`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Mastervolt

Mastervolt Battery Mate

Mastervolt Battery Mate

Mastervolt Battery Mate

 • Mastervolt Battery Mate
 • Mastervolt Battery Mate
 • Mastervolt Battery Mate
 • Mastervolt Battery Mate
 • Mastervolt Battery Mate

Mastervolt Battery Mate

Produktbeskrivning Mastervolt Battery Mate

Många ombord installationer består av två eller flera batterier som strömförsörjning för 12 eller 24V utrustning separat från varandra.

Naturligtvis innebär det att laddningssystemet måste också delas. Detta gör en laddare systemet mer komplicerat eftersom antingen Mastervolt generator eller batteriladdare måste ladda batterierna individuellt.

Bästa och säkraste resultat kan uppnås genom användning av en hög kvalitet Master batteri isolator för skräddarsydd tillförseln av laddningsström till flera batterier.

Denna tillförlitlig lösning möjliggör samtidig laddning av två batterier från en generator och / eller batteriladdare utan att sammankoppla batterierna.

På grund av detta laddströmmen blir isolerade, vilket betyder att den är förhindrad startbatterier och de som levererar blixten och bogpropeller dränera varandra medan produktionen är optimal.

Samtidigt farliga situationer undviks. Fördelningen av laddningsströmmen sker med minimal energiförlust.

Konstruktionen av utrustningen och den tillämpade tekniken garanterar dig optimal säkerhet och extremt tillförlitlig funktion, även under de svåraste förhållanden. Du kan även använda den elektroniska batteri Mate som har minimalt spänningsfall.


Mastervolt Battery Mate är en produkt som motsvarar Isolatorerkategorin inom Elektricitet urvalet på din vattensport och fiskebutik online, waveinn. Tveka inte längre och lär dig om fördelarna av att höra till waveinn communityn. Vad är fördelarna med Mastervolt Battery Mate? Den här produkten är speciellt designad för att kunna ge ett bra stöd helt baserat på vår passion för vattensport och fiske.

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI