`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Sakura

Sakura Pop N Dog 55

Sakura Pop N Dog 55

 • Sakura Pop N Dog 55
 • Sakura Pop N Dog 55
 • Sakura Pop N Dog 55
 • Sakura Pop N Dog 55

Sakura Pop N Dog 55

Produktbeskrivning Sakura Pop N Dog 55

POP'N HUND

I flera år blev små poppers som Pop N Dog 40F - 55F en känd hit! Deras effektivitet är väl etablerad och listan över olika arter som fångas med den här typen av lure fortsätter att växa.

Läs mer...

Ankomsten på marknaden av Pop'n Dog har snabbt hittat den framgång vi förväntade oss. Det senaste tillägget till familjen, med 40 mm, är särskilt lämpligt för fisk med små munnar, och de som riktar sig till småfodring eller som utsätts för tungt fisketryck. Men få poppers storlek mindre än 50 mm, främst beroende på genomförandeproblem (balansering, ljudeffektivitet etc.).

Sakura har mött denna utmaning genom att erbjuda denna version av 40 mm till 3,3 g, lika kraftfull som modellen på 55 mm, som redan är mycket populär. Dessa två storlekar 40 och 55 mm är perfekta för alla fiskar där det krävs diskretion, och när det inte ska skrämma fisken när de kommer in i locket i vattnet. Faktum är att deras fall ska se ut som en insekt eller en liten frukt (chub), som inte väcker misstankar om en bakomliggande rovdjur. Å andra sidan, i öppet vatten måste deras förmåga att överklaga (den berömda popen) vara mycket kraftfull trots sin lilla storlek. Det var det som vi lyckats uppnå med dessa modeller, orimligt effektiva även vid djup på mer än 2 meter!

Lätt att starta tack vare en fördelning av inre massor och deras perfekta balans, kommer du utan tvekan att bli förvånad över deras prestanda!

Kategori: Popper

Specifikationer: 40 mm (3,3 g) - 55 mm (7,7 g)

Flytande

Djupområde: yta


Vad tycker du om att hitta Sakura Pop N Dog 55 till det här priset? Otroligt, eller hur? Vänta inte längre utan köp varan du väntat på så länge på vår vattensport och fiskebutik online. Utrusta dig själv väl och njut utav dina dagliga aktiviteter till fullo med Sakura. Och det bästa är att vi erbjuder dig det bästa priset på marknaden på dina Fiskedragvaror.

Funktioner Sakura Pop N Dog 55

Storlek
Vikt

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga