`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

GME

GME GX600D B DSC

GME GX600D B DSC

GME GX600D B DSC

 • GME GX600D B DSC
 • GME GX600D B DSC
 • GME GX600D B DSC
 • GME GX600D B DSC

GME GX600D B DSC

Produktbeskrivning GME GX600D B DSC

Kraftfull prestanda, kompakt design GX600D VHF-radio med DSC

Flexibilitet har varit i fokus i utformningen av GX600D VHF marin radio, med sin imponerande kompakt storlek, IP67 betyg, färgval och olika monteringsalternativ som sätter GX600D från andra DSC radio.

I många delar av världen, Europa och USA i synnerhet, nu alla fasta montera VHF krävs för att inkludera en grundläggande DSC förmåga.

25 Watt GME GX600D VHF-radio går dock långt utöver denna grundläggande säkerhetskrav och när ansluten till en GPS-mottagare kommer att kunna överföra viktig information fartyg, inklusive position och vilken typ av nödanrop oavsett om det är brand, översvämning, kollision , grundstötning, kantring, sjunka, drift, överge, piratkopiering eller man överbord.

I en nödsituation, kommer ett tryck på den röda knappen skicka en automatiserad digital nödlarm som innehåller din position och Maritime Mobile Service Identity (MMSI) nummer för att rädda anläggningar och andra DSC-utrustade fartyg inom området.

De flesta konkurrerande produkter till försäljning i denna prisklass använda en enda mottagare för att övervaka både röst och data, kommer GX600D komplett med en andra mottagare så både röst och data övervakas oberoende garantera användaren kommer aldrig missar ett DSC-anrop.

Den GX600D DSC-radio ger också båtägare med en värdefull utbud av icke akuta kapacitet, vilket möjliggör kommunikation med en annan båt eller grupp av båtar som använder individ eller grupp MMSI nummer.

Om gränssnitt till en GPS utrustad plotter radion kan också skicka, ta emot och visa varje fartyg position.

För montering; klippa ut dimensionerna 65 x 165 mm

Monteringsram; yttermåtten 99 x 209 mm

För att ladda ner monterings mallar klickar du bara på bruksanvisningen knappen nedan.

Flexibilitet har varit i fokus i utformningen av GX600D, med den? S imponerande kompakt storlek, IP67 betyg, färgval och olika monteringsalternativ som sätter GX600D från andra DSC radio.

I många delar av världen, Europa och USA i synnerhet, nu alla fasta montera VHF krävs för att inkludera en grundläggande DSC förmåga.

25 Watt GME GX600D dock går långt utöver detta grundläggande säkerhetskrav och när ansluten till en GPS-mottagare kommer att kunna överföra viktig information fartyg, inklusive position och vilken typ av nödanrop oavsett om det är brand, översvämning, kollision, grundstötning, kantra, sjunka, drift, överge, piratkopiering eller man överbord.

I en nödsituation, ett tryck på den röda knappen? kommer att skicka en automatiserad digital nödlarm som innehåller din position och Maritime Mobile Service Identity (MMSI) nummer för att rädda anläggningar och andra DSC-utrustade fartyg inom området.

Produktdetaljer

Överstiger Klass D europeiska specifikationer för DSC-drift

Kompakt design, totalt djup endast 77mm, infälld montering djup endast 45mm.

Flera monteringsalternativ, bakåtkompatibel med alla GME radioanläggningar.

Ingress skyddade enligt IP67.

Enkelt användargränssnitt.

Full funktion knappsats mikrofon tillgänglig.

Plotter kompatibilitet för spårning.

Omedelbar Emergency Channel 16 Selector.

Finns i svart och vitt.

I lådan:

GX600D radio

Monteringsbygel

Gimbal Knoppar

Mikrofon

Mikrofonhållare

DC-ledningen

Skruv förpackning

Instruktionsmanual


GME GX600D B DSC är tillgänglig i olika färger och storlekar. Om du är intresserad av att köpa GME GX600D B DSC från vår online vattensport och fiskebutik waveinn, tveka inte mer och få varan levererad till din dörr inom några dagar. På waveinn kan du garanterat hitta de lägsta priserna på produkter inom vattensport och fiskeutrustning från märket GME.

Klicka på följande länk för att få mer information om:

Specifikationer

Funktioner GME GX600D B DSC

Produkttyp
Typ av anordning

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga