`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

IMA

IMA Sasuke 140mm

IMA Sasuke 140mm

IMA Sasuke 140mm

 • IMA Sasuke 140mm
 • IMA Sasuke 140mm
 • IMA Sasuke 140mm
 • IMA Sasuke 140mm

IMA Sasuke 140mm

Produktbeskrivning IMA Sasuke 140mm

Befälhavare på båda områdena - luft och vatten - för långväga flyg och otroligt simning.

Den 4 3/4 tum långa Sasuke och den läppade läppen är påminnelse om en flaskplugg som används av surfare i Midatlanten och New England. Västkusts laxtrollare kan säga att Sasuke läppar ser något ut som en "J" -plugg men det är där likheterna slutar. Sasuke läppdesign är ren Ima. Den tuffa, nästan oförstörbara ABS-plasten Sasuke är en avståndsgjutningsdynamo på grund av skiftande volframbollvikter inuti. De täta volframvikterna rullar till svansen som Sasuke gör ett otroligt avstånd på gjutet, även i ett styvt havsbris. Med en vikt på 5/8 uns, kastar Sasuke sig som en mycket tyngre lock på grund av sitt växlande viktsystem.

På hämtningen rullar de två volframbollarna ner i Sasuke, där en baffelmekanism låser vikterna exakt på plats i den internt konstruerade hämtningskammaren så att det nu är näsan på Sasuke som viktas ner för Varaktigheten av hämtningen.

Den näsviktade balansen i Sasuke ger den otroligt stabilitet även i de grovaste höjderna. Under tiden är svansänden vibrerad tätt och frantiskt vid hämtningen.

Sasukeens täta, intensiva simmaraktion är påminnande om världens havs många rikliga sill och shad-arter. Alla viltfiskar överallt matar sig på skugga och sill, och Sasuke imiterar noggrant simrörelserna i dessa djupa kroppsbeten.

Under normala förhållanden simmar Sasuke ca 3 meter under ytan, men kommer dyka djupare medan den hålls stabil i starkare strömmar.

Förutom sin täta, vibrerande verkan på en stadig återhämtning, smälter Sasuke också bra. Den oregelbundna och plötsliga karaktären hos en darting betesfisk kan vara en enorm strejkutlösare. Det kan vara den naturliga ebb och flödet av vågorna och draget av backwash som gör att Sasuke plötsligt pippar och lung framåt eller den skickliga stavhändelsen hos en expertfiskare som artfully dartar den och pausar sedan en stund för att locka den oförglömliga smashingstrejken Av en mäktig havsfisk.


Om du är intresserad av IMA Sasuke 140mm, upptäck då också andra vattensport och fiskeprodukter relaterade till IMA i Fiskeutrustningavdelningen och kika in i Fiskedragkatalogen. Dessutom, när du handlar på waveinn, din vattensport och fiskebutik online, går du med i den största sport communityn, där du kan hitta åsikter, produktomdömen och de bästa erbjudandena du är intresserad av.

Funktioner IMA Sasuke 140mm

Storlek
Vikt
Djupräckvidd
Typ av lockar

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga