`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Garmin

Garmin Echomap Plus 72sv

Garmin Echomap Plus 72sv

Garmin Echomap Plus 72sv

 • Garmin Echomap Plus 72sv
 • Garmin Echomap Plus 72sv
 • Garmin Echomap Plus 72sv
 • Garmin Echomap Plus 72sv

Garmin Echomap Plus 72sv

Produktbeskrivning Garmin Echomap Plus 72sv

Combo med anslutningar

Ljus, solljusläsbar 7-tums knapptryckningskombination

Inbyggt stöd för Garmin CHIRP traditionell sonar plus CHIRP ClearVü ™ och CHIRP SideVü-skanningssonar och kompatibel med Panoptix ™ alla ser sonar (givare säljs separat)

Förladdad världsomspännande baskarta; kompatibel med BlueChart® g3 och premium BlueChart® g3 Vision kustdiagram med integrerad Navionics® data och Auto Guidance¹-teknik

Inbyggd Quickdraw Contours kartläggningsprogram skapar omedelbart personliga fiskekartor på skärmen med 1 'konturer när du fiskar

Använd inbyggd Wi Fi® för att para med den fria ActiveCaptain ™ -appen för åtkomst till OneChart ™, smarta meddelanden¹, Garmin Quickdraw ™ -gemenskapsdata och mer

Ljus, solljusläsbar 7-tums combo ger bekvämligheten med en knapptryckt hjälpskärm. Innehåller stöd för skarpa, tydliga Garmin CHIRP-traditionella sonar och CHIRP ClearVü och CHIRP SideVü-skanningssonar, och det är också kompatibelt med Panoptix, alla som ser sonar. Den levereras med en förladdad världsomspännande baskarta och är kompatibel med våra BlueChart g3 och premium BlueChart g3 Vision kustkartor med integrerad Navionics data och Auto Guidance1-teknik. Plus, Quickdraw Contours mapping programvara för att omedelbart skapa personliga fiskekartor på skärmen med 1 'konturer när du fiskar. Den har också byggt Wi Fi® för att para ihop med den gratis ActiveCaptain-appen för åtkomst till OneChart, som låter dig köpa och ladda ner nya diagram. ActiveCaptain ger dig också tillgång till smarta meddelanden2, ActiveCaptain-communityen för marina och andra intressanta detaljer, Quickdraw Community-data och mer. Funktioner med snabbfrikostningsfäste som gör det enkelt att ta bort och ta med dig.

Garmin CHIRP Skillnaden:

Den inbyggda sonarfunktionen hos ECHOMAP Plus 72sv inkluderar vår CHIRP-traditionella sonar, en av de mest sofistikerade sonarteknikerna som finns tillgängliga för fiske och båtliv. CHIRP traditionell sonar ger otroligt tydlig målseparation och definition, eftersom den lägger ännu mer energi på målet än traditionell sonar. Det ger också traditionellt sonarstöd för Minn Kota® och MotorGuide® trollmotorer med integrerade omvandlare.

KVITTRA

Rensa skanningssonar bilder:

Garmin CHIRP ClearVü-skanningsson ger dig en nästan fotografisk bild av vad som ligger under din båt. Garmin CHIRP SideVü ™ visar dig i otroligt detalj, vad ligger utanför sidorna på din båt. Du ser tydligt struktur, nedsänkt föremål och fisk.

SideVu och ClearVu

Snabba upp konturer för att skapa egna kartor:

Skapa omedelbart personliga fiskekartor på skärmen med 1 'konturer. Skräddarsy dem för att passa dina behov. Det här är dina kartor - du äger dem. Håll dataen till dig själv eller dela den med Quickdraw Community på Garmin Connect ™.

Snabb ritning

Bli ansluten till ActiveCaptain App:

Vår gratis allt i en ActiveCaptain mobilapp kan du hantera din marina erfarenhet från nästan var som helst. Det skapar en enkel men kraftfull koppling mellan din kompatibla mobilenhet och din plotter, diagram, kartor och samhället. Använd kombinationsprogrammet som är inbyggt i Wi Fi® för att para med den gratis ActiveCaptain-appen för åtkomst till OneChart, som låter dig uppdatera eller köpa och hämta nya diagram. ActiveCaptain ger dig också tillgång till smarta meddelanden1, ActiveCaptain-communityen för marina och andra intressanta detaljer, Quickdraw Community-data och mer.

Garmin SailAssist ™ Funktioner:

SailAssist-funktionerna inkluderar laylines, förbättrad vindrosa och kurs och kurs över markbanor. Se sann och tydlig vindvinkel och hastighet samt set och drift och en blick. För att hjälpa dig att få en vindmaksimeringskonkurrens, en pre-race-vägledningssida som visar din virtuella startlinje tillsammans med datafält som visar laylines, tid att brinna före starten och en tävlingstimer.

Uppgradera till våra bästa kartor på vattnet:

Steg upp till LakeVü g3, LakeVü g3 Ultra, BlueChart g3 eller BlueChart g3 Vision, allt med integrerad Navionics data, Auto Guidance1-teknik och andra fantastiska funktioner. En enda microSD ™ -kortplats ger expanderbart minne för tilläggskartsköp. Eller köp kartor med OneChart via ActiveCaptain-appen och synkronisera automatiskt med din kompatibla kartplotter, vilket eliminerar behovet av ett SD ™ -kort.

Kartor

Se fisk simning i realtid:

Lägg till tillval Panoptix alla som ser sonaromvandlaren och se runt omkring din båt och under den - i realtid, även när båten är stillastående. Se ditt lock som det sänker, i förhållande till strukturen i vattnet. Titta på fiskens rörelse - och deras reaktioner på ditt bete - upp till 100 "bort eller under båten.

Panoptix

NMEA 2000® Nätverkssupport:

ECHOMAP Plus 72sv tillhandahåller NMEA 2000-stöd för motordata, sensorer, FUSION LINK ™ ljudsystem, autopiloter och mer.

Ta din ECHOMAP Plus med dig:

När du är ute av vattnet är det enkelt att hålla din ECHOMAP Plus-kombinationsruta säker och säker. Du behöver inte röra med att plugga och dra ur sladdarna från enheten eftersom kablarna sitter direkt i fästet. Detta gör att du snabbt kan installera och ta bort din ECHOMAP Plus från ström och mount.

Specifikationer:

Fysiska dimensioner9,8''x 5,5''x 2,0'' (25 x 13,9 x 5,1 cm)

Skärmstorlek 6,1'' x 3,4''; 7,0''diagonal (15,5 x 8,6 cm, 17,8 cm diagonal)

Skärmupplösning400 x 800 pixlar

Display typWVGA-skärm

Vikt 1,7 kg (0,77 kg)

VattenbetygIPX7

Strömförbrukning15W

AntennaIntern eller extern över NMEA 2000

MonteringsalternativBail eller spola

Receiver5 Hz

Garmin Marine Network ™ -portar1 Panoptix ™ -porten

Kartor och minne:

Förladda kartorNone

Accepterar datakort1 microSD ™ -kort; 32 GB max kortstorlek

Waypoints5,000

Routes100

Spåra log50.000 poäng; 50 sparade spår

Utomhus rekreationsfunktioner

Tidvatten tabellerJa

Kartplotter Funktioner:

Garmin Sonar compatibleYes

Stöder AIS (spår mål fartyg position) Ja

Stöder DSC (visar positionsdata från DSC-kompatibel VHF-radio) Ja

Stöder FUSION Link ™ kompatibla radioer

Sonar Egenskaper och specifikationer:

Dubbelfrekvens (50/200 kHz) sonaregenskaper

Dual beam (77/200 kHz) sonar kapabel Ja

Överför power500 W (RMS) / 4000 W (topp till topp)

CHIRP sonar technologyYes (Inbyggd)

ClearVüYes med CHIRP (inbyggd)

SideVüYes med CHIRP

Max djup2,300 ft @ 77 kHz, sötvatten 1 100 ft @ 77 kHz, saltvatten (djupkapaciteten är beroende av vattenbotten och andra vattenförhållanden)

Bottenlås (visar retur från botten upp) Ja

Vattentemperaturlogg och diagram

Sonar inspelningJa

Sonarhistoriken springer tillbaka

anslutningar:

NMEA 2000® compatibleYes

Transducer pin numbers12

NMEA 0183 ingångsportar1

NMEA 0183 utgångsportar1

VideoingångsportarNone

VideoutgångsportarNone

Trådlös anslutningJa

Ytterligare:

ECHOMAP Plus 7x / 9x-serien

GPSMAP 527/547-serien

GPSMAP 527xs / 547xs-serien

GPSMAP 721/741-serien

GPSMAP 721xs / 741xs-serien

GPSMAP 7400/7600-serien

GPSMAP 7400xsv / 7600xsv-serien

GPSMAP 8000-serien

GPSMAP 800/1000-serien

GPSMAP 800xs / 1000xs-serien

I lådan:

ECHOMAP Plus 72sv med världsomspännande baskarta

Ström / datakabel

Tilt / svängbart fäste med snabbspärrhake

Flush mount

Skyddande hölje

Hårdvara

Dokumentation


Garmin Echomap Plus 72sv är den perfekta produkten för att nå dina vattensport och fiskemål. Komplettera din order med andra relaterade Gps/fishfinderprodukter och njut av ditt liv som du aldrig gjort förr. Några av våra Elektronikprodukter har ett specjalerbjudande. Hitta dem på waveinn! Vi erbjuder ett brett urval av produkter från Garmin som är känt för sin användning av material av högsta kvalitet, de misslyckas aldrig med att leverera.

Funktioner Garmin Echomap Plus 72sv

Kartografi alternativ
Tum
Enheterna fungerar
Med transduktor
Med tabeller
Färg

Kundrecensioner och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga