`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

IMA

IMA Gyodo 130

IMA Gyodo 130

IMA Gyodo 130

 • IMA Gyodo 130
 • IMA Gyodo 130
 • IMA Gyodo 130
 • IMA Gyodo 130
 • IMA Gyodo 130

IMA Gyodo 130

Produktbeskrivning IMA Gyodo 130

Det är svårt att berätta precis vad Tunga Surferen är. Det är ett av de saker du behöver uppleva för att förstå det. Vid första anblicken ser det ut som en vanlig plugg med sin plastdykningsläpp och rik, lustrad holografisk finish. Men välj en upp och den täta känslan är till skillnad från vilken plugg du har hållit i handen innan.

Vid 3 1/2 tum långa väger den Tunga Surferen över en ounce. Det är den längsta gjutpluggen som ima tillverkar, så du måste noggrant se till att du har tillräckligt med ledning på din spole för att hantera Tung Surfer!

Så mycket som det ser ut som en plugg, beter sig den svåra surferen som en jiggingskedja eller en bläcktunna bläckfisk (som används av nordatlantiska surfinghjul) eller en godisbar (för alla dina West Coast "järn" chuckers). Det kan botten studsas som den ärafulla diamantjiggen eller höja och dra den med en lyfta och släppteknik. Det är bäst att följa den tunga surferen med stavspetsen och en snäv linje i nedslaget, eftersom de flesta strejkar uppstår vid nedslaget.

I surfen, som en bläckbläckfisk, kan den svåra surferen enkelt rullas genom det skumande vita vattnet där det kommer att bli dunklat av tung surffisk som hänger på spetsen av punkter och sandstänger. Den tunga surferens verkan imiterar inte bara betesfisk. Veering, waffling, wavering, hektisk hopping och darting imiterar åtgärder och naturliga undvikande rörelser av räkor, bläckfisk och krabbor också.

Det är verkligen svårt att beskriva den tunga surferen, men resultaten som den producerar är omedvetna. Du kommer att vara glad att du försökte den här innovativa och unika lockmodellen. Det finns inget annat som är riktigt bra.


Vill du ha mer vattensport och fiskeprodukter från märket IMA? På waveinn, din vattensport och fiskebutik online, hittar du ett brett utbud av vattensport och fiskeprodukter relaterade till IMA Gyodo 130. Just nu finns IMA Gyodo 130 i lager. Våra kunders behov kommer alltid i första hand och vi väljer ut varje vattensport och fiskevara med stor uppmärksamhet på varje detalj.

Funktioner IMA Gyodo 130

Storlek
Vikt
Djupräckvidd

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller fråga en fråga

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI