`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Raymarine

Raymarine EV 100 Wheel Evolution

 • Raymarine EV 100 Wheel Evolution
 • Raymarine EV 100 Wheel Evolution
 • Raymarine EV 100 Wheel Evolution

Raymarine EV 100 Wheel Evolution

Produktbeskrivning Raymarine EV 100 Wheel Evolution

EV 100 komplett familj av adaptiv pilot Raymarine Evolution, en ny generation av autopiloter omfattar noggrann kontroll och säkra båtar.

EV 100 är installerad i den heta sockerrör, styrda hjulet yachter och små ångbåtar med en maximal förskjutning av 7,5 ton.

EV 100-systemet består av en sensor EV 1, pilotstyrenheten ACU 100 kraftenhet och styrenhet p70, uppgraderingskit ST4000 + MKII och evolution kabelsats.

Styr båten rigorouslywithout kalibrering!

EVOLUTION förarna får automatiskt styra båten med full noggrannhet så att den kommer till snabbare och därmed också bidra till att spara bränsle mål.

En av de viktigaste fördelarna är Evolution-serien automatisk självkalibreringsprocessen behöver ingen kalibrering eller passa kärlet i vilket den är installerad.

Denna innovativa genombrott tack vare AI Evolution regleralgoritmer som tillåter piloter att uppfatta sin omgivning och omedelbart beräkna styrkommandon, därmed anpassas automatiskt till villkoren i havet och båtens fart.

Sensor tech

I centrum av Evolution EV förarna är sensorn som integrerar en elektronisk kompass till 9 axlar och datakurs.

Det är EV sensorn möjliggör automatisk kalibrering som det är i stånd att detektera förändringar i riktning på grund av vågor eller byvind kombination med hälen.

Denna förbättring i känslighet, i kombination med datoriserad hantering av data via p70-styrenheten gör att sensorn verkar på hjulet beroende på vilken typ av båt, hastighet båt eller sjöförhållanden ...

En annan fördel med EV-sensorn är självkompensering av de magnetiska fälten.

Noggrannheten hos den nya sensorn, under 2 i alla förhållanden är ett plus för MARPA eller AIS systemsäkerhet typ.

2 versioner kernel: EV 1 och EV2

Kärnan i sensorn har två versioner. Detta paket innehåller EV 1 sensor för drivsystem Raymarine SeaTalk att ansluta via kontrollenheten (ACU) där mat och skyltar för enheter hydraulisk eller mekanisk kraft går ut.

EV 2 för drive by wire-system, använder en standardanslutning typ styrenheter och makt Teleflex Optimus 360, Volvo Penta IPS eller ZF Pod Drive.

Autopilot kontrollenhet: ACU 100

Styrenheten ACU 100 har utström 7 A, ingen koppling anslutning. Anslutningar finns roderlägesmätarens och drivmotorn makt. Den nominella matningsspänningen är 12V, ansluter SeaTalk ng uppgifter

Lätt att installera

Autopilot Installationen är enkel och snabb, du behöver bara 30 sekunder tack vare automatisk anpassning installationen.

Välj typ av båt, adress typ (mekanisk, hydraulisk eller utombordare) och nivån på precision (hög standard, eller singel).

När dessa parametrar definieras, är Evolution algoritmer anpassas så att piloten till båten och väder- och sjöförhållanden du vid varje tillfälle.

De erbjuder en stor frihet när det gäller installationsbegränsningar konventionell sensorer Naturligtvis kan EV sensorn installeras över eller under tak, ner eller bort från den centrala axeln av båten. Det har också Plug and play-anslutningar.

EV 1SE styras från styrenheten Raymarine p70. Denna enhet har full färgskärm och drivs av LightHouse användargränssnitt Raymarine gör det till en mycket enkel och lätt att använda enheten.

Betraktningsvinkeln är 160, har antireflexbeläggning för att förbättra visning i starkt solljus, knapp eller knappen för att segla och motortillämpningar, stöd för flera datakällor och anslutning SeaTalk ng 2000 NMEA Sealtalk


Gillar du Raymarine EV 100 Wheel Evolution? Kom in i vår vattensport och fiskesektion och upptäck en stor variation av Elektronikprodukter och tillbehör som kan hjälpa dig att utföra dina fritidsaktiviteter. Vi garanterar att vattensport och fiskeprodukterna är i perfekt skick. Leta inte längre! Vår kollektion av Elektronik är tillgänglig i olika färger och stilar.

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Autopilot

-

Transaktion utan problem.

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI