`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Lofrans

Lofrans X2

Lofrans X2

Lofrans X2

 • Lofrans X2
 • Lofrans X2
 • Lofrans X2
 • Lofrans X2
 • Lofrans X2

Lofrans X2

Produktbeskrivning Lofrans X2

Teknik, hållbarhet och prestanda i ett enda design!

Den tillgängliga ovanför och under däcksutrymme är det primära elementet som skall beaktas vid val av rätt typ av ankarspel.

Vertikala ankarspel har en vertikal rotation i förhållande till det däck som tillåter en minskad volym ovanför däck som elmotorn och växellådan sitter i kedjan skåp.

Tänk också på att höjden mellan toppen av staplade kedjan och under däck skall vara 300 mm minimum för att säkerställa en snabb släppa av kedjan i skåp och en optimal prestanda ankarspelet.

"X" vertikala ankarspel är lämpliga för segel- och motorbåtar från 6m till 27m i längd. De har olika motorisering attribut beroende på varje modell.

Vattentät rostfritt stål kullager i botten (för bättre funktionalitet och noll underhåll) som är en unik funktion i ankarspelet marknaden.

Kopplingen görs av två koniska skivor anslutna till huvudaxeln genom två parallella plan på axeln, för att undvika att använda tangenterna och fördela den viktbelastning ordentligt.

Elmotorn och växellåda är förbundna med en särskild koppling som är gjord av en hylsa för enklare underhåll.

Det finns en sensor i basen och en magnet i zigenaren så att de kan kopplas till en kedja räknare.

Manuell omställning så att kättingen eller linan kan återvinnas manuellt Vid elektrisk funktionsbortfall.

Funktioner:

Vattentät st. stålkullager i basen

Oberoende gipsy och trum drift

Rep och kedja kombinations gipsy

Manuell frigör kedja

Manuell omställning

Kedja räknare pre inställning som standard

Motor IP rating 66 (12 / 24V)

Anodiserad marinaluminium växellåda


Med Lofrans X2, garanteras den bästa vattensport och fiskeutrustningen. Dessutom, på waveinn kan du hitta bästa kvalitet till bästa pris. Välj oss som din vattensport och fiskebutik och fokusera bara på att njuta av den komfort de bästa märkena kan erbjuda dig, som Lofrans. Vårt team vattensport och fiskeexperter delar sina ärliga produktomdömen så att du kan göra det bästa valet. Allt detta för att alltid försäkra dig om de bästa Rep, ankare och förtöjningerbjudandena.

Funktioner Lofrans X2

Position

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Mycket bra

-

Hej, Vad är det för skillnad mellan X2 serien och Project 1000 serien?

våra experter svarar

Hello! here you have the differences: - Project has the control box built into the engine (bult-in), in the X2 it comes in the package but installs out - Project has two speeds to lower the chain - Project has the account in the engine, while the X2 in the gypsy Thanks for your question!

Skriv en recension eller fråga en fråga

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI