`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Icom

Icom IC M87

 • Icom IC M87
 • Icom IC M87
 • Icom IC M87

Icom IC M87

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Icom IC M87

Designad med särskild tonvikt på kommersiell användning av IC-M87 är en högklassig verksamhet marina handdator som uppfyller både marina och enkel Privat Företag Radio (PBR) program *. Kompakt och med en tuff konstruktion, uppfyller IC-M87 militära standardkrav (MIL-STD) och är byggd i samma vattentäta standard anställd av IC-M1EuroV och IC-M21.


* En lämplig licens kommer att krävas.:


IC-M87 kan användas för både marina och grundläggande PBR applikationer. En enkel knapptryckning ändrar operativsystemet bandet mellan hav och kanaler PBR. Upp till 22 fria kanaler finns tillgängliga för markanvändning (146V174MHz). Bred / smal kanalseparation programmerbar för varje kanal och CTCSS och DTCS signalering är inbyggd.


Även riktade mot kommersiella användare är IC-M87 idealisk för användare fritidsbåtar som vill ha en högkvalitativ kompakt transceiver. IC-M87 har ett överflöd av vanliga funktioner, inklusive dual och tri klocka, etikett och prioritet scanning, en justerbar knapp-pip nivå, signalstyrka, sub-kanal display och batteriindikator.


Alla reglage är stora och lätta att använda, och har noggrant utformade och placerade för att ge den enklaste användargränssnitt vid alla tider på land eller till sjöss. Även med handskar, de stora knapparna är lätta att använda. Dessutom en stor och tydlig bakgrundsbelyst LCD och bakgrundsbelysta knappar ger omedelbar igenkänning av data och säkerställa pålitlig kommunikation i alla ljusförhållanden.


IC-M87 kommer med BP-227 Li-Ion batteri som standard. Den batterys 1700mAh kapacitet ger längre batteritid, högst 15 timmar * drift, utan minneseffekt i batteriet. En valfri AA alkaliskt batteri fallet BP-226, ger en bekväm back-up och stor trygghet i en nödsituation. IC-M87 har en kraftfull uteffekt på 5 watt att säkerställa tillförlitligheten i din kommunikation med standard batteri, även över långa avstånd. För att spara på batteriet konsumtion, kan användaren minska uteffekten till 3 watt eller 1 watt.


En egensäker (IS) version av IC-M87 kommer snart för användning i farliga miljöer både på land och till havs, t.ex. oljeplattformar, naturgas tankfartyg etc. egensäker version kommer att ha en inbyggd röstförvrängaren med 32 koder som kommer att vara kompatibla med UT-112.


Kommer med en utökad 3 års garanti finns, är IC-M87 levereras med BC-152 Långsam batteriladdare, BC-01 Charger Adapter, BP-227 Li-Ion batteri, FA-S59V antenn, MB-79 Belt Clip och handbok. BC-152 bordsladdare kan också monteras på en vägg och kommer att acceptera olika kraftkällor såsom en nätadapter, cigarettändare LEAD, eller DC-strömförsörjning.


IC-M87 har ett brett sortiment av tillbehör finns bland annat HM-138 vattentät högtalare mikrofon. Den valfria snabba bordsladdare BC-119N och multi-laddare BC-121N finns också att ladda IC-M87 i 2,5 timmar (AD-100 laddare adapter krävs).Specifikationer:


- Robust kompakt och lätt kamerahus (280 g med batteri)


- Standard Li-Ion batteri (7.2V/1700mAh) (godkänns Li-Ion batteri kommer även att finnas tillgänglig)


- PBR-läge (146-174 MHz) med 22 fritt programmerbara kanaler


- Vattentät konstruktion


- CTCSS / DTCS ton signalering standard i PBR-läge


- Valfri vattentät högtalare mikrofon, HM-138


- Egensäkert version tillgänglig senare (Factory Mutual eller liknande)


- 32 code röstförvrängaren krets ingår som standard för IS versioner. Den scrambler funktion kommer att vara likvärdig med UT-112 används med IC-M1EuroV. Anm: Icke IS versionerna inte kommer att ha scrambler kapacitet. Det är inte möjligt att installera en valfri enhet röstförvrängaren eller uppgradera kretsen)


- Dual / Tri klocka i marint läge


- Ergonomisk nyckel layout för enkel hantering


- Tomkassett (AA (R6) x 5 celltyp)


- Utökad 3 års garanti tillgänglig


- Omkopplingsbar Wide / Narrow kanalplatser för både marin / PBR kanaler


- Övervaka funktionen


- Självtest funktionen kontrollerar temperatur, batterispänning, vatten intrång


- Kanal 16 och Kanal 9 omedelbar tillgång


- Enkla Up / Down switchar för kanalval


- 4 steg batteriindikator


- Ljudsignal kan väljas för varje knapp


- Hög hastighet kloning (19200bps) mellan PC och transceiver


- Normal, prioritering och etikett scanning med automatisk scanning startfunktion


Om du letar efter en onlinebutik specialiserad på vattensport och fiskeutrustning, upptäck waveinn. Som officiell Icomåterförsäljare, har alla våra vattensport och fiskeprodukter full tillverkargaranti av Icom. Välj en av våra Elektronikkategorier och upptäck alla våra Elektronikprodukter som vi har för att du ska kunna utöva dina favoritaktiviteter. Om du har några funderingar innan du gör din beställning, kontakta bara vårt kundserviceteam via telefon eller email. Du behöver inte vänta längre! Känner du till alla Icom IC M87 funktioner?

Funktioner Icom IC M87

Device type

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga