`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

IMA

IMA Imagene 130

IMA Imagene 130

IMA Imagene 130

 • IMA Imagene 130
 • IMA Imagene 130
 • IMA Imagene 130
 • IMA Imagene 130
 • IMA Imagene 130

IMA Imagene 130

Produktbeskrivning IMA Imagene 130

För kust saltvatten sportfiskare, har mångfalden av fem tums plast lipped minnow pluggar alltid varit en av de mest produktiva men också mest frustrerande beten som någonsin gjorts.

På den positiva sidan, den klass av fem tum minnow pluggar imitera de många små, produktiva betesfisk som trivs i kust flodmynningar, vikar, tidvatten floder och längs öppna havet surfa. Dessa små betesfisk söker helgedom strandlinjen där ljus tackla fungerar bäst.

Större pluggar ineffektiva under dessa förhållanden. När gamefish är skur det grunda vattnet för dessa små magra elritsa, du bättre matcha luckan? eller gå fishless.

På den negativa sidan är dock en stor frustration med de flesta andra fem tums elritsa pluggar är att de inte kastade bra, även med ljus tackla.

När det finns även en mild vind i ansiktet, de flesta andra fem tum minnow pluggar våffla i vinden som om du kastar chips och du spenderar för mycket tid reda ut snarls i din linje. En annan negativ är de flesta fem tum minnow pluggar bli obalanserad och flip ut, stiger till ytan och fladdrande hjälplöst på topp i en stark tidvattenflöde.

De flesta andra fem tums elritsa kan endast användas i relativt lugn, långsamma vatten.

Å andra sidan, den Ima Gene 130 motsvarar och överträffar alla positiva och har ingen av de negativa av övriga fem tums elritsa. Den Ima Gene? S starka ABS plast är tunga ända ner till dess superstarka smidda delade ringar och ägaren trekrok.

Dykningen läppen är elegant och diskret bättre, längre kastar även mot en havsbrisen. Två täta volfram boll vikter glida ner i stjärtpartiet på rösterna.

Vid hämta, volfram bollarna rulla tillbaka in i en kammare i den främre delen av Gene, där de lägger stabilitet och handling.

Bäst av allt, Gene utmärker sig i starka strömmar och snabba tidvatten där andra fem tums elritsa tenderar att misslyckas kapitalt. Gene hunkers ner och simmar starkt med en hård sida till sida swagger även i måttlig till grov surfa eller starka tidvattenförhållanden.

Inte en djup simmare är Gene 5 1/4 inches lång, väger 1/2 ounce och tenderar att simma några meter under ytan, baserat på nuvarande hastighet och hämta fart.

Dess verkan kan bäst beskrivas som en snabb och hård simning swagger, graden av åtgärder beroende på kraften i den nuvarande och hämta hastighet. En åtgärd vann? T ta är att vända ut och bli ineffektiva. Gene trivs i en hård tidvattnet eller swift ström.

Gene är noggrant utformade för att gå avståndet, även mot vinden, och att hunker ner och förblir stabila även i vitt skummat surfa eller snabbrörliga tidvatten revor. Få det Gene. Det? S genialt!

Specifikationer:

gen 130

(Längd) 130mm? 5?

(Vikt) 14g? 1 / 2oz

(Lure Type) Flytande

(Action) Tight Wobbling & Roll


Upptäck IMA Imagene 130 i lager till bästa pris. Besök oss på waveinn, din onlinebutik för vattensport och fiskeutrustning och ta del av alla erbjudanden utan att kliva utanför dörren. Vi garanterar säker betalning och möjlighet att spåra din frakt! Beställ din IMA Imagene 130 och uppgradera din utrustning. Njut av dina dagliga sportaktiviteter till fullo!

Funktioner IMA Imagene 130

Storlek
Vikt
Djupräckvidd

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI