Raymarine EV 200 Sail Evolution

Raymarine Auktoriserad Återförsäljare.
Tillverkaren erbjuder full garanti.

Raymarine

$ 2050.95

Storlek

Antal

info

Lägsta online-pris granskas avnetRivals

lupa

Raymarine EV 200 Sail Evolution

close

Raymarine EV 200 Sail Evolution

Raymarine EV 200 Sail Evolution

play-video

Raymarine EV 200 Sail Evolution

Produktbeskrivning

EV 200 är konstruerad för att packa Vela medel segelbåtar. Inkluderar pilot hjul EV 200 EV en kärna, styrenheten ACU 200 pilot, Raymarines hydrauliska enheter för typ 2 och 3 och kabelsats Evolution. Komplett set styrenheten P70.
Raymarine Evolution är en ny generation av adaptiva autopiloter. Denna teknik föddes ur kulmen på erfarenheter Raymarine autopiloter, R & D Systems FLIR och tillämpning av de mest avancerade rymdteknologi orientering med ny AI algoritmer kontroll, betyder allt detta en ny nivå av kontroll autopilot noggrannhet.
Evolution piloter regel med sådan grundlighet båt som inte bara kommer till destination snabbare, de också hjälpa spara bränsle.
Ingen kalibrering krävs!
Denna autopilot har överlägsna prestanda jämfört med alla andra förare på marknaden. Det behöver ingen kalibrering eller montera fartyg som den är installerad.
Denna innovativa genombrott Evolution använder AI styralgoritmer aktiverar dessa autopiloter uppfattar sin omgivning och omedelbart beräkna riktningskommandon.
Ger noggrann övervakning av krängningsvinkeln, gir och rubrik. Styr resultatet av båten korrekt och tillförlitlig, så att piloten att omedelbart utvecklas beroende på hastigheten på båten eller sjöförhållanden.
Det viktigaste i Evolution är EV sensorn, bär elektronisk kompass en 9 axel och integrerad dator kurs.
EV sensorn är kapabel att detektera förändringar i riktning på grund av vågor eller vindbyar i kombination med hälen. Denna förbättring i känslighet, i kombination med datoriserad hantering av data genom P70-styrenheten gör att sensorn verkar på hjulet beroende på vilken typ av båt, hastighet båt eller sjöförhållanden ...
En annan fördel med EV sensorn är självkompensering av de magnetiska fälten. Riktigheten i den nya sensorn, under 2 ° i alla förhållanden är ett plus för MARPA eller AIS systemsäkerhet typ.
Kärnan av sensorn har två versioner. EV 1 för drivsystem SeaTalk att ansluta via styrenheten (ACU) där mat och tecken för enheter hydraulisk eller mekanisk kraft går ut.
EV 2 för drive by wire-system, använder en standardanslutnings typ styrenheter och makt Teleflex Optimus 360, Volvo Penta IPS eller ZF Pod Drive.
Maximal prestanda i racing, cruising och nöje
Evolution Piloter bidra till att göra det mesta av båten. De är helt flexibla och svara på eventuella behov till sjöss.
Lätt att installera
Autopilot Installationen är enkel och snabb, du behöver bara 30 sekunder tack vare automatisk anpassning installationen.
Välj typ av båt, adress typ (mekanisk, hydraulisk eller utombordare) och graden av precision (hög standard, eller singel).
När dessa parametrar definieras, är Evolution algoritmer anpassade för att göra det möjligt för piloten att båten och väder- och sjöförhållanden du vid varje tillfälle.
De erbjuder en stor frihet när det gäller installationsbegränsningar konventionella sensorer Naturligtvis kan EV sensorn installeras över eller under tak, ner eller bort från den centrala axeln av båten. Det har också Plug and Play-anslutningar.
ACU 200 erbjuder en robust drivkraft från tillförlitlig autopilot och levererar också ström till SeaTalk ng bussen. Stöder Raymarine Type 1 hydrauliska, linjära och roterande mekaniska enheter.
Autopiloter Evolution kan styras från styrenheterna och p70R p70. Dessa enheter har fullt färgskärmar och drivs av LightHouse användargränssnitt Raymarine vilket ger ett mycket enkelt och lätt att använda enheten.
Betraktningsvinkeln är 160 °, har antireflexbeläggning för att förbättra visning i starkt solljus, knapp eller ratt att segla och motortillämpningar, stöd för flera datakällor och anslutningsmöjligheter SeaTalk ng, 2000 NMEA Sealtalk
Funktioner:
1x strömkabel 0,4 meter SeaTalkng
1x extern linje SeaTalkng 5 meter
1x 0,4 meter bypass SeaTalkng
1x 5 punkts kontakt SeaTalkng SeaTalk ng
2x Seatalkng kontaktdon T
2x terminatorer Seatalkng
Performance Racing, perfekt lämpad för seglare, är särskilt viktigt när en skarp kurshållning för att komma dit först.
Prestanda Cruise håller rent övre lopp och slag under några omständigheter
Prestanda nöje, för en avslappnad segling när vad du vill är mer bara njuta av havet och glömma kursen.

Funderar du på att köpa Raymarine EV 200 Sail Evolution? Detta är en av stjärnprodukterna på waveinn, din vattensport och fiskebutik online. Priset är 2050.95 $, under begränsad tid! På waveinn kan du ta del av de största förmånerna och hitta produkter från Raymarine till bästa pris. Alla våra vattensport och fiskeprodukter har en kvalitetsgaranti från tillverkaren.

Funktioner

Se fler produkter som hör ihop med:

Raymarine - Elektronik - Autopiloter

. Elektronik

Storlekar och måttuppgifter kan variera beroende på tillverkare, märke och form.

kundens omdömen och frågor (0)

Produktbetyg 5 / 5
Skriv en recension eller fråga en fråga
coinn

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs

(endast för befintliga kunder)

Produktbetyg:

Aktiveringskoden som du angav är felaktig.

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

Kunder som tittat på har också tittat på:

imagen

Raymarine EV 200 Sail Evolution

$ 2050.95

Storlek

Vi garanterar marknadens lägsta pris!