`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

IMA

IMA Komomo SF 130 Slim

IMA Komomo SF 130 Slim

IMA Komomo SF 130 Slim

 • IMA Komomo SF 130 Slim
 • IMA Komomo SF 130 Slim
 • IMA Komomo SF 130 Slim
 • IMA Komomo SF 130 Slim
 • IMA Komomo SF 130 Slim

IMA Komomo SF 130 Slim

Produktbeskrivning IMA Komomo SF 130 Slim

Den slanka betesfisk form och handling som gjorde Ima varumärke legendariska bland japanska saltvatten sportfiskare.

Nu i USA.

Den smala komomo är formad som en betesfisk och kastar som en pil. Det? Är ingen utskjutande dykning läppen för att förstöra den naturliga utseende och Rob dyrbara avstånd på rösterna.

Hemligheten till sin överraskande långa avstånd är inte bara pilen-liknande form, men det finns en löpbana konstruerad inuti komomo? Kropp. Det låter två täta volfram boll vikter rulla ner löpbanan i mycket svans spets komomo vid gjutningen. Till skillnad från andra beten som har fastställd vikt system kan Komomo vara mycket lättare ändå kasta mycket längre eftersom alla thedense volfram vikt är i svansen på rösterna. När fullt beväpnade med sina tre ägare krokar, väger komomo 1/2 ounce, men på grund av de skiftande volframvikter inne, går komomo avståndet som en mycket tyngre lockbete.

När den först stänk ner, orsakar tungt viktade svansen komomo att sitta nästan vertikalt, rakt upp och ner i vattnet.


Så snart hämtningsläge startas, förorsakar dra av fiskelina de volframvikter att rulla tillbaka nedför löpbana och in i magen av komomo där det finns en baffel som håller vikterna exakt vid centrum av balans under den tid hämtningen. Med vikterna automatiskt flyttas och säkras av baffeln mekanismen, sitter komomo nu helt plant i vattnet.

Vid 5-1/4 inches lång, liknar den slanka kroppsformen många betesfisk finns i alla vikar och hav. I simning åtgärder imiterar sådana långa, slanka betesfisk också. Den komomo åtgärder kan beskrivas som mer av en rulle. När du ser det, kommer du att känna igen rörelsen avsändaren betesfisk den komomo imiterar så bra.

Under normala förhållanden, upprätthåller komomo en konsekvent simning djup ungefär en fot eller så under ytan.

Ideal åtgärder kan fått på en långsam hämta och långsamma vatten. Återigen, är åtgärden mer av en rulle. När du sakta hämta det, vill komomo medfött att stoppa och pausa en hel del om du låter det, vilket är väldigt naturligt och hur en smal betesfisk skulle agera. Den verklighetstrogna långsamt rullande rörelse är en perfekt visuell lockmedel vid sådana speciella stunder som dessa lugna daybreaks och fridfulla solnedgångar när ocean gamefish kryssning havsytan letar efter en enkel måltid.

Den komomo kan också hämtas snabbt genom fiskaren, eller det kan gjutas till snabbrörliga vatten, och komomo kommer fortfarande att fungera som avsett även i en snabb ström eller på en snabb hämtning. Du kommer återigen att märka den märkliga likheten av åtgärden till långa slanka betesfisk som måste simma mycket svårare, nästan gyrating från sida till sida i ett stort S-formad båge i snabbt vatten. Den komomo kommer efterlikna dess naturliga betesfisk motsvarigheter som komomo även bågar kraftigt från sida till sida när den flyttas snabbt.

De tre ägarrepresentanterna ST-46 nr 3 krokar lämnar lite ursäkt för ett utfall rovdjur att inte fastna, och ABS kroppen är praktiskt taget oförstörbar.

Den komomo SF-130 Slim imiterar slank betesfisk överallt de hittas, vilket innebär 70% av planet? Yta. Borde? T du ska kasta komomo?


Med IMA Komomo SF 130 Slim kan du njuta av dina fritidsaktiviteter utan komplikationer. Om du gillar märket IMA och deras vattensport och fiskeprodukter, kolla in de olika kategorierna och Fiskedragprodukterna som du letar efter och beställ så snart du kan och få dina varor levererade direkt till din dörr inom några dagar. Vårt mål på waveinnär att göra produkter av hög kvalitet tillgängliga världen över och med en bra leveransservice.

Funktioner IMA Komomo SF 130 Slim

Storlek
Vikt
Djupräckvidd

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller fråga en fråga

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI