`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

GME

GME GX600D B DSC

 • GME GX600D B DSC
 • GME GX600D B DSC

GME GX600D B DSC

Produktbeskrivning GME GX600D B DSC

Kraftfull prestanda, kompakt design GX600D VHF-radio med DSC

Flexibilitet har varit i fokus i utformningen av GX600D VHF-radio, med sin imponerande kompakt, IP67, färgval och olika monteringsalternativ som sätter GX600D från andra DSC radio.

I många delar av världen, Europa och USA i synnerhet, nu alla fasta montera VHF krävs för att innehålla en grundläggande DSC kapacitet.

Den 25 Watt GME GX600D VHF-radio går dock långt utöver denna grundläggande säkerhetskrav och när ansluten till en GPS-mottagare kommer att kunna överföra viktig information fartyg, inklusive position och vilken typ av nödanrop oavsett om det är brand, översvämning, kollision , grundstötning, kantring, sjunka, drift, överge, piratkopiering eller man överbord.

I en nödsituation, kommer ett tryck på den röda knappen skicka en automatiserad digital nödlarm innehåller din position och Maritime Mobile Service Identity (MMSI) nummer för att rädda faciliteter och andra DSC-utrustade fartyg inom området.

De flesta konkurrerande produkter till salu i denna prisklass använda en enda mottagare för att övervaka både röst och data, kommer GX600D komplett med en andra mottagare så både röst och data övervakas oberoende säkerställer att användaren kommer aldrig missa ett DSC-anrop.

Den GX600D DSC-radio ger också båtägare med en värdefull utbud av icke akuta kapacitet, vilket möjliggör kommunikation med en annan båt eller grupp av båtar med hjälp av enskilda eller grupp MMSI nummer.

Om gränssnitt till en GPS utrustad plotter radion kan också skicka, ta emot och visa varje fartyg läge.

Produktinformation

Överstiger Klass D Europa

specifikationer för DSC-drift.

Kompakt design, totalt djup

endast 77 mm, endast 45mm infälld montering djup.

Flera monteringsalternativ, bakåtkompatibel med alla GME radioanläggningar.

Ingress skyddade enligt IP67.

Enkelt användargränssnitt.

Full funktion knappsats mikrofon tillgänglig.

Plotter kompatibilitet för spårning.

Omedelbar Emergency Channel 16 Selector.

Finns i svart och vitt.

Frekvensområde TX155 165HZ

I lådan:

GX600D radio

Monteringsfäste

Gimbal Knoppar

Mikrofon

Mikrofonhållare

DC-ledningen

Skruv förpackning

Manual


GME GX600D B DSC är tillgänglig med olika egenskaper. Köp på waveinn och ta del av alla förmåner. Dessutom har GME GX600D B DSC den officiella garantin från märket GME. Förutom det kan du komplettera din order med produkter från vår Elektronikkatalog och Kommunikation kategori.

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga