`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Iridium everywhere

Iridium everywhere 9575 Extreme

 • Iridium everywhere 9575 Extreme
 • Iridium everywhere 9575 Extreme

Iridium Everywhere 9575 Extreme

Produktbeskrivning Iridium everywhere 9575 Extreme

Iridium Extreme är den tuffaste telefonen någonsin från det enda företag som erbjuder verklig global, verklig mobil, riktiga tillförlitlig kommunikation. Konstruerad med fler funktioner och fler tillbehör än någon annan satellittelefon på marknaden, Iridium Extreme sätter mer innovationsförmåga? och fler sätt att ansluta än någonsin tidigare? i händerna på människor överallt.

Standardiserade: En mycket kompetent handenhet behöver en mycket kompetent nätverk för att ge det. Iridium Extreme är byggd med samma tillförlitliga röst- och datakapacitet som Iridium användare har kommit att lita på, och backas upp av de enda satellit nätverk som kommandon verkligt global täckning, pol till pol världar.

Optimerad: Från öken till berg, savann till tundran, Iridium Extreme sätter mer kraftfull kapacitet i händerna på människor, runt om i världen. Den har fler funktioner och tillbehör än någon annan satellittelefon. Det är den enda med realtidsspårning. Det är den enda satellittelefonen med GPS aktiverat SOS med räddningstjänsten som stöds av GEOS Travel Safety Group Limited, som ingår utan extra kostnad. Och det kan ansluta med Iridium AxcessPoint att skapa ett Wi Fi-hotspot för att hålla kontakten på dina betrodda enheter? överallt.

Svåra förhållanden: Ingen annan telefon i världen har mer mod eller grus än Iridium Extreme. Det är den första telefonen med militär grad 810F hållbarhet. Det är dammtät, chock och jet vattenresistent. Från räddningstjänsten och ambulans till militär personal och statliga verksamheten, är Iridium Extreme byggt för världens tuffaste, högsta användnings kunder att göra anslutningarna som betyder under de tuffaste förhållanden, var som helst på planeten.

Real Mobility

Liksom alla Iridium telefoner, erbjuder Iridium Extreme riktig mobil, verkliga tillförlitliga röst- och datatjänster som fungerar överallt. Utnyttja oöverträffade förmåga Iridium nätverket, Iridium Extreme möjliggör för användare att nå längre, använda mer förbättrade tjänster, och göra flera anslutningar på resande fot än någon annan handenhet i världen.

Verklig Capability

Liksom andra Iridium satellittelefoner, levererar Iridium Extreme exceptionell röst- och datakapacitet inklusive sms- och dataDelning. Den bygger på dessa funktioner genom att införliva förbättrad, helt integrerad GPS och online spårning tjänster och räddningsalternativ? inklusive den första någonsin byggts i programmerbar one touch SOS-knapp med skräddarsydd plats anmälan? för ökad säkerhet.

Verklig Hållbarhet

Iridium Extreme är byggd med högt ställda krav på militära hållbarhet, att uppnå en 810F rating, och poängen högsta betyg av Ingress Protection i branschen på IP65. Designad med en hög förstärkning, robust antenn och en diamant regummerade, avsmalnande grepp för bästa i hand ergonomi alla telefoner på marknaden, är Iridium Extreme jet vattentålig, dammsäker och stöttålig? säkerställer en kompromisslös anslutning under praktiskt taget alla omständigheter.

Verklig spåmingsförmåga

Genom certifierade online portaler erbjuder Iridium Extreme en öppen utvecklingsplattform för egna platsbaserade lösningar som ger realtid spårning att öka affärs effektiviteten, förbättra militär och katastrofinsatser, spåra kritiska tillgångar eller helt enkelt hålla familj och vänner uppdaterade. Iridium Extreme stöder också Google Mapping genom koordinat delning, så att användare, arbetsgivare, vänner och familj för att visuellt spåra telefonen platsen. Starta spårning.

Egenskaper

Kompakt fysisk fotavtryck för strömlinjeformad bärbarhet

Intuitivt användargränssnitt för ur lådan användarvänlighet

Jet vatten, stötar och damm motstånd för oöverträffad hållbarhet

Förbättrad SMS och e-post meddelanden kapacitet

Integrerad högtalartelefon

Headset och handsfree förmåga

Internt stuvade antenn

Mini USB-port

Tillbehör för att skapa omedelbar wi fi hotspots någonstans

Tillförlitlig tvåvägs global täckning

Förbättrade funktioner:

Tuffast militär grad luren någonsin byggts

Högsta kapslingsklass (IP) betyg i branschen (IP65)

GPS aktiverade lokaliseringsbaserade tjänster

Stöder nätet spårning och Google karttjänster

Programmerbar, GPS aktiverat en knapptryckning SOS-knapp

Minsta Iridium telefon någonsin

Diamond treaded, avsmalnande grepp i handen ergonomi

Robust, hög vinst antenn

Specifikationer

Dimensioner: 140 mm (L) x 60 mm (B) x 27 mm (D)

Vikt: 247 g

Varaktighet

Standby-tid: Upp till 30 timmar

Taltid: Upp till 4 timmar

Display

200 tecken belyst grafisk display

Volym, signal- och batteristyrka meter

Belyst väderbeständig knappsats

Ringa Funktioner

Integrerad högtalartelefon

Snabb ansluta till Iridium röstbrevlåda

Tvåvägs SMS och korta e-kapacitet

Pre programmerbar Internationell kod (00 eller +)

Brevlåda för röst, numeriska & textmeddelanden

Valbar ring och varningstoner (8 alternativ)

Minne

100 inträde intern telefonbok, med kapacitet för flera telefonnummer, e-postadresser och anteckningar

Samtalshistorik behåller mottagna, missade och uppringda samtal

Användning Styrfunktioner

Inställningsbar tidmätare för att hantera kostnaderna

Knapplås och PIN-lås för extra säkerhet

Vad är i lådan:

Reseladdare med internationella adaptrar

Billaddare

Läderväska

USB datakabel

Handbok

Snabbstartguide

CD-ROM med programvara

2 tillbehörsadaptrar *

Magnetisk fordonsfästet antenn med 5? kabel

Handsfree hörlur med mikrofon


Komplettera din order av Iridium everywhere 9575 Extreme med vårt Elektronikurval och Kommunikationvaror. Surfa genom de andra vattensport och fiskekategorierna på waveinn, din onlinebutik specialiserad på vattensport och fiskeutrustning och få all din Kommunikationutrustning till bästa pris, 100% garanti på waveinn!

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

-

Jag seglar Asien, Västindien och Stillahavsområdet, meditaranian och Storbritannien. Vilken telefon skulle du rekommendera att arbeta på alla dessa områden vänlig hälsning Warren Haylock w

våra experter svarar

Hallå! detta kan tjänar du, även Iridium Everywhere 9555. Tack!

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga