`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Raymarine

Raymarine i50 Tridata Digital Display

 • Raymarine i50 Tridata Digital Display
 • Raymarine i50 Tridata Digital Display
 • Raymarine i50 Tridata Digital Display

Raymarine i50 Tridata Digital Display

Produktbeskrivning Raymarine i50 Tridata Digital Display

Raymarines i50 Tridata samlar funktionerna hos en bild och en djupmätare. Detta ger uppgifter om djupet i fot eller meter, för att fastställa gränsvärden för grunt vatten larm, djupalarm, ankarlarm både bottenlevande och djup.

Det ger också uppgifter om både aktuell hastighet, max och medelvärde och total och partiell stroke i knop, miles per timme eller kilometer i timmen, plus vattentemperatur (i grader Celsius C eller Fahrenheit F). Den har funktioner och stoppur funktioner.

Lätt att se, lätt att använda

Alla Raymarine i50 serien betonar lätthet. Är inte bara lätt att använda, är det också utformad för att vara lätt att se.

Den har en utmärkt betraktningsvinkel från alla förhållanden, dag och natt, visas alla data i svartvitt LCD-skärmen med siffror en bra storlek, även har bakgrundsbelysning för bättre nätverks synlighet.

Tryckknappen i50 gör det också en mycket enkel anordning att använda och dess stora reglage är utformade för enkel användning till sjöss. Dessutom monteras enkelt med dess främre konstruktion

Kompatibel med e och C-serien

Den nya i50 serien är utformad för att vara den perfekta storleken för någon av MFP-serien Raymarine E och C tillskott. Den i50 serie av tre digital display formen, djup, hastighet ?? och Tridata.

anslutning

Raymarines i50 kan kopplas till olika produkter och system för att dela information och förbättra systemets funktionalitet i allmänhet.

Dessa anslutningar kan göras med hjälp av olika protokoll är kompatibelt med NMEA 2000 nätverksanslutning och SeaTalk ng (Next Generation) nätverk en förlängning av NMEA 2000, vilket möjliggör anslutning av nautiska instrument och utrustning som använder en enkel nod nätverk för att du kan ansluta kompatibla enheter med omslag eller kontorsnät.

Med i serien

Raymarine komplett utbud av anordningen I serien i70 cockpit repeaters multidato ingå i den nya serien i50, i40 och i60.

fyra olika produktlinjer som delar samma estetiska linje och samma lägen med tanken att de kompletterar varandra.

Den i60 utbud att komplettera i70 kommer med sin high end repeater, de i50 är substitut legendariska Raymarine ST60 instrument och tänkande små längder Raymarine I40-serien har, i detta fall utbyte av ST 40.

Alla dessa nya multifunktions inte bara kan ansluta med varandra och dela sina egna uppgifter, de är också kompatibla med serie ey c.

Specifikationer:

Nominell spänning: 12V DC

Driftspänning: 10 16V DC

Strömförbrukning: typiskt <1W (endast visning) och 2.4W max med givare ansluten

Strömförbrukning: 45 till 65 mA (endast visning) och 200mA max med givare ansluten

Driftstemperatur: 20C till + 55C

Lagringstemperatur: 30C till + 70C

Relativ fuktighet: upp till 93%

Vattentätning standard: IPX6

Anslutningar: 2 x SeaTalkng och omvandlare

Kompatibel med marina industrin CAN-system

Uppfyllda: Europe 2004/108 / EG

I LÅDAN

i50 instrumentet

Frontpanelen

SeaTalk till SeaTalkng-adapterkabel

SeaTalkng kabel

Packning

Solskydd

Dokumentation

SeaTalkng blindplugg

4 x fästskruvar


Funderar du på att köpa Raymarine i50 Tridata Digital Display? Detta är en av stjärnprodukterna på waveinn, din vattensport och fiskebutik online. Priset är 557.95 $, under begränsad tid! På waveinn kan du ta del av de största förmånerna och hitta produkter från Raymarine till bästa pris. Alla våra vattensport och fiskeprodukter har en kvalitetsgaranti från tillverkaren.

Klicka på följande länk för att få mer information om:

Manual

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga