`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Megabass

Megabass Spark Jr Alabama Rig

Megabass Spark Jr Alabama Rig

Megabass Spark Jr Alabama Rig

 • Megabass Spark Jr Alabama Rig
 • Megabass Spark Jr Alabama Rig
 • Megabass Spark Jr Alabama Rig
 • Megabass Spark Jr Alabama Rig
 • Megabass Spark Jr Alabama Rig

Megabass Spark Jr Alabama Rig

Produktbeskrivning Megabass Spark Jr Alabama Rig

SPARK Jr. är speciellt konstruerad för användning i floder och andra små platser. Med den unika huvudformen och trådstrukturen återskapar och förstärker den de tredimensionella vågorna som genereras genom att skola beta fisk. SPARK Jr. har förmågan att gnida matningsimpulserna till även de mest erfarna och obesvarade målen.

Det unika långslagstrådsöget ger en hög grad av stabilitet, och med hjälp av styv fjädertråd uppvisar släpvagnen extremt naturliga rörelser, vilket möjliggör ett realistiskt och delikat tillvägagångssätt. Triangelnrådskonstruktionen (med undantag av huvudarm) hjälper till att undvika snags i röriga fält och visar en dramatisk ökning av användbarheten. Ögonavsnittet har lödts och den totala styrkan ökat genom användning av fladdrande förstärkande delningsringar. Avslutad med inre svetsar och uppgraderade snaps och svivlar, kommer denna mystiska finessrigg att utlösa bitar från även de mest härdade av monster med den kontrasterande locken av känsliga och kraftfulla åtgärder.


Megabass Spark Jr Alabama Rig är en produkt som motsvarar Spinnerbaits, buzzbaits och chatterbaitskategorin inom Fiskedragurvalet på din vattensport och fiskebutik online, waveinn. Tveka inte längre och lär dig om fördelarna av att höra till waveinn communityn. Vad är fördelarna med Megabass Spark Jr Alabama Rig? Den här produkten är speciellt designad för att kunna ge ett bra stöd helt baserat på vår passion för vattensport och fiske.

Funktioner Megabass Spark Jr Alabama Rig

Vikt

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller fråga en fråga

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI