`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Leatherman

Leatherman Mut Molle Sheath

Leatherman Mut Molle Sheath

Leatherman Mut Molle Sheath

Leatherman Mut Molle Sheath

 • Leatherman Mut Molle Sheath
 • Leatherman Mut Molle Sheath
 • Leatherman Mut Molle Sheath
 • Leatherman Mut Molle Sheath
 • Leatherman Mut Molle Sheath

Leatherman Mut Molle Sheath

Produktbeskrivning Leatherman Mut Molle Sheath

Den Leatherman MUT är den första multi-verktyg som fungerar som både ett taktiskt och praktiskt verktyg för militären, LE, eller civila skyttar.


MUT har flera områden på verktyget träs för rengöring stavar och borstar och alla skruvmejselskär är dimensionerade för standard militär och civil observation justering arbete. Även byggt in i designen av verktyget är flexibiliteten att ersätta de vanligaste delarna på plats, med användning av en enkel Torx # 8, hålla stilleståndstiden till ett minimum.


Med allt detta, en MOLLE mantel och räckvidd justering skiftnyckel ingår, kan Leatherman MUT mycket väl vara den mest effektiva och användbara bit i ditt kit.Funktioner:


- Bekvämt lagra bitar Leatherman i handtaget på din multi-verktyg för enkel åtkomst i mitten av ett jobb, eller för säker förvaring när den inte används.


- Kompatibel med MUT och MUT EOD, denna starka, lätta och flyttbara titan fickklämma fäster verktyget till en ficka, bältesfäste eller rem-system.


- Varje funktion på detta verktyg kan öppnas och användas med en hand.


- Detta gör det möjligt för användaren att hålla den andra handen fri för situationer som kräver multi-tasking eller fria händer.


- En pressgjuten nypa verktyg med en vinklad näsa för innehav eller manipulera material, perfekt för små föremål eller trånga utrymmen.


- En pressgjuten klämmande verktyg för innehav eller manipulera material.


- Utbytbara förbi skärblad tillverkade av 154CM, avsedd för kapning regelbunden och ljus-gauge wire.


- 154CM håller sin kant tre gånger så länge som traditionellt rostfritt stål för mindre ned-tid på fältet.


- Utbytbara förbi skärblad tillverkade av 154CM, avsedd för kapning av hård tråd.


- 154CM håller sin kant tre gånger så länge som traditionellt rostfritt stål för mindre ned-tid på fältet.


- Konkava fräsar finns under tång käftar för användning på Tvinnad tråd - mindre gauge wire buntas eller förpackas tillsammans för att bilda en större ledare.


- Den konkava formen hjälper till att hålla formen av strängarna utan att pressas samman.


- Hittade i käken av verktyget och används för allmän pressning av elektriska kontakter.


- En kniv tillverkad av 420HC rostfritt stål med en halv rakt och halv tandad kant.


- Denna typ av bladet ger användaren ett val av exakta snitt använder vanligt avsnitt, eller skär genom fiber och grövre material med räfflad yta.


- En tandad redskap tillverkat av 420HC rostfritt stål som är utformad för att fungera på en pull rörelse, vilket kräver mindre ansträngning och har mindre benägenhet för brott.


- Den öppna-tand design håller sågen från att fylla upp med material, så att användaren kan slutföra ett jobb utan att stanna för att rengöra verktyget.


- En utbytbar v-notch cutter idealisk för att skära genom remmar, säkerhetsbälten, canvas och andra tyg-baserade material.


- Den här hammaren kan användas för att dunka en Tältspik, slår en spik, eller annan användning.


- Den har en strukturerad änden för att minska kontakt glidning.


- Detta verktyg gör det möjligt för användaren att manuellt mata en fastnat runt i en AR-15 plattform gevär genom att ta bort magasinet, placera denna rostfri krok i utstötningsöppningen, och dra tillbaka kraftigt.


- För användning när laddningen handtaget har gjorts dysfunktionella.


- En utbytbar brons verktyg för att ta bort kolavlagringar från bulten svansen och bult bärare av ett skjutvapen.


- Brons används eftersom det är mjukare än stål och brukar orsaka skador på Gruppens slutstyckshållaren delar medan skrapning.


- En rengöringsstaven och borste adapter för den manliga änden av skjutvapen rengöringskit med en 8mm diameter och 32 gängor per tum.


- En tunn, utbytbar punch som trådar på ett multiverktyg, så att användaren kan stansa ut stiften på och ta isär ett skjutvapen.


- Detta verktyg har en enkelriktad port och möjliggör enkel klippning till ett bältesfäste eller rem.


- Den kan också användas för att smälla topp på en favorit dryck.


- Detta förarens kortplats innehar något av de fullstora bitar Leatherman på plats och tillåter användaren att byta bits för olika jobb.


- Inte avsedd för glasögon skruvmejsel spets.Specifikationer:


- Primär Blade Length: 3 in | 7.6 cm


- Längd ihopfälld: 5 i | 12,7 cm


- Vikt: 11,2 oz | 317,5 g


- En förbättrad, med hög kolhalt (HC)-formen av 420 rostfritt stål som fungerar bra med hög produktionsverktyg.


- 420HCs styrka är optimerad Leatherman multiverktyg genom värmebehandling.


- En hög kol, höglegerade, och korrosionsbeständigt rostfritt stål som håller sin kant tre gånger så länge som 420 rostfritt stål.


- Detta stål används på vissa premium blad Leatherman kniv.


- Bronsbussningar används i de flesta Leatherman multiverktyg med utomstående tillgängliga verktyg. Tillhör pivot punkter, bussningar tillåter en mycket jämnare öppning.


- Brons används också i vissa verktyg såsom kol skrapan på MUT och MUT EOD, där en något mjukare metall är att föredra så det inte ärr andra delar under användning.


- Lätt och glänsande och korrosionsbeständig övergångsmetall används i vissa Leatherman verktyg.


- Titan har liknande egenskaper som stål, men endast 60% av dess densitet, vilket gör verktygen lättare för varje dag bära.


- Svart oxid är ett pulver-baserad metallbeläggning.


- För situationer där ger bort en position skulle bli dyrt, är det allmänt används av militären för sin effektivitet för att minska bländning och reflexer.


Med Leatherman Mut Molle Sheath kan du njuta av dina fritidsaktiviteter utan komplikationer. Om du gillar märket Leatherman och deras vattensport och fiskeprodukter, kolla in de olika kategorierna och Fiskeutrustningprodukterna som du letar efter och beställ så snart du kan och få dina varor levererade direkt till din dörr inom några dagar. Vårt mål på waveinnär att göra produkter av hög kvalitet tillgängliga världen över och med en bra leveransservice.

Funktioner Leatherman Mut Molle Sheath

Produkttyp

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga