Raymarine i50 Tridata Digital Display

Raymarine Auktoriserad Återförsäljare.
Tillverkaren erbjuder full garanti.

Raymarine

$ 506.95

Antal

info

Minimum online price audited bynetRivals

lupa

Raymarine i50 Tridata Digital Display

close

Raymarine i50 Tridata Digital Display

Raymarine i50 Tridata Digital Display

Beskrivning

Raymarines i50 Tridata samlar funktionerna hos en bild och en djupmätare. Detta ger uppgifter om djupet i fot eller meter, för att fastställa gränsvärden för grunt vatten larm, djupalarm, ankarlarm både bottenlevande och djup.
Det ger också uppgifter om både aktuell hastighet, max och medelvärde och total och partiell stroke i knop, miles per timme eller kilometer i timmen, plus vattentemperatur (i grader Celsius C eller Fahrenheit F). Den har funktioner och stoppur funktioner.
Lätt att se, lätt att använda
Alla Raymarine i50 serien betonar lätthet. Är inte bara lätt att använda, är det också utformad för att vara lätt att se.
Den har en utmärkt betraktningsvinkel från alla förhållanden, dag och natt, visas alla data i svartvitt LCD-skärmen med siffror en bra storlek, även har bakgrundsbelysning för bättre nätverks synlighet.
Tryckknappen i50 gör det också en mycket enkel anordning att använda och dess stora reglage är utformade för enkel användning till sjöss. Dessutom monteras enkelt med dess främre konstruktion
Kompatibel med e och C-serien
Den nya i50 serien är utformad för att vara den perfekta storleken för någon av MFP-serien Raymarine E och C tillskott. Den i50 serie av tre digital display formen, djup, hastighet ?? och Tridata.
anslutning
Raymarines i50 kan kopplas till olika produkter och system för att dela information och förbättra systemets funktionalitet i allmänhet.
Dessa anslutningar kan göras med hjälp av olika protokoll är kompatibelt med NMEA 2000 nätverksanslutning och SeaTalk ng (Next Generation) nätverk en förlängning av NMEA 2000, vilket möjliggör anslutning av nautiska instrument och utrustning som använder en enkel nod nätverk för att du kan ansluta kompatibla enheter med omslag eller kontorsnät.
Med i serien
Raymarine komplett utbud av anordningen I serien i70 cockpit repeaters multidato ingå i den nya serien i50, i40 och i60.
fyra olika produktlinjer som delar samma estetiska linje och samma lägen med tanken att de kompletterar varandra.
Den i60 utbud att komplettera i70 kommer med sin high end repeater, de i50 är substitut legendariska Raymarine ST60 instrument och tänkande små längder Raymarine I40-serien har, i detta fall utbyte av ST 40.
Alla dessa nya multifunktions inte bara kan ansluta med varandra och dela sina egna uppgifter, de är också kompatibla med serie ey c.
Specifikationer:
Nominell spänning: 12V DC
Driftspänning: 10 16V DC
Strömförbrukning: typiskt <1W (endast visning) och 2.4W max med givare ansluten
Strömförbrukning: 45 till 65 mA (endast visning) och 200mA max med givare ansluten
Driftstemperatur: 20C till + 55C
Lagringstemperatur: 30C till + 70C
Relativ fuktighet: upp till 93%
Vattentätning standard: IPX6
Anslutningar: 2 x SeaTalkng och omvandlare
Kompatibel med marina industrin CAN-system
Uppfyllda: Europe 2004/108 / EG
I LÅDAN
i50 instrumentet
Frontpanelen
SeaTalk till SeaTalkng-adapterkabel
SeaTalkng kabel
Packning
Solskydd
Dokumentation
SeaTalkng blindplugg
4 x fästskruvar

Om det du behöver är Raymarine i50 Tridata Digital Display, finns det just här och till bästa pris. waveinn har den här och andra vattensport och fiskeprodukter som du letar efter och till bästa kvalitet. Låt inte möjligheten passera utan utrusta dig själv för att kunna utöva dina favoritsporter i bästa möjliga förhållanden. Med vårt utbud av Instrumentprodukter, kan du hitta allt du behöver på ett ställe.

Funktioner

EAN-kod:
723193730737

Se fler liknande produkter:

Raymarine - Elektronik - Instrument

. Elektronik

Storlekar och måttuppgifter kan variera beroende på tillverkare, märke och form.

Kundernas tankar (0)

Produktomdöme 5 / 5
Skriv en recension
coinn

Skriv ett omdöme om denna produkt och tjäna CoINNs

(Endast nuvarande kunder)

Produktomdöme:

Aktiveringskoden som du angav är felaktig.

Observera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och läggas upp inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så kontrollera att din e-postadress är korrekt.

Kunder som tittat på har också tittat på: