Icom IC M87

Icom Auktoriserad Återförsäljare.
Tillverkaren erbjuder full garanti.

Icom

$ 411.95

Storlek

Antal

info

Lägsta online-pris granskas avnetRivals

lupa

Icom IC M87

close

Icom IC M87

Icom IC M87

Produktbeskrivning

Designad med särskild tonvikt på kommersiell användning av IC-M87 är en högklassig verksamhet marina handdator som uppfyller både marina och enkel Privat Företag Radio (PBR) program *. Kompakt och med en tuff konstruktion, uppfyller IC-M87 militära standardkrav (MIL-STD) och är byggd i samma vattentäta standard anställd av IC-M1EuroV och IC-M21.

* En lämplig licens kommer att krävas.:

IC-M87 kan användas för både marina och grundläggande PBR applikationer. En enkel knapptryckning ändrar operativsystemet bandet mellan hav och kanaler PBR. Upp till 22 fria kanaler finns tillgängliga för markanvändning (146V174MHz). Bred / smal kanalseparation programmerbar för varje kanal och CTCSS och DTCS signalering är inbyggd.

Även riktade mot kommersiella användare är IC-M87 idealisk för användare fritidsbåtar som vill ha en högkvalitativ kompakt transceiver. IC-M87 har ett överflöd av vanliga funktioner, inklusive dual och tri klocka, etikett och prioritet scanning, en justerbar knapp-pip nivå, signalstyrka, sub-kanal display och batteriindikator.

Alla reglage är stora och lätta att använda, och har noggrant utformade och placerade för att ge den enklaste användargränssnitt vid alla tider på land eller till sjöss. Även med handskar, de stora knapparna är lätta att använda. Dessutom en stor och tydlig bakgrundsbelyst LCD och bakgrundsbelysta knappar ger omedelbar igenkänning av data och säkerställa pålitlig kommunikation i alla ljusförhållanden.

IC-M87 kommer med BP-227 Li-Ion batteri som standard. Den batterys 1700mAh kapacitet ger längre batteritid, högst 15 timmar * drift, utan minneseffekt i batteriet. En valfri AA alkaliskt batteri fallet BP-226, ger en bekväm back-up och stor trygghet i en nödsituation. IC-M87 har en kraftfull uteffekt på 5 watt att säkerställa tillförlitligheten i din kommunikation med standard batteri, även över långa avstånd. För att spara på batteriet konsumtion, kan användaren minska uteffekten till 3 watt eller 1 watt.

En egensäker (IS) version av IC-M87 kommer snart för användning i farliga miljöer både på land och till havs, t.ex. oljeplattformar, naturgas tankfartyg etc. egensäker version kommer att ha en inbyggd röstförvrängaren med 32 koder som kommer att vara kompatibla med UT-112.

Kommer med en utökad 3 års garanti finns, är IC-M87 levereras med BC-152 Långsam batteriladdare, BC-01 Charger Adapter, BP-227 Li-Ion batteri, FA-S59V antenn, MB-79 Belt Clip och handbok. BC-152 bordsladdare kan också monteras på en vägg och kommer att acceptera olika kraftkällor såsom en nätadapter, cigarettändare LEAD, eller DC-strömförsörjning.

IC-M87 har ett brett sortiment av tillbehör finns bland annat HM-138 vattentät högtalare mikrofon. Den valfria snabba bordsladdare BC-119N och multi-laddare BC-121N finns också att ladda IC-M87 i 2,5 timmar (AD-100 laddare adapter krävs).


Specifikationer:

- Robust kompakt och lätt kamerahus (280 g med batteri)

- Standard Li-Ion batteri (7.2V/1700mAh) (godkänns Li-Ion batteri kommer även att finnas tillgänglig)

- PBR-läge (146-174 MHz) med 22 fritt programmerbara kanaler

- Vattentät konstruktion

- CTCSS / DTCS ton signalering standard i PBR-läge

- Valfri vattentät högtalare mikrofon, HM-138

- Egensäkert version tillgänglig senare (Factory Mutual eller liknande)

- 32 code röstförvrängaren krets ingår som standard för IS versioner. Den scrambler funktion kommer att vara likvärdig med UT-112 används med IC-M1EuroV. Anm: Icke IS versionerna inte kommer att ha scrambler kapacitet. Det är inte möjligt att installera en valfri enhet röstförvrängaren eller uppgradera kretsen)

- Dual / Tri klocka i marint läge

- Ergonomisk nyckel layout för enkel hantering

- Tomkassett (AA (R6) x 5 celltyp)

- Utökad 3 års garanti tillgänglig

- Omkopplingsbar Wide / Narrow kanalplatser för både marin / PBR kanaler

- Övervaka funktionen

- Självtest funktionen kontrollerar temperatur, batterispänning, vatten intrång

- Kanal 16 och Kanal 9 omedelbar tillgång

- Enkla Up / Down switchar för kanalval

- 4 steg batteriindikator

- Ljudsignal kan väljas för varje knapp

- Hög hastighet kloning (19200bps) mellan PC och transceiver

- Normal, prioritering och etikett scanning med automatisk scanning startfunktion

Ska du köpa Icom IC M87? Alla produkter från Icom är av bästa kvalitet så att du kan njuta va dina aktiviteter utan komplikationer. Beställ din Icom IC M87 nu och få den levererad till dig inom några få dagar. Vårt mål på waveinn är att våra erbjudanden når ut till alla. Vi har ett stort utbud av vattensport och fiskeutrustning och unika livsstilsprylar.

Funktioner

Se fler produkter som hör ihop med:

Icom - Elektronik - Bärbara vhf-radio

. Elektronik

Storlekar och måttuppgifter kan variera beroende på tillverkare, märke och form.

kundens omdömen och frågor (0)

Produktbetyg 5 / 5
Skriv en recension eller fråga en fråga
coinn

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs

(endast för befintliga kunder)

Produktbetyg:

Aktiveringskoden som du angav är felaktig.

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

Kunder som tittat på har också tittat på:

 
Icom IC M87

Icom

IC M87

$ 411.95