`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Humminbird

Humminbird Helix 12X CHIRP DI GPS

Humminbird Helix 12X CHIRP DI GPS

 • Humminbird Helix 12X CHIRP DI GPS
 • Humminbird Helix 12X CHIRP DI GPS
 • Humminbird Helix 12X CHIRP DI GPS

Humminbird Helix 12X CHIRP DI GPS

Produktbeskrivning Humminbird Helix 12X CHIRP DI GPS

HELIX Serie: Tydligare, bredare, ljusare, snabbare

På Humminbird, innovation är kärnan i allt vi gör.

Den nya HELIX-serien är inget undantag leverera vår komplett utbud av teknik, inklusive intuitiva REFLEX gränssnitt, precis bredband kvitter, otrolig Imaging SONAR och kartografin makt AutoChart Live.

Drivet av DNA som är omisskännligt Humminbird, HELIX-serien har också en Käken släppa industriell design.

Från toppen till botten, dess vanligt se att hitta fisken rusar i denna familj.

Bli förvånad av vyn.

Oavsett hur bra du är, kan du alltid bli bättre.

Med den kraftfulla HELIX-serien, har vi höjt vårt spel ännu en gång genom att förbättra den legendariska Humminbird 1100, 900, 800, 700 och 500-serien.

Pixel för pixel, funktion för funktion, är det mest imponerande lineup av bildskärmar som vi någonsin har byggts, och du någonsin sett.

KLARARE.

Se struktur, konturer och fiskbågar pop utanför skärmen.

Och adjö bländning.

Glas bundna skärmar av HELIX 12, 10, 9 och 7 ger maximal läsbarhet i full sol.

BREDARE.

Vi har vänt undervattensvärlden på sin sida.

Enkelt visa kartografi och sonar bilder bredvid varandra på 16: 9 widescreen-format, standard på alla HELIX-serien modeller.

Ljusare.

Du är säker på att ta en glans till detta.

Vi har ringt upp ljusstyrkan på HELIX 12, 10, 9 och 7 modeller till ett öga öppning 1500 Nits

Så även under intensivt solljus, vyn över vattnet kommer inte att äventyras.

SNABBARE.

Mina herrar, starta motorerna.

Vi har lagt till nya processorer till HELIX 12, 10 och 9, upping hastigheten med 25 procent.

Vi har också ökat D RAM HELIX 7.

Räkna med snabb Kartan laddas och skärmen uppdateras.

kommando:

SNABB KABLAR RELEASE

Plug and play.

Helix-serien kabelhanteringssystemet gör det möjligt att ansluta alla dina nätverkskablar på en gång, sedan säkra dem med en avancerad klämmekanismen.

SLIM profil

Jämna ut spelplanen.

Den integrerade skärmen och ramen för de HELIX-serien bildar en enda kontinuerlig yta, omgiven av en ultratunn infattning för att minimera utrymmet och maximera sval faktor.

MAGNETISK SD CARD DÖRRAR

Öppna dörren till en värld av möjligheter.

Magnet SD-kort dörr ger snabb, enkel och säker tillgång till Lakemaster kartläggning, waypoint och skärmdump lagring samt programuppdateringar för din HELIX 12, 10 och 9.

ADVANCED KARTOGRAFI

Vore rita gränserna ännu en gång genom att göra AutoChart Live, Lakemaster Plus och i Pilot Link del av HELIX-serien.

Tillsammans kommer dessa spel föränderlig teknik hjälpa dig att veta och navigera vattnet som baksidan av handen.

Upptäcka hot spots och viktiga konturer med hjälp av diagrammen, sedan använda informationen för att automatiskt styra din båt med din Minn Kota trolling motor.

Välj HELIX-serien modeller är också kompatibla med Navionics Gold & Hotmaps Premium, liksom Navionics Platinum +.

Nu theres något sådant som okända vatten.

AUTOCHART LIVE INBYGGD

Skapa rikt detaljerade kartor över dina favoritfiskeplatser i realtid med Humminbird AutoChart Live, inbyggda i HELIX 12, 10 och 9.

Karta vattnet när du kör båten, med åtta timmars inbyggd inspelningstiden.

När kartan är levande, lager den med sido Imaging detalj eller använda den med i Pilot Link följa konturen och andra patenterade Humminbird Lakemaster funktioner. Inget tillsatt avgifter.

Inget behov av att överföra data för världen att se. Framtiden för digital kartläggning har anlänt.

Lakemaster PLUS

Från lättläst konturer till djup markera avståndet till rullnings sjö listor, Lakemaster diagram ger dig en allvarlig kant.

Finns för HELIX 12, 10 och 9, Humminbird Lakemaster PLUS ger dig alla funktioner i Lakemaster, med ett viktigt tillägg: satellitbilder.

Visa denna höga detalj flygfotografering på fishfinder som ett enda skikt, överlagra den med Lakemaster konturer och överlagra den med full Lakemaster kartan för maximal detalj.

I PILOT LINK

Spelet förändras i Pilot Link Inbyggd GPS Trolling System gör att din Humminbird ekolod och Minn Kota trolling motor för att kommunicera, vilket ger automatisk kontroll över båten.

Från din Humminbird eller trådlös länk fjärrkontroll (med full LCD-skärm), har du möjlighet att hitta, lagra och åter dina mest produktiva fiskeplatser och spår.

Dess mindre tid att placera din båt. Mer tid att fånga fisk.

SI vs DI (Side Imaging Vs Down Imaging)

SI (SIDE IMAGING)

Det är i detaljerna. Få en 180 graders sida till sida perspektiv på världen under ytan med anmärkningsvärd Humminbird Side Imaging.

På ett ögonblick, skannar ultratunn strålen området upp till 240 fot till vänster och höger om din båt plats för total täckning på upp till 480 fot.

Avkastningen bild för varje skiva tillsätts sedan till bilder tagna omedelbart före och efter att bygga en otrolig utsikt över sjön botten. Du kan sedan förstora detaljer i bilden med zoomfunktionen eller markera GPS-position av lovande lock eller struktur direkt på skärmen.

Sido avbildningar högfrekventa strålar avslöjar struktur, täcka, och konturförändringar med kristallklart ljud.

Bilderna är så verkliga att du kanske tycker att det är en kamera, men det är inte så det spelar ingen roll hur skumma vattnet är.

DI (NED IMAGING)

Ibland, för att fånga fisk, inte bara har du att tänka som en, har fått till se som en.

Få ett fisköga syn på vad som händer under din båt med Humminbird Down Imaging.

Dessa otroliga bilder skapas med högfrekventa ljudvågor som avges i ultratunna skivor.

Ekolodets ekon från dessa vågor producera en "porträtt".

Som ni patrullerar vattnet, kommer du tittar på fisk, rev, timmer, pensel, överbrygga pålverk, stenar och andra organisationer eller täck pop med fantastiska detaljer.

SWITCHFIRE

Att bygga på vårt arv av sonar innovation, exklusiva Humminbird SwitchFire sätter sportfiskare i fullständig behärskning av hur deras sonar avkastning visas.

Med två unika visningslägen, kan du anpassa sig till dina fiskeförhållanden i farten.

Lägg till eller ta bort detalj; redogöra för vattendjup, temperatur och turbulens; även experimentera med lure presentationer-alla på att trycka på en knapp.

SwitchFire tillför en helt ny dimension till 2D söka fisk.

Det är ytterligare ett skäl Humminbird är enkelt, tydligt, bättre.

HELIX 12 BREDBANDS CHIRP (1kW / inbyggd)

HELIX 12 CHIRP använder långa sändningspulser som sveper över bandbredder på frekvenser som sedan bearbetas med hjälp av avancerad digital signalbehandling (DSP) för att resultera i hög upplösning SONAR med ökad mål separation och minskat buller.

Förbättrad mål separation kan sportfiskare att tydligt identifiera ädelfisk och betesfisk, medan minskat buller ger tydliga, skarpa SONAR bilder.

Pulserna som används av HELIX 12 CHIRP SONAR tillsammans med avancerad DSP gör det möjligt att få större djup med bibehållen optimal upplösning.

Inte alla former av CHIRP är skapade lika. Medan vissa kvittra produkter endast tillåta fiskaren att använda en fördefinierad frekvens bandbredd.

Förutom att ge fördefinierade frekvensbandbredder tillåter HELIX 12 CHIRP också användaren att välja inställningar flera bandbredd fullständigt för att skräddarsy SONAR till deras unika önskemål.

Humminbirds HELIX 12 CHIRP fungerar även med ett brett utbud av valfria transduktorer, och det är i stånd att kvitter genom frekvenser från 28kHz 490kHz på HELIX 12 DI till ett område av 28kHz 250kHz på Helix 12 SI och GPS och 28kHz 210kHz för produkter med hjälp av Black Box.

HELIX 12 CHIRP DI GPS | HELIX 12-serien | 410010 1

HELIX 12 CHIRP DI GPS har en stor 12,1 "skärm med LED-bakgrundsbelysning, Down Imaging ekolod med CHIRP sonar med upp till 8000 watt PTP uteffekt, GPS Chartplotting med inbyggd kartor ContourXD och Ethernet nätverkskapacitet.

Vad i rutan:

helix-enhet

Kraftledning

Montera

Plast akterspegelgivare XNT 9 DI T

engelska Manual

hetens lock


Letar du efter material från Humminbird och speciellt Humminbird Helix 12X CHIRP DI GPS? På waveinn, kan du hitta en fullständig lista av Elektronikprodukter och vattensport och fisketillbehör. Gör din betällning på vår onlinebutik waveinn. Du har 75 olika sätt att betala på . Kolla in vår katalog och få specjalerbjudanden på vattensport och fiske. Och om du inte är nöjd får du pengarna tillbaka.

Klicka på följande länk för att få mer information om:

Specifikationer

Funktioner Humminbird Helix 12X CHIRP DI GPS

Med tabeller
Med transduktor

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller fråga en fråga

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI