`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Mastervolt

Mastervolt Mass Masterbus

Mastervolt Mass Masterbus

Mastervolt Mass Masterbus

 • Mastervolt Mass Masterbus
 • Mastervolt Mass Masterbus
 • Mastervolt Mass Masterbus
 • Mastervolt Mass Masterbus
 • Mastervolt Mass Masterbus

Mastervolt Mass Masterbus

Produktbeskrivning Mastervolt Mass Masterbus

Mass batteriladdare, sinusvåg växelriktare och DC-DC-omvandlare är konstruerade för tuffa förhållanden för professionella, halvprofessionella och rekreation.

Även under de mest extrema förhållanden produkterna från Mass-serien fungerar felfritt, vilket ger dig runt dygnet utgången när det behövs.

Hållbar och teknik som ligger till grund för mass konceptet har länge visat i praktiken. Med en MTBF på 280.000 timmar vid full kapacitet och 24/7 användning, mass produkterna är idealiska för de tuffaste uppgifter och varje situation som kräver en pålitlig strömförsörjning.

Du kan alltid lita på deras beprövade och tekniskt avancerade komponenter.

Att göra det bästa ännu bättre

Den tillförlitlighet och lång livslängd Mastervolt? S batteriladdare, sinusvåg växelriktare och DC-DC-omvandlare har fastställts utom allt tvivel under det senaste decenniet.

Medan massan produkter har utvecklats med den senaste tekniska utvecklingen, har de mått och anslutningar förblivit densamma. Som ett resultat är det exceptionellt lätt att ersätta en enhet med varandra med endast försumbar stilleståndstid.

Som en del i vår ständiga strävan efter miljövänliga och hållbara lösningar, har Mastervolt utvecklat Green av Heart program. Dess inverkan på Mass batteriladdare, Mass Sine växelriktare och Mac & Magic DC-DC-omvandlare är:

Funktioner:

- En exceptionellt effektiv användning av den konsumerade ingångsström (cos phi)> 0,98!

- Snabbare laddning av batterier, även när inströmmen är begränsad.

- Användning av högkvalitativa komponenter med lång livslängd.

- Besparingar i vikt och utrymme.

- Färre installationsmaterial


Köp Mastervolt Mass Masterbus i Elektricitet kategorin från din vattensport och fiskebutik online, kan du hitta andra produkter relaterade till Laddare. Om du är intresserad av att köpa andra produkter från märket Mastervolt, på waveinn, kommer du hitta ett brett urval av vattensport och fiskeprodukter som också kan intressera dig. Mastervolt är fokuserat på innovation och förbättring av vattensport och fiskeupplevelsern både för nybörjare och avancerade nivåer och samtidigt behålla låga priser.

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller fråga en fråga

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI