`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Raymarine

Raymarine i50 Depth Display

 • Raymarine i50 Depth Display
 • Raymarine i50 Depth Display

Raymarine i50 Depth Display

Produktbeskrivning Raymarine i50 Depth Display

Djup Den Ekolod Raymarine i50 ger information om aktuellt djup i båda fötterna och mätare eller famn.

Registrerar även de minsta och största djup som uppstår under den tid enheten är ansluten. Och kan du definiera tröskelvärden för ytlig vattenlarm, djuplarm och larm ankare på djupt vatten. Det kommer också att den korrigering som ska utökas till djupet läsning.

Lätt att se, lätt att använda

Alla Raymarine i50 serien betonar lätthet. Är inte bara lätt att använda, den är också utformad för att vara lätt att se.

Det har en utmärkt betraktningsvinkel från alla förhållanden, dag och natt, visas alla data i monokrom LCD-skärm med siffror en bra storlek, även har bakgrundsbelysning förbättrad nätverks synlighet.

Tryckknappen i50 gör det också en mycket enkel anordning att använda och dess stora reglage är konstruerade för enkel användning till sjöss. Dessutom monteras enkelt med dess framsida konstruktion

Kompatibel med E-och C-serien

Den nya i50-serien är utformad för att vara den perfekta storleken för en av de MFP-serien Raymarine E och C tillskott.

Den i50 serie av tre digital display formen, Djup, Fart och Tridata.

anslutning

Den Raymarine i50 kan anslutas till olika produkter och system för att dela information och förbättra funktionaliteten av systemet i allmänhet.

Dessa anslutningar kan göras med hjälp av olika protokoll är kompatibelt med NMEA 2000-nätverksanslutning och SeaTalk ng (Next Generation) nätverk en förlängning av NMEA 2000, vilket möjliggör anslutning av nautiska instrument och utrustning som använder en enkel nod nätverk för att du kan ansluta kompatibla enheter med omslag eller kontorsnät.

Den i serie

Raymarine komplett utbud av enheten i-serien i70 i cockpit repeatrar multidato ingå i den nya serien i50, i40 och i60.

fyra olika produktlinjer som delar samma estetiska linje och på samma lägen med tanken att de kompletterar varandra.

Den i60 utbud att komplettera i70 kommer med sin avancerade repeater, den i50 är substitut legendariska Raymarine ST60 instrument och tänker små längder Raymarine i40 område har, i detta fall utbyte av ST 40.

Alla dessa nya multifunktionssystem inte bara kan få kontakt med varandra och dela sina egna uppgifter, de är också kompatibla med serie ey c..


Raymarine i50 Depth Display är tillgänglig med olika egenskaper. Köp på waveinn och ta del av alla förmåner. Dessutom har Raymarine i50 Depth Display den officiella garantin från märket Raymarine. Förutom det kan du komplettera din order med produkter från vår Elektronikkatalog och Instrument kategori.

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga