Garmin Etrex 30x

Garmin Auktoriserad Återförsäljare.
Tillverkaren erbjuder full garanti.

Garmin

$ 185.95

Listpris: 218.76

Du sparar 15.00%: $ 32.81

Lägsta online-pris granskas avnetRivals

lupa

Garmin Etrex 30x

close

Garmin Etrex 30x

Garmin Etrex 30x

Garmin Etrex 30x

360

Garmin Etrex 30x

Beskrivning

2,2 tums kristallklar färgskärm
Förladdade kartan Västeuropa Garmin TopoActive med skuggade konturer
Hög känslighet, GPS-mottagare med HotFix och GLONASS stöd
4 GB internminne. Expandera ytterligare med ett microSD? kort (ingår ej).
3-axlig kompass och barometrisk höjdmätare
Global grundkarta med skuggade konturer
eTrex 30x är vår uppgraderad version av den populära eTrex 30, med förbättrad skärmupplösning och utökat internt minne för att hålla fler kartor. Den förinstallerade Garmin TopoActive stöder och förstärker ett utbud av utomhusaktiviteter, såsom vandring, geocaching, cykling, bergsklättring och fiske. eTrex 30x har överlägsna egenskaper jämfört med eTrex 30, samtidigt som dess användarvänlighet, överkomliga priser och legendariska hållbarhet.
Se vägen:
eTrex 30x har en förbättrad 2,2 tums, 65K färg, solljus lättläst display. Slitstark och vattenavvisande, eTrex 30x är byggd för att tåla väder och vind. Det har en uppgraderad gränssnitt behåller ändå sin seghet att tåla damm, smuts, fukt eller vatten.
Nya verktyg för din Trek:
Den nya i inbyggda 3 axel luta kompenserad elektronisk kompass håller dina lager även när du? Re stillastående eller inte håller den nivå. Också lagt är en barometrisk höjdmätare som spårar förändringar i tryck för att precisera din höjd. Använd den för att plotta lufttrycket över tiden för att hjälpa dig att hålla ett öga på att ändra väderförhållanden.
Gå Anywhere:
Passa in eTrex 30x nästan var som helst, med hjälp av en rad kompatibla fästen. Använd auto montera kapacitet och City Navigator NT kartor för sväng för sväng vägbeskriving eller robust fäste för din cykel eller fyrhjuling. Du kan även montera en båt för fiske eller segling.
Go Global:
ETrex-serien kan spåra både GPS- och GLONASS-satelliter samtidigt? den har förmågan att låsa på ytterligare 24 satelliter än med bara GPS. Vad? S mer, den tid det tar att? Låsa på? till en position är (i genomsnitt) 20% snabbare än med hjälp av GPS ensam. Med sin höga känslighet EGNOS aktiverad GPS-mottagare och HotFix satellit förutsägelse, eTrex din position snabbt och precist samt bibehåller kontakten med satelliterna även i tät skog och djupa dalar.
Förladdade Garmin TopoActive Karta:
eTrex 30x levereras med den nya Garmin TopoActive * karta över Västeuropa, en perfekt utgångspunkt för din första fritidsaktivitet med GPS. Kartan ger relevant användbar information för aktiviteter som vandring och cykling, dess routas och visar höjdskillnader *. Garmin TopoActive karta över Västeuropa omfattar följande länder: Albanien, Andorra, Österrike, Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Island, Irland, Italien, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederländerna, Norge, Portugal, San Marino, Spanien, Sverige, Schweiz, Storbritannien och Vatikanstaten.
Använd microSD? kortplats för att ladda ytterligare avancerade kartor? som kartor Topo, Bluechart g2 marina kartor och kartor City Navigator NT. eTrex 30x stöder också BirdsEye satellitbilder (abonnemang krävs) för att ladda ned och integrera med dina kartor.
Dela med dig av trådlöst:
eTrex 30x kan du dela dina rutter, geocacher och andra användaruppgifter trådlöst med andra kompatibla enheter. Tryck bara på? Skicka? att överföra din information och dela dina äventyr med vänner.
eTrex kan också anslutas till kompatibla Garmin-enheter, inklusive VIRB? och tillbehörssensorer, inklusive tempe ?, fotsensor och pulsmätare.
Behåll din position:
Med sin höga känslighet, EGNOS aktiverad GPS-mottagare och HotFix satellit förutsägelse, eTrex din position snabbt och precist samt bibehåller kontakten med satelliterna även i tät skog och djupa dalar.
Hitta Fun:
eTrex 30x stödjer papperslös geocaching GPX-filer för ändlösa geocaching äventyr. Bara besöka Ta kontroll över din nästa äventyr med Basecamp ?. Den fria, reseplanering programvara kan du visa och organisera kartor, rutter och mer, och även skapa Garmin Adventures att dela med vänner, familj eller andra upptäcktsresande. Basecamp visar topografiska kartdata i 2D eller 3D på datorskärmen, samt ett brett spektrum av satellitbilder när det paras ihop med en BirdsEye satellitbilder abonnemang.
Specifikationer:
Fysiska dimensioner: 5.4 x 10.3 x 3.3 cm
Skärmstorlek, BxH: 3,5 x 4,4 cm; 2.2 "diag (5,6 cm)
Skärmupplösning, BxH: 240 x 320 pixlar
Skärmtyp: 2.2 "transflektiv, 65K TFT
Vikt: 141,7 g med batterier
Batteri: 2 AA-batterier (ingår ej); NiMH eller litium rekommenderas
Batteritid: Upp till 25 timmar
Vatten Betyg: IPX7
Hög känslighet mottagare: Ja
Gränssnitt: USB
Kamera: Nej
Barometerhöjdmätare: Ja
Elektronisk kompass: Ja
Enhet till enhet överföring (aktier data trådlöst med liknande enheter): Ja
Basemap: Ja
Förinstallerade kartor: Ja Garmin TopoActive karta över Västeuropa
Möjlighet att lägga till kartor: ja
Inbyggt minne: 3.7 GB inklusive förinstallerade kartor
Accepterar datakort: microSD? kort (ingår ej)
Custom POIs (möjlighet att lägga till ytterligare punkter av intresse): Ja
Waypoint / favoriter / platser: 2000
Rutter: 200
Spårlogg: 10.000 poäng, 200 sparade spår
Automatisk dirigering (sväng för sväng dirigering på vägar): Ja (med tillvalskartorna för detaljerade vägar)
Geocaching Vänligt: ??Ja (Papperslös)
Anpassade kartor kompatibel: Ja
Sol och måne information: Ja
Tide tabeller: Ja (med Bluechart)
Område beräkning: Ja
Bildvisare: Ja
Garmin Connect? kompatibel (online-community där du analysera, kategorisera och dela data): Ja
I lådan:
eTrex 30x
USB-kabel
Dokumentation

Garmin Etrex 30x har 100% pengarna tillbaka garanti. Om du på grund av vilken orsak som helst inte är helt nöjd med din Garmin Etrex 30x som du köpt på waveinn, har du 30 dagar på dig att returnera den från det att du fått varan levererad till dig. Dessutom kan du i vår vattensport och fiskebutik online upptäcka ett brett utbud av märket Garmin och komplettera din order med vattensport och fiskeprodukter, alltid till bästa pris.

Funktioner

EAN-kod:
753759143305

Se fler liknande produkter:

Garmin - Elektronik - Bärbara gps

. Elektronik

Storlekar och måttuppgifter kan variera beroende på tillverkare, märke och form.

Kundernas tankar (21)

Produktomdöme 5 / 5

Garmin e trex 30

tillförlitlig plats leverans var snabb, GPS effektiv enda kort Användning helt nöjd!

Tillbehör

Vilka tillbehör kan anpassas med denna Garmin eTrex 30 X. Omslag: Bälteshållare: Har du dem i din katalog, i så fall, vad är referenser?

Issue

God kväll, en fråga varje odjuret: bilden och länken till den manuella, är allt på engelska! kan du ändra vilket språk som ska användas och den manuella levereras den i franska! detta är inte tydligt i de tekniska data. Tack för ditt svar. Med vänliga hälsningar, FM

Också köp

1 vecka till 9 dagar för att nå handelsvara, men det är vänligt kan hitta där det finns ett bagage nu. Och i intervallet porto också jag vet, är det billigaste.

Cykling och används i bergsklättring

Cykling är en berg-klättring väsentligheter. I förväg, eftersom den använder för att registrera kursen utan att gå vilse. Har ett batteri på 25 timmar är också Iukotonashi.

Det köptes för cykling

Oregon 600 du även använder, men i jämförelse, trots den långsamma manuella rullning på kartan, är upplösningen också körhastigheten är också tillfredställande nivå. Batteritiden är lång för är också glad. Fin funktionsduglighet är sämre på pekskärmen, men om delas en meny som ofta används för att bakåtknappen, drift i en cykel resa är verkligen gjort, jag tror att det mycket bra. I förväg om du använder för att ställa in resvägen, jag tror att det är den mest lämpliga GPS.

Stora produkter

bra pris

Stor

Tid varorna når var kort. Väl mottagningskänslighet av GPS är en kort ställtid, även minut för att användas i naturen inte känner till problemet. Routing utförs i datorn och sedan överföra data till kroppen, använder vi i cykling, men just nu, inte försvinner. Det är mycket välgjord praktisk GPS.

Lång ride bästa partner

Earnest inköp för att ta itu med brevet. Det kan vara från att bytte kartan.

Intryck av etrex30x

Vi är mycket nöjda. Var faktiskt används på vintern berget, men det har inte dysfunktion även i kyla, gjorde det inte att loggen flyga. Du har kommit i förtid också varor ankomst, vi uppskattar denna webbplats.

Det är den bästa

Japanska lokalisering kan, kan också hade karta, inte behöver köpa den japanska versionen.

Stora produkter

bra pris

Ja effekt i nöd förebyggande

Nöd i klättringen börjar från det vilse, det förvärrar situationen trubbiga beslutet, jag tror att det är mer sannolikt att migrera till staten irreparabel. ETrex inte längre kan gå vilse i att det är, tror jag att det blir möjligt att kraftigt minskade risken för nöd. Om blir en stor sinnesfrid att du kan se på ett ögonblick den aktuella positionen även fick förlorade, jag tror att det kommer att förhindra att du dämpa beslutet. Dessutom kommer det och vattentät funktioner till mobila och med 25 timmar i batteri vara pålitlig partner i tuffa miljöer. Det var bra att köpa.

Den bästa artikeln

Och handtaget med ena handen är verkligen eTrex30. Det var mer bra om det finns ett japanskt.

Good item

Och handtaget med en hand, är det till stor hjälp. Det var mer bra om det finns ett japanskt.

Det var bra

Varor, var bra. Om det finns en japansk man, var det mer bra.

Bästa gps!

Handtaget med ena handen, förväntas eTrex30. Det var mer bra om det finns ett japanskt.

Mycket bra produkt!

Detta är fantastisk produkt! Design är bra, användbarhet är bra, låg vikt. Tack så mycket!

Bekvämt att cykla

Det köptes för brevet, men det är mycket bekvämt. Har av batteriet är också bra. Och japanska lokalisering, stor tid av grundinställning att installera på kartan, även sätta rutter och waypoints i varje enskilt fall, det finns en tid för att ställa in närhetslarmet. Ursprungligen, eftersom det inte är en "Auto Navigation", såsom bilnavigeringssystem, är detta inte hjälpas. Nu tror jag låt oss används även i berg skidåkning.

Stor

De varor som anlände i ca en vecka. Japanska lokalisering och japanska installation av kartan över menyn var också lätt. Jag kunde bra shopping.

Fråga

Hej bra ville veta om GPS-funktionen är på spanska, tack vare hand, Franc.

Skriv en recension
coinn

Skriv ett omdöme om denna produkt och tjäna CoINNs

(Endast nuvarande kunder)

Produktomdöme:

Aktiveringskoden som du angav är felaktig.

Observera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och läggas upp inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så kontrollera att din e-postadress är korrekt.

Kunder som tittat på har också tittat på:

 
Garmin Gps Map 64

Garmin

Gps Map 64

$ 262.23 $ 214.95

 
Garmin Oregon 650T

Garmin

Oregon 650T

$ 455.4 $ 359.95

 
Garmin Gps Map 64S

Garmin

Gps Map 64S

$ 275.45

imagen

Garmin Etrex 30x

$ 185.95

Listpris: 218.76

Du sparar 15.00%: $ 32.81

Storlek

Vi garanterar marknadens lägsta pris!