`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Raymarine

Raymarine DST800 Analogic Triducer

 • Raymarine DST800 Analogic Triducer
 • Raymarine DST800 Analogic Triducer
 • Raymarine DST800 Analogic Triducer

Raymarine DST800 Analogic Triducer

Produktbeskrivning Raymarine DST800 Analogic Triducer

EL DST800 är det första infällbar analoga givaren signalerar marknaden som erbjuder djup, fart och temperatur i ett enda element vilket eliminerar behovet av att ha tre typer av specifika prober.

Det blir därför ett alternativ som är mycket intressant för dess värde och ger också mycket exakta data i samtliga tre områden.

Dessa data kan visas på någon radar som accepterar NMEA 0183 eller NMEA 2000. Frekvensen är 235 kHz som undviker interferens med andra sirener av fartyget.

Inte NMEA, det är en analog Transducter att ansluta till en ST60, till exempel.

Denna givare har ett antal patenterade förbättringar såsom hastighet ger utmärkt precision hjul under 5 knop (6 mph) och en jämn linjär utsignal i alla snabbgående båtar.

Minsta sonddjupet är 0,5 meter (1,6) och den högsta, 70 m. Graden av tryck är 3 m

Givaren trålen, kan breda solfjäderformad och lutas framåt och bakåt hittar bakgrunden även om detta installeras på lutande eller segelbåtar skeva hjälmar. Du kan också få temperaturen att läsa mycket tillförlitliga tack vare sin vattensensor (0,2 C).

Den multisensor är utformad för att fungera med de flesta marinelektronik på marknaden idag. En gång installerat lätt ansluter med NSS, NSE och NSO-system.

Den har en innovativ, helt tät och självstängande lock. Om du behöver ta bort givaren, minimerar självstängventilen vattenflödet i båten.

För installation kräver endast ett litet hål i skrovet (5,1 cm), en attraktiv funktioner för alla båtbyggare eller båtägare.


Raymarine DST800 Analogic Triducer har den officiella Raymarine tillverkargarantin. Som en officiell Raymarineåterförsäljare, är alla våra vattensport och fiskevaror täckta av en 2 årig tillverkargaranti. På waveinn, är vi dedikerade till att välja Elektronikprodukter till hög kvalitet, som kommer att göra att du kan utöva din aktivitet bekvämare. Vi har en variation av Givarevaror som passar just dina behov och som hjälper dig att känna dig inspirerad till att utöva mer idrott i din vardag.

Funktioner Raymarine DST800 Analogic Triducer

Installation
Effekt

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Fråga två raymarine

-

Har den här enheten kommer med en SeaTalk-NG-anslutning (eller NMEA2000 DeviceNet?)

våra experter svarar

Hej! det kommer med Seatalk-NG-anslutning. Tack!

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI