`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Hayabusa

Hayabusa Rambu V3 EGI 3.5

Hayabusa Rambu V3 EGI 3.5

Hayabusa Rambu V3 EGI 3.5

 • Hayabusa Rambu V3 EGI 3.5
 • Hayabusa Rambu V3 EGI 3.5
 • Hayabusa Rambu V3 EGI 3.5
 • Hayabusa Rambu V3 EGI 3.5
 • Hayabusa Rambu V3 EGI 3.5

Hayabusa Rambu V3 EGI 3.5

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Hayabusa Rambu V3 EGI 3.5

Funktioner:

Un Eye: Detta drag uppvisar en smidig stiga från hösten onentation. ger upphov till korta, snabba rusa åtgärder. Upphöjda ögon används för att imitera en flyende räkor

Mighty Krok: Den primära funktionen av detta krokdesign är att ha ett brett gap för bästa kroken upp utan att förlora styrka

ABSinker: Särskilda specifikationer har antagits för en nedgång inriktning som oval bläckfisk inte kan motstå gripa och en hake mindre prestanda Dessutom anpassade hål inrättas för att ge vikter som ska läggas på lodet del. Detta möjliggör fri anpassning till snabbt föränderliga strömmar och vattennivån på en viss dag.


Hayabusa Rambu V3 EGI 3.5 är en produkt som motsvarar Fiskedragkategorin inom Fiskeutrustningurvalet på din vattensport och fiskebutik online, waveinn. Tveka inte längre och lär dig om fördelarna av att höra till waveinn communityn. Vad är fördelarna med Hayabusa Rambu V3 EGI 3.5? Den här produkten är speciellt designad för att kunna ge ett bra stöd helt baserat på vår passion för vattensport och fiske.

Funktioner Hayabusa Rambu V3 EGI 3.5

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga