`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Lofrans

Lofrans Kobra

Lofrans Kobra

 • Lofrans Kobra
 • Lofrans Kobra
 • Lofrans Kobra
 • Lofrans Kobra

Lofrans Kobra

Produktbeskrivning Lofrans Kobra

Tillförlitlighet och effektivitet ombord!

Utrymmet som finns ovanför och under däck är den viktigaste faktorn som skall beaktas när man är i färd med att välja rätt typ av ankarspel.

Horisontella ankarspel är installerade på däck och har en horisontell rotation i förhållande till däcket. De rekommenderas för kedjan skåp med reducerad höjd eller volym. Den elektriska motorn och växellådan är skyddade av ett lock och de är lätt tillgängliga för underhåll.

Kom också ihåg att höjden mellan toppen av staplade kedjan och under däck skall vara 300 mm minimum för att säkerställa en snabb släppa av kedjan i skåp och en optimal prestanda hos vinschen.

Funktioner:

med Drum

eloxerad aluminium

Vikt: 21 kg

Oberoende gipsy och trumma operation

Manuell utlösning kedja

manuell omställning

Motor IP-klass 66 (12 / 24V)


waveinn är vi dedikerade till att skapa vattensport och fiskeprodukter till hög kvalitet som hjälper dig att utöva din sport eller aktivitet så bra och bekvämt som möjligt. Är du intresserad av att köpa Lofrans Kobra? Då har du hittat rätt, för att på waveinn i Rep, ankare och förtöjningkatalogen och under Vinscharkategorin, erbjuder vi vattensport och fiskeprodukter som kan komplettera din order. Beställ nu och få varan levererad till dig inom bara några dagar.

kundens omdömen och frågor (2)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Lofrans kobra

-

Har modellen 600.051 komma med kontrollboxen och fotswitchar? Kan jag beställa fjärrkontrollen och ett streck monterad switch också? Vill beställa idag

våra experter svarar

Hallå! det kommer med kontrollboxen, men inte med switchar. Du måste köpa dem separat. Tack!

Kobra ankarspel

-

Vad zigenare kommer w detta .. Jag behöver 5/16

våra experter svarar

Hallå! Tack för din fråga. Ja, det är 8 mm-5/16 'DIN 766: 24 i längd L mm / 26 utanför bredden W mm. Tack så mycket!

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI