik online. Köp Ewa marine Underwater Housing U AXP100 med lägsta prisgaranti. Vänta inte längre utan upptäck andra relaterade vattensport och fiskeprodukter i Elektronikkategorin som kan komplettera din order, waveinn erbjuder en effektiv leveransservice.

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

REKOMMENDERAT FÖR DIG

Visa alla produkter

Stänga