`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

IMA

IMA Sasuke SF 95mm

IMA Sasuke SF 95mm

IMA Sasuke SF 95mm

 • IMA Sasuke SF 95mm
 • IMA Sasuke SF 95mm
 • IMA Sasuke SF 95mm
 • IMA Sasuke SF 95mm

IMA Sasuke SF 95mm

Produktbeskrivning IMA Sasuke SF 95mm

Den 4 3/4 tum lång Sasuke och dess kupad läppen är PÅMIND av en flaska plugg som används av surf sportfiskare i mitten Atlanten och New England. Västkusten lax controllers kan säga Sasuke? S läpp ser ut ungefär som en? J? typ plugg men det? ar där likhet slutar. Den Sasuke läppkonstruktion är ren Ima.

Den tuffa, nästan oförstörbar ABS plast Sasuke är en sträcka gjutning dynamo på grund av de skiftande volfram bollen vikter inuti. De täta volfram vikter rulla till svansen som Sasuke väller en otrolig sträcka på rösterna, även in i en styv havsbrisen.

Vägning 5/8 ounce, den Sasuke kastar som en mycket tyngre drag på grund av dess skiftande viktsystem.

På hämta, de två volfram bollarna rulla tillbaka ner i den främre delen av Sasuke, där en baffel mekanism låser vikterna just på plats i den internt konstruerade hämtning kammaren så att nu är det näsan av Sasuke det? S nedtyngda under hela den hämta.

Näsan vägda balansen i Sasuke ger otrolig stabilitet även i de tuffaste häver sig. Samtidigt svansen slutet, är fri från vikt, vibrerar ordentligt och frenetiskt på hämta.

Den täta, intensiva simning verkan av Sasuke är PÅMIND av världens hav? S många riklig sill och shad arter. Alla gamefish allt äter shad och strömming, och Sasuke imiterar noga simning rörelser dessa djupa trehjulig betesfisk.

Under normala förhållanden, Sasuke simmar cirka 3 meter under ytan, men kommer dyka djupare under vistelsen stabilt i starkare strömmar.

Utöver sin snäva, vibrerande på en stadig hämta den Sasuke dart också väl. Den oberäkneliga och plötsliga natur en rusa betesfisk kan vara en enorm strejk trigger.

Det kan vara det naturliga ebb och flod av vågorna och dra av svall som gör att Sasuke att plötsligt dart och utfall framåt eller skickliga stav verkan av en expert sportfiskare som konstfullt dart det, pausar då kortvarigt för att locka den oförglömliga smashing strejken av en kraftfull ocean gamefish.

Specifikationer:

(Längd) 120mm 4,75?

(Vikt) 18g? 5/8 oz

(Lure typ) Långsam Floating

(Djup Range) 70 90cm (2.5FT 3ft)

(Action) Wobbling & Rolling


Vänta inte längre utan köp IMA Sasuke SF 95mm. För ytterliggare frågor angående IMA Sasuke SF 95mms egenskaper, kan du kontakta waveinn genom vår kontaktsida. waveinn erbjuder en exklusiv kollektion av Fiskeutrustning för vattensport och fiske och andra fritidsaktiviteter. Vår Fiskeutrustning kommer att försäkra dig om att du kommer att njuta av din sport och dina dagliga aktiviteter och kommer att göra livet bekvämaremed det unika utbudet av Fiskedragvaror.

Funktioner IMA Sasuke SF 95mm

Storlek
Vikt
Djupräckvidd
Typ av lockar

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga