Raymarine EV 2 Evolution Cabling Kit

Raymarine Auktoriserad Återförsäljare.
Tillverkaren erbjuder full garanti.

Raymarine

$ 84.95

Antal

info

Lägsta online-pris granskas avnetRivals

lupa

Raymarine EV 2 Evolution Cabling Kit

close

Raymarine EV 2 Evolution Cabling Kit

Raymarine EV 2 Evolution Cabling Kit

play-video

Raymarine EV 2 Evolution Cabling Kit

Produktbeskrivning

Raymarine Evolution är en ny generation av adaptiva autopiloter. Denna teknik föddes ur kulmen på erfarenhet Raymarine autopiloter, FoU Systems FLIR och tillämpning av de mest avancerade rymdteknologi orientering med nya AI algoritmer kontroll, betyder allt detta en ny nivå av kontroll autopilot noggrannhet.
Evolutionen piloter regeln med sådan noggrannhet båt som inte bara kommer till destinationen snabbare, de hjälper också spara bränsle.
Denna autopilot har överlägsen prestanda jämfört med någon annan förare på marknaden.
Den behöver ingen kalibrering eller montera det fiskefartyg där den är installerad. Denna innovativa genombrott Evolution använder AI styralgoritmerna aktiverar dessa autopiloter uppfattar sin omgivning och omedelbart beräkna riktningskommandon.
Ger noggrann övervakning av krängningsvinkeln, gir och rubrik. Styr Resultatet av båten korrekt och tillförlitlig, vilket gör att piloten att omedelbart utvecklas beroende på hastigheten på båten eller sjöförhållanden.
Det viktigaste i Evolution är EV sensorn, bär elektronisk kompass en 9 axel och integrerad datakurs.
EV sensorn är kapabel att detektera förändringar i riktning på grund av vågor eller vindbyar kombinerade med hälen. Denna förbättring innsitivity, kombinerat med datoriserad hantering av data via P70 styrenheten tillåter sensorn verkar på hjulet beroende på typ av båt, hastighet båt eller sjöförhållanden.
En annan fördel med EV sensorn är självkompensering av de magnetiska fälten. Noggrannheten i den nya sensorn, under 2 i alla förhållanden är ett plus för MARPA eller AIS-system säkerhets typ.
Kärnan i sensorn har två versioner. Detta paket finns med EV 1 sensor för drivsystem Raymarine SeaTalk att ansluta via kontrollenheten (ACU) där mat och skyltar för enheter hydraulisk eller mekanisk kraft slocknar.
EV 2 för Drive by wire-system, använder en standard anslutning typ styrenheter och makt Teleflex Optimus 360, Volvo Penta IPS eller ZF Pod Drive.
Maximal prestanda i racing, cruising och nöje
Evolution Piloter bidra till att göra det mesta av båten. De är helt flexibla och svara på eventuella behov till sjöss.
Lätt att installera
Autopilot Installationen är enkel och snabb, du behöver bara 30 sekunder tack vare den automatiska fit installationen.
Välj typ av båt, adresstypen (mekanisk, hydraulisk eller utombordare) och nivån på precision (hög, standard, eller singel).
När dessa parametrar definieras, är Evolution algoritmer anpassas så att piloten till båten och väder- och sjöförhållanden du vid varje tillfälle.
De erbjuder en stor frihet när det gäller installationsbegränsningar av konventionella sensorer Naturligtvis kan EV givaren installeras över eller under tak, ner eller bort från den centrala axeln av båten. Det har också Plug and Play-anslutningar.
Detta paket innehåller p70R styrenhet kan styra autopiloten. Den har fullt färgdisplayer och drivs av LightHouse användargränssnitt Raymarine gör det en mycket enkel och lätt att använda enheten.
Betraktninksvinkeln är 160, har anti reflexbeläggning som gör visning i starkt solljus, knapp eller ratt att segla och motortillämpningar, stöd för flera datakällor och anslutning SeaTalk ng, NMEA Sealtalk 2000.
Funktioner:
Kabelsats Raymarine Evolution består av följande komponenter:
1 x SeaTalkng Strömkabel (0,4)
2 x DeviceNet / SeaTalkng adapterkabel (Kvinna)
2 x SeaTalkng Terminator
Performance Racing, passar perfekt för seglare, är särskilt viktigt när man skarpa kurshållning för att komma dit först.
Performance Cruise håller rent övre lopp och kryss under några omständigheter
Performance njutning, för en avslappnad segling när det du vill ha är mer bara njuta av havet och glömma

Raymarine EV 2 Evolution Cabling Kit är en produkt som motsvarar Tillbehörkategorin inom Elektronikurvalet på din vattensport och fiskebutik online, waveinn. Tveka inte längre och lär dig om fördelarna av att höra till waveinn communityn. Vad är fördelarna med Raymarine EV 2 Evolution Cabling Kit? Den här produkten är speciellt designad för att kunna ge ett bra stöd helt baserat på vår passion för vattensport och fiske.

Funktioner

Se fler produkter som hör ihop med:

Raymarine - Elektronik - Tillbehör

. Elektronik

Storlekar och måttuppgifter kan variera beroende på tillverkare, märke och form.

kundens omdömen och frågor (0)

Produktbetyg 5 / 5
Skriv en recension eller fråga en fråga
coinn

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs

(endast för befintliga kunder)

Produktbetyg:

Aktiveringskoden som du angav är felaktig.

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

Kunder som tittat på har också tittat på: