Garmin Gps Map 64ST

Garmin Auktoriserad Återförsäljare.
Tillverkaren erbjuder full garanti.

Garmin

$ 320.95

Listpris: 391.4

Du sparar 18.00%: $ 70.45

Antal

info

Lägsta online-pris granskas avnetRivals

lupa

Garmin Gps Map 64ST

close

Garmin Gps Map 64ST

Garmin Gps Map 64ST

Produktbeskrivning

Robust, Fullfjädrad handdator med GPS, GLONASS, avancerade sensorer och trådlös anslutning
- 2,6 "läsbar i solljus färgskärm
- Högkänslig GPS-och GLONASS-mottagare med quad-helix antenn
- Barometrisk höjdmätare och 3-axlig kompass
- Förinstallerade Fritidseuropakarta
- Trådlös anslutning via Bluetooth eller ANT +?
Den nya GPSMAP 64ST handhållen navigatör har en 2,6? solljus läsbar skärm och en högkänslig GPS-och GLONASS-mottagare med en quad helix-antenn för bättre mottagning. Den robusta och vattentäta GPSMAP 64ST kommer med barometrisk höjdmätare, 3-axlig kompass och en förinstallerad Recreational Karta över Europa. Den ansluts trådlöst till din smartphone för att låta Live spårning och Smart anmälan.
Behåll din position
Med sin quad helix antenn och högkänsliga, GPS-och GLONASS-mottagare, lokaliserar GPSMAP 64ST din position snabbt och precist samt bibehåller positionen även i tät skog och djupa dalar. Fördelen är klar? om du? åter i tät skog eller bara nära höga byggnader och träd, kan du räkna med GPSMAP 64ST för att hjälpa dig att hitta vägen när du behöver det mest.
Utforska Terräng
GPSMAP 64ST levereras med en förinstallerad Recreational Europakarta för 44 länder. Kartorna innehåller vägnätet (inte routas) skogar, terrängkonturer, höjdinformation, sjöar och sevärdheter. Hand har en omfattande uppsättning navigeringsfunktioner så du kan använda waypoints, spår och rutter för att navigera med förtroende utanför allfartsvägarna och när du behöver för att hitta vägen på ett säkert hem använda TracBack att vägleda dig.
Få dina lager
GPSMAP 64ST har en inbyggd 3-axlig tiltkompenserad elektronisk kompass som visar din kurs även när du? Åter stå stilla, utan att hålla den nivån. Dess barometriska höjdmätaren spårar förändringar i tryck för att precisera din höjd och du kan även använda den för att plotta lufttrycket över tiden, vilket kan hjälpa dig att hålla ett öga på väderomslag.
Håll kontakten
Dela med dig av din stora naturupplevelse levande, bara att ansluta GPSMAP 64ST till din smartphone och dela din position via Live spårning och Garmin Connect med familj och vänner. Smart Anmälan gör det möjligt att trådlöst ta emot e-post, texter och varningar från din kompatibla iPhone 4s eller senare. Stanna helt kontakten medan du håller din dyrbara iPhone förvaras säkert i ryggsäcken.
Lita på Outdoor Pro
GPSMAP 64ST är en verkligt utomhus optimerad GPS Handheld, varje del av denna enhet är konstruerad för att fungera tillförlitligt i de mest krävande och utmanande miljöer. För att garantera bra läsbarhet under alla förhållanden GPSMAP 64ST har en lysande 2,6? solljus läsbar färgskärm och är lätt att arbeta med alla typer av handskar i en skakig, kall eller fuktig miljö eftersom det bygger på en knapp baserat användargränssnitt. För att garantera bekvämlighet och maximal frihet i farten den dubbla batterisystem tillåter användning av ett batteri för bekväm laddning i enheten eller vanliga AA-batterier. Fulladdat GPSMAP 64ST varar upp till 16 timmar, vilket ger dig tillräckligt kraftreserv på en dagstur i händelse av oförutsedda holdups.
Dela trådlöst
Dela dina waypoints, spår, rutter och geocaches trådlöst till andra kompatibla enheter. Dina vänner kan njuta av din favoritvandring eller cache utan att vänta på dig att ansluta till din dator? skicka helt enkelt trycka på? för att föra över uppgifterna till en annan trådlös aktiverat Garmin handhållen.
GPSMAP 64ST också anslutas till kompatibla Garmin-enheter, inklusive VirB? action kamera och tillbehörssensorer, inklusive tempe? temperaturgivare och pulsmätare.
Lägg Maps
Lägga till fler kartor till GPSMAP 64ST är enkelt med vårt utbud av detaljerade topografiska, marin-och vägkartor. Med 8 GB inbyggt minne och en microSD-kortplats, kan du bekvämt ladda ner en av Garmins högkvalitativa Topo kartor och drabbade leden, koppla in Bluechart g2 förinstallerade kort för en fantastisk dag på vattnet eller City Navigator NT kartdata för turn-by-turn routing på vägar (se kartfliken för kompatibilitet). GPSMAP 64ST stöder också BirdsEye? Välj kartor som gör ladda högkvalitativa rasterkartor till enheten och integrera dem med dina andra kartor. Dessutom är det 64ST kompatibel med Garmin Custom Maps, en karta format som gör det möjligt att omvandla pappersdokument och elektroniska kartor lätt in nedladdningsbara kartor för din enhet, gratis.
Hitta Fun
GPSMAP 64ST stödjer papperslös geocaching med 250.000 förinstallerade cachar med tips och beskrivningar från Geocaching.com, och har en 16 timmars batteritid. Genom att gå papperslös, youre inte bara hjälpa miljön, men också förbättra effektiviteten. GPSMAP 64ST lagrar och visar du viktig information inklusive plats, terräng, svårighet, tips och beskrivningar, vilket innebär det? Ar ingen mer manuell hantering av koordinater och pappersutskrifter! Tunn och lätt, är 64ST den perfekta följeslagaren för alla typer av utomhusäventyr.
Planera din nästa resa
Ta ansvar för ditt nästa äventyr med Garmins gratis resa planering programvara Basecamp? som låter dig visa och ordna kartor, waypoints, rutter och spår. Basecamp kan du till och berätta historien om din senaste naturupplevelse i ett nytt imponerande sätt genom att skapa Garmin äventyr som du enkelt kan dela med vänner, familj eller kolleger upptäcktsresande. Basecamp visar topografiska kartdata i 2-D eller 3-D på datorskärmen, inklusive höjdkurvor och höjdprofiler.
Funktioner:
Quad-helix antenn med GPS / GLONASS
Hitta rätt med den första quad-helix GPS-mottagare som spårar både GPS-och GLONASS-satelliter samtidigt. När du använder dem tillsammans, har mottagaren möjlighet att låsa på fler satelliter än med hjälp av GPS ensam, så att du kan? Låsa den? till en position snabbare.
Ytterligare sensorer
GPSMAP 64s har en barometrisk höjdmätare för att precisera din höjd och höjdprofiler och en 3-axlig tiltkompenserad elektronisk kompass som visar din kurs även när du? Åter står stilla.
Live Tracking
Bjud in vänner och familj för att följa din utomhus äventyr i realtid med Live Tracking. Skicka en inbjudan via e-post eller sociala medier, och anhängare kan visa live-data på Garmin Connect?.
Smarta Notifications
Ta emot e-post, texter och mer, direkt på enheten. GPSMAP 64s visar varningar från en iPhone 4S eller senare trådlöst.
Utomhus Optimised
GPSMAP 64ST har en lysande 2,6? solljus läsbar färgskärm och enkel användning med någon form av handskar i en skakig, kall eller fuktig miljö eftersom det bygger på en knapp baserat användargränssnitt.
Dubbelt batterisystem
Gå vidare med GPSMAP 64sts långvarig 16 timmars batteritid. Fungerar med 2 AA-batterier eller den valfria NiMH-batteri, vilket som en extra bonus, kan laddas medan inuti enheten.
Förladdat kartläggning
GPSMAP 64ST levereras med förinstallerade Rec Karta över Europa för 44 europeiska länder på den interna 8 GB minne med gott om extra utrymme för fler kartor, spår och geocaches.
Omfattande Översikt Stöd
Med microSD? kortplats och stort internminne, låter GPSMAP 64ST du ladda en mängd olika kartor, inklusive TOPO, Bluechart g2, City Navigator NT och BirdsEye Select bildspråk.
Satellitbilder
Upplev en sann bild av naturen med den medföljande 1-års prenumeration på BirdsEye satellitbilder gratis.
Förinstallerade geocacher
Börja caching omedelbart genom att välja från de 250.000 förladdade geocacher från Geocaching.com. Cachar kommer komplett med tips och beskrivningar för att komma igång i rätt riktning.
Specifikationer:
Fysisk och prestanda:
- Dimensioner, BxHxD 2,4 "x 6,3" x 1,4 "(6,1 x 16,0 x 3,6 cm)
- Display storlek, BxH 1,43 "x 2,15" (3,6 x 5,5 cm), 2,6 "diag (6,6 cm)
- Skärmupplösning, B x H 160 x 240 bildpunkter
- Display transflektiv, 65-K TFT
- Vikt 9.2 oz (260,1 g) med batterier
- Battery 2 AA-batterier (ingår ej), NiMH eller Lithium rekommenderas
- Batteritid 16 timmar
- Vatten rating IPX7
- Flyter nr
- Högkänslig mottagare Ja
- Gränssnitt höghastighets-USB och NMEA 0183-kompatibel
Kartor & Minne:
- Basemap Ja
- Kartor Förinstallerade ja (topografiska)
- Möjlighet att lägga till kartor Ja
- Inbyggt minne 8GB
- Accepterar datakort microSD? kort (ingår ej)
- Waypoints / favoriter / platser 5000
- Rutter 200
- Track log 10.000 poäng, 200 sparade spår
Funktioner och fördelar:
- Automatisk routing (sväng för sväng routing på vägar) Ja (med tillvalskartorna för detaljerade vägar)
- Elektronisk kompass Ja (lutningskompenserad 3-axel)
- Touchscreen Nej
- Barometrisk höjdmätare Ja
- Kamera ingen
- Geocaching vänliga Ja (papperslös)
- Custom kartor kompatibel Ja
- Foto navigering (navigera till geotaggade foton) Ja
- Hunt / fish kalender Ja
- Sol och måne informationen Ja
- Tide tabeller Ja (med Bluechart)
- Område beräkning Ja
- Custom POIs (möjlighet att lägga till ytterligare punkter av intresse) Ja
- Enhet-till-enhet överföring (delar data trådlöst med liknande enheter) Ja
- Bildvisare Ja
- Garmin Connect? kompatibel (online community där du kan analysera, kategorisera och dela data) Ja
Extra:
- Antenn: Quad helix
- GLONASS: Ja
- Smarta Meddelanden: ja
- Live Spårning: ja (? Med Garmin Connect Mobile)
- Förprogrammerad geocaching.com cachar: 250.000
I lådan:
- GPSMAP 64ST
- Förinstallerade europeiska Fritids karta
- 1-års BirdsEye satellitbilder prenumeration
- Karbinhake
- USB-kabel
- Dokumentation

Garmin Gps Map 64ST är en produkt som motsvarar Bärbara gpskategorin inom Elektronikurvalet på din vattensport och fiskebutik online, waveinn. Tveka inte längre och lär dig om fördelarna av att höra till waveinn communityn. Vad är fördelarna med Garmin Gps Map 64ST? Den här produkten är speciellt designad för att kunna ge ett bra stöd helt baserat på vår passion för vattensport och fiske.

Funktioner

Se fler produkter som hör ihop med:

Garmin - Elektronik - Bärbara gps

. Elektronik

Storlekar och måttuppgifter kan variera beroende på tillverkare, märke och form.

kundens omdömen och frågor (8)

Produktbetyg 5 / 5

(2017-08-23)

Bra produkt och snabb leverans

Min första köp i denna butik och jag hamnade mycket nöjda. GPS fungerar bra och har många intressanta saker att gå långsamt upptäcka. Sanningen är att menyn är ganska intuitivt, motsatsen till vad du hör ute. Istället kartan som installeras är lite intetsägande, men hey, jag ska undersöka hur man kan förbättra den. Vad jag ser saknas är bruksanvisningen där de förklarar de fyra huvud- och berättar små saker, men sanningen är att jag tror att lärande är något kopplad till de behov som dyker upp när du är i bergen, så jag lite i taget och med bra tempo. Leverans Trekkinn.com mycket väl att om de hade varit det skulle ha fått i 24 timmar, och dåligt för Post Express, som felklassificering skickade honom någon annanstans och slutligen fick vänta 48 timmar till ta emot den.

(2017-09-11)

Excellent !!!

Jag hade en gammal eTrex Summit med denna karta 64 är en annan värld, det är snabbt, enkelt att använda, väl main.En snabbare sändnings utan obehagliga överraskningar Jag erkänner att efter att ha läst några av recensioner andra hemsidor jag hade peur.Je beställer igen

(2017-04-19)

Produkt~~pos=trunc

Hej, bär den här artikeln, inklusive ETRS89 koordinatsystem?. TACK

(2017-04-11)

Robusta och pålitliga gps från garmin

Detta är det bästa och enklaste Garmin GPS jag har haft. Professional Edition för professionella användare. Detta kan användas med handskar på och är därför mycket bekvämare än de som har pekskärm.

(2017-09-08)

Köp gps-karta 64 st

Alla rätt, men expes betala frakt och leverans var högre

(2017-09-07)

Garmin gps-karta 64st

Tack! Varor levereras i tid. Kvaliteten på produkten motsvarar beskrivningen. Med vänliga hälsningar Gennadij

(2017-08-21)

Meddelande

batteriet levereras som standard ??? tvingade handen kontrolleras ..

(2017-05-25)

Garmin 64st

Är Irland en av de 44 länder i pre laddade kartor på Garmin 64st?

Skriv en recension eller fråga en fråga
coinn

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs

(endast för befintliga kunder)

Produktbetyg:

Aktiveringskoden som du angav är felaktig.

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

Kunder som tittat på har också tittat på:

 
Garmin eTrex 10

Garmin

eTrex 10

$ 105.45

 
Garmin eTrex Touch 25

Garmin

eTrex Touch 25

$ 244.74 $ 188.45

 
Garmin Gps Map 64ST

Garmin

Gps Map 64ST

$ 391.4 $ 320.95

 
Garmin Edge 1000

Garmin

Edge 1000

$ 543.23 $ 445.45

imagen

Garmin Gps Map 64ST

$ 320.95

Listpris: 391.4

Du sparar 18.00%: $ 70.45

Storlek

Vi garanterar marknadens lägsta pris!