GME GX600D B DSC

GME Auktoriserad Återförsäljare.
Tillverkaren erbjuder full garanti.

GME

$ 220.95

Antal

info

Lägsta online-pris granskas avnetRivals

Tillgänglig i andra färger

gme-gx600d-b-dsc

gme-gx600d-b-dsc

lupa

GME GX600D B DSC

close

GME GX600D B DSC

GME GX600D B DSC

GME GX600D B DSC

GME GX600D B DSC

Produktbeskrivning

Kraftfull prestanda, kompakt design GX600D VHF-radio med DSC
Flexibilitet har varit i fokus i utformningen av GX600D VHF marin radio, med sin imponerande kompakt storlek, IP67 betyg, färgval och olika monteringsalternativ som sätter GX600D från andra DSC radio.
I många delar av världen, Europa och USA i synnerhet, nu alla fasta montera VHF krävs för att inkludera en grundläggande DSC förmåga.
25 Watt GME GX600D VHF-radio går dock långt utöver denna grundläggande säkerhetskrav och när ansluten till en GPS-mottagare kommer att kunna överföra viktig information fartyg, inklusive position och vilken typ av nödanrop oavsett om det är brand, översvämning, kollision , grundstötning, kantring, sjunka, drift, överge, piratkopiering eller man överbord.
I en nödsituation, kommer ett tryck på den röda knappen skicka en automatiserad digital nödlarm som innehåller din position och Maritime Mobile Service Identity (MMSI) nummer för att rädda anläggningar och andra DSC-utrustade fartyg inom området.
De flesta konkurrerande produkter till försäljning i denna prisklass använda en enda mottagare för att övervaka både röst och data, kommer GX600D komplett med en andra mottagare så både röst och data övervakas oberoende garantera användaren kommer aldrig missar ett DSC-anrop.
Den GX600D DSC-radio ger också båtägare med en värdefull utbud av icke akuta kapacitet, vilket möjliggör kommunikation med en annan båt eller grupp av båtar som använder individ eller grupp MMSI nummer.
Om gränssnitt till en GPS utrustad plotter radion kan också skicka, ta emot och visa varje fartyg position.
För montering; klippa ut dimensionerna 65 x 165 mm
Monteringsram; yttermåtten 99 x 209 mm
För att ladda ner monterings mallar klickar du bara på bruksanvisningen knappen nedan.
Flexibilitet har varit i fokus i utformningen av GX600D, med den? S imponerande kompakt storlek, IP67 betyg, färgval och olika monteringsalternativ som sätter GX600D från andra DSC radio.
I många delar av världen, Europa och USA i synnerhet, nu alla fasta montera VHF krävs för att inkludera en grundläggande DSC förmåga.
25 Watt GME GX600D dock går långt utöver detta grundläggande säkerhetskrav och när ansluten till en GPS-mottagare kommer att kunna överföra viktig information fartyg, inklusive position och vilken typ av nödanrop oavsett om det är brand, översvämning, kollision, grundstötning, kantra, sjunka, drift, överge, piratkopiering eller man överbord.
I en nödsituation, ett tryck på den röda knappen? kommer att skicka en automatiserad digital nödlarm som innehåller din position och Maritime Mobile Service Identity (MMSI) nummer för att rädda anläggningar och andra DSC-utrustade fartyg inom området.
Produktdetaljer
Överstiger Klass D europeiska specifikationer för DSC-drift
Kompakt design, totalt djup endast 77mm, infälld montering djup endast 45mm.
Flera monteringsalternativ, bakåtkompatibel med alla GME radioanläggningar.
Ingress skyddade enligt IP67.
Enkelt användargränssnitt.
Full funktion knappsats mikrofon tillgänglig.
Plotter kompatibilitet för spårning.
Omedelbar Emergency Channel 16 Selector.
Finns i svart och vitt.
I lådan:
GX600D radio
Monteringsbygel
Gimbal Knoppar
Mikrofon
Mikrofonhållare
DC-ledningen
Skruv förpackning
Instruktionsmanual

Med GME GX600D B DSC, garanteras den bästa vattensport och fiskeutrustningen. Dessutom, på waveinn kan du hitta bästa kvalitet till bästa pris. Välj oss som din vattensport och fiskebutik och fokusera bara på att njuta av den komfort de bästa märkena kan erbjuda dig, som GME. Vårt team vattensport och fiskeexperter delar sina ärliga produktomdömen så att du kan göra det bästa valet. Allt detta för att alltid försäkra dig om de bästa Elektronikerbjudandena.

Funktioner

Se fler produkter som hör ihop med:

GME - Elektronik - Fasta vhf-radio

. Elektronik

Storlekar och måttuppgifter kan variera beroende på tillverkare, märke och form.

Kundrecensioner och frågor om denna produkt (0)

Produktbetyg 5 / 5
Skriv en recension eller fråga en fråga
coinn

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs

(endast för befintliga kunder)

Produktbetyg:

Aktiveringskoden som du angav är felaktig.

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

Kunder som tittat på har också tittat på:

 
GME GX600D B DSC

GME

GX600D B DSC

$ 220.95

 
GME GX600D B DSC

GME

GX600D B DSC

$ 220.95