`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Sakura

Sakura Shinjin Neo Long Range

Sakura Shinjin Neo Long Range

Sakura Shinjin Neo Long Range

 • Sakura Shinjin Neo Long Range
 • Sakura Shinjin Neo Long Range
 • Sakura Shinjin Neo Long Range
 • Sakura Shinjin Neo Long Range

Sakura Shinjin Neo Long Range

Produktbeskrivning Sakura Shinjin Neo Long Range

Fiskespö Shinjin NEO Spinning

SINS 702 LR M

Detta Neo Shinjin 7 av Long Range serien erbjuder den perfekta mallen för att starta upp från en båt blygsamma storlek.

Detta ämne är tillräckligt lång för att nå nya stenar hålla ett säkert avstånd. Den 2,13 m säkerställa exakta hanteringar utan att störa andra fiskare ombord. Medium Denna version är lämplig för att inleda eller utveckling av ljus fiske med mjuka lockar, i farten eller repa.

SINS 702 LR MH

Detta Neo Shinjin 7 av Long Range serien erbjuder den perfekta mallen för att starta upp från en båt blygsamma storlek.

Detta ämne är tillräckligt lång för att nå nya stenar hålla ett säkert avstånd. Den 2,13 m säkerställa exakta hanteringar utan att störa andra fiskare ombord. Den Shinjin LR Neo MH upp till en platå när det gäller räckvidd och lansera sin snabbare åtgärder tillåter mer kraftfulla hanteringar av betydande storlek crankbaits. Fiskare barer och båt gädda har hand ett ämne som kännetecknas av sin precision och lätthet som kommer att visa all sin kraft vid tidpunkten för nyckeln.

LR 782 ML SINS

Mätaren 78 (2,33 m) Shinjin Neo fortfarande en nyckel som passar både kustfiske med båt.

Den snabba effekten av reagensblanken som kännetecknar detta 78 är perfekt som en bas för att få önskad mångsidighet, medan du njuter av komfort och tekniker egenskaper till Shinjin Neo. ML-versionen kommer att vara perfekt för ljus fiske med båda crankbaits som mjuka beten på blyad huvud från 3,5 till 10 g, eller om en tyngdlös miljö diktera. Detta är en av våra favorit Shinjin Neo stavar för fiske Bar i farten.

SINS 782 LR M

Mätaren 78 (2,33 m) Shinjin Neo fortfarande en nyckel som passar både kustfiske med båt.

Den snabba effekten av reagensblanken som kännetecknar detta 78 är perfekt som en bas för att få önskad mångsidighet, medan du njuter av komfort och tekniker egenskaper till Shinjin Neo. M-versionen kommer att vara perfekt för lätt fiske och medel samt med crankbaits att mjuka beten på blyad huvud. Detta är en av våra favorit stavar Shinjin Neo i termer av flexibilitet i både sötvatten och hav.

SINS 782 LR MH

Mätaren 78 (2,33 m) Shinjin Neo fortfarande en nyckel som passar både kustfiske med båt.

Den snabba effekten av reagensblanken som kännetecknar detta 78 är perfekt som en bas för att få önskad mångsidighet, medan du njuter av komfort och tekniker egenskaper till Shinjin Neo. HD-version kommer att vara perfekt för en liten stark fiske samt med crankbaits och ytan lockar med mjuka lockar huvudet på blyad, vertikal eller linjär, eller gjutning jiggar. Med denna Shinjin Neo, kan du börja göra din hand på djupa fisket i sökandet av de största ämnena ..

SINS 782 LR H

Mätaren 78 (2,33 m) Shinjin Neo fortfarande en nyckel som passar både kustfiske med båt.

Den snabba effekten av reagensblanken som kännetecknar detta 78 är perfekt som en bas för att få önskad mångsidighet, medan du njuter av komfort och tekniker egenskaper till Shinjin Neo. Version H kommer att vara perfekt för tung fiske med mjuka lockar mest på tung blytunga huvud, vertikal eller linjär. Du kan också använda jiggar eller gjutning jiggar vaggande. Med denna Shinjin Neo, kan du fiska Bar i spänningen i de bästa förutsättningarna eller jaga den stora sej och torsk på vrak i förtroende eftersom hon var i magen!

SINS 862 LR MH

Den neo Shinjin 86 LR MH erbjuder möjligheten att driva beten upp till 50 g och styra en fin fisk ombord, även under svåra förhållanden.

Sakura expertis har producerat en käpp längd av en sådan snabbverkande (snabb), att fiska med beten med maximal precision och lätthet. Detta till glädje för fiskare ombord och barer jagar trackers eller Bonito båt.

SINS 902 LR MH

Neo Shinjin 9 LR MH designades av Sakura för kustfiskare som spårar Bar och andra marina rovdjur från den steniga punkter vår Atlanten eller Medelhavet kuster.

Hans 2,70 m område bekvämt hantera flera timmar och under svåra förhållanden, inklusive hög ström och när vågorna skapar skadliga vågor gräns. Det bör också

bra för att öva sedan överhängande, vara det Breton branta klippor eller artificiella ställen i hamnområden.

SINS 962 LR MH

Vissa kust konfigurationer kräver lanserar så långt som möjligt för att maximera möjligheterna till framgång!

Detta Shinjin Neo 2,92 m MH makt, vars makt gör det möjligt att kasta beten upp till 50 gram, är idealisk för detta. Inför Elements, som bildas av vågor och hård vind, ladda ämnet som, tack vare en optimal fördelning av ringen, kommer att projicera dina crankbaits och jiggar gjutna långa avstånd. hög sockerrör, stickbaits, poppers eller jerkbaits hanteras enkelt genom att ge dig total kontroll.

SINS 962 LR H

Vissa kust konfigurationer kräver lanserar så långt som möjligt för att maximera möjligheterna till framgång!

Detta Shinjin Neo 2,92 m H i kraft, vars makt gör det möjligt att kasta beten upp till 60 gram, är idealisk för detta. Inför Elements, som bildas av vågor och hård vind, ladda ämnet som, tack vare en optimal fördelning av ringen, kommer att projicera dina crankbaits och jiggar gjutna långa avstånd. hög sockerrör, stickbaits, poppers eller jerkbaits hanteras enkelt genom att ge dig total kontroll.

Fuji Rings

Fuji rullfäste

Ergonomiskt handtag med hög densitet EVA

Fallet quiltat tyg

Ringar: Fuji Alconite K Frame trasselfri

Den Alconite eller förstärkt aluminiumoxid, är det tredje materialet på FUJI kvalitet skala för konstruktion av den keramiska ringen av ringen.

Det ligger bakom SiC i form av värmeledningsförmåga, känslighet, glidande och nötningsbeständighet.

Det är resistent mot friktions flätor.

Den polerade rostfri stålram och är en stor motståndskraft mot marin korrosion.

Den Alconite FUJI är mycket ofta används på käppar mellan höga frekvenser komponent.

Alltid i framkant av innovation, erbjuder Sakura att dra nytta av den avancerade tekniken i Fuji med hjälp av nya ringar av "K" -serien.

Utvecklingen av dessa ringar har resulterat i en ram profil ovanligt att avbryter någon risk för trassel vid gjutning.

Installeras på alla våra stavar Shinjin Neo, ringar "K Frame" kommer att ge stor säkerhet och komfort under alla förhållanden.

Reel Holder: Fuji IPS

Neo Shinjin stänger är utrustade med Fuji rullfästen.

Robusthet, ergonomi och precision i sin konstruktion är egenskaperna hos dessa viktiga tillbehör för korrekt underhåll av rullen på stången, en garanti för komfort och effektivitet.

Ofta kopierade men aldrig nådda, Fuji rullfästen är sanna referenser på världsmarknaden. De utrusta främst de mest avancerade stänger för sötvatten eller hav. Så du också kräva att FUJI kvalitet!

Handtag: High Density EVA

Kompakt och tät EVA skum som används på våra stavar ger en bekväm passform oavsett väder och perfekt överföra vibrations meddelanden som skickas av din drag eller en fisk som det skulle stänga intresse.


Vänta inte längre utan köp Sakura Shinjin Neo Long Range. För ytterliggare frågor angående Sakura Shinjin Neo Long Ranges egenskaper, kan du kontakta waveinn genom vår kontaktsida. waveinn erbjuder en exklusiv kollektion av Fiskeutrustning för vattensport och fiske och andra fritidsaktiviteter. Vår Fiskeutrustning kommer att försäkra dig om att du kommer att njuta av din sport och dina dagliga aktiviteter och kommer att göra livet bekvämaremed det unika utbudet av Spönvaror.

Klicka på följande länk för att få mer information om:

Specifikationer

Funktioner Sakura Shinjin Neo Long Range

Type of rods
Sektioner
Åtgärd
Storlek
Action Lbs

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga