`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Raymarine

Raymarine AIS350 Dual Channel

 • Raymarine AIS350 Dual Channel
 • Raymarine AIS350 Dual Channel
 • Raymarine AIS350 Dual Channel

Raymarine AIS350 Dual Channel

Produktbeskrivning Raymarine AIS350 Dual Channel

Raymarine AIS650 Transceiver och Raymarine AIS350 mottagare

Arbetar i VHF maritima bandet, gör det möjligt för Raymarine AIS-systemet trådlöst utbyte av navigationsstatus mellan fartyg och landbaserade trafikcentraler.

Kommersiella fartyg, oceangående fartyg och fritidsbåtar som är utrustade med Raymarine AIS-sändare sänder AIS-meddelanden som inkluderar fartyg namn, kurs, fart och aktuell navigationsstatus.

Automatic Identification System (AIS)

Raymarines AIS650 är en klass B AIS så att du kan överföra dina data till andra AIS-utrustade fartyg, och få sina uppgifter för visning på din Raymarine multifunktionsdisplayer radar eller plotter skärmen.

Raymarine AIS650 Egenskaper

Dubbla kanalmottagare - AIS övervakning av A-och B-sändningar.

Dedikerad 50 kanals RAIM kompatibel GPS-mottagare för bästa precision.

Hårdvara och mjukvara valbar Tyst läge för integritet eller säkerhet. Tyst läge stängs av din AIS-sändare samtidigt så att du kan

se sändningar från andra fartyg.

SeaTalkNG nätverk för enkel integrering med Raymarine C-Serie Widescreen, E-Serie Widescreen och G-seriens system.

USB 2.0-port för plug-and-play-anslutning till PC-baserade navigationssystem.

SD-kortplats för inspelning av AIS-data.

Inbyggd NMEA multiplexer förenklar integration med äldre multifunktions displayer, VHF-radio och 3: e parts enheter.

Buddy Tracking

Både AIS350 och AIS650 stöder Raymarines exklusiva Buddy Tracking-funktionen när den används med Raymarine multifunktionsdisplayer. Detta gör att du kan spara AIS-mål av intresse med en särskild ikon och "vänligt" namn.

Buddy spårning gör det enkelt att upptäcka båtar av familj och vänner ut på vattnet, eller för att identifiera andra fartyg av intresse med lätthet.

Tyst läge

Den AIS650 har också både hårdvara och mjukvara aktiverat tyst läge, vilket gör det möjligt för kaptenen att stänga av AIS-sändare på grund av säkerhet eller integritet.

Vid anslutning till Raymarine multifunktions displayer, kan tyst läge aktiveras eller inaktiveras vid-vilja från alla displayer i nätverket.

Den här funktionen är oftast anställd av turnerings kaptener som inte vill avslöja positionen av deras heta fiskeplats, men är också avgörande för cruising kraft-och segelfartyg som kanske vill att tillfälligt inaktivera sänder sin position av oro för säkerheten på fartygen.

Nätverks din AIS med SeaTalkNG

SeaTalk NG förbindelse

Raymarine? Nya AIS350 mottagare och AIS650 Klass B Automatic Identification (AIS) transceiver ger båtfolk bäst-i-klassen funktioner och prestanda i ett paket som? Är 50% mindre än föregående generation AIS-sändare.

Både AIS350 och AIS650 är konstruerade för sömlös integrering med Raymarine multifunktions displayer och erbjuder flera anslutningsalternativ inklusive SeaTalkNG, NMEA2000, NMEA0183-och USB.

Denna oöverträffad flexibilitet gör AIS350 och AIS650 lätt att integrera med alla dina ombord elektronik inklusive s, instrument, PC-baserade navigationssystem och mer MFD?.


Du behöver inte vänta längre! Köp Raymarine AIS350 Dual Channel med de bästa fraktförhållandena och till bästa pris. Dessutom kan du på waveinn hitta andra Aisprodukter inom Elektronik som kan komplettera din beställning. Köp Raymarine AIS350 Dual Channel och få beställningen levererad så snart som möjligt. Ta en titt på erbjudanden och kampanjpriser hos oss på Ais.

Klicka på följande länk för att få mer information om:

Manual

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI