`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Sakura

Sakura Shinjin Neo

Sakura Shinjin Neo

 • Sakura Shinjin Neo
 • Sakura Shinjin Neo
 • Sakura Shinjin Neo
 • Sakura Shinjin Neo

Sakura Shinjin Neo

Produktbeskrivning Sakura Shinjin Neo

SINS 661 XH

Fans kommer att uppskatta detta Shinjin Neo har den perfekta åtgärder för att starta och leda swimbaits, jerk beten och andra stora beten medelstora.

Det är också mycket bekvämt med mycket stora Spinnerbaits i musky eller ljus jiggning till sjöss. Dess dimensioner gör det en praktisk pinne mycket behaglig att använda båt, kajak

eller flytring.

SINC 701 M

Denna modell har en bra längd samtidigt som en åtgärd och en effekt anpassad till små och medelstora fiske.

Med denna Neo Shinjin kan du avsevärt förlänga gjutning avstånd för att snabbt kamma stora områden simmare fisk, eller med spinnerbait bladen. Power Fiske är mer än någonsin en mycket effektiv metod för att upptäcka innehav av aktiv fisk.

SINC 701 MH

Efterfrågas av de europeiska bassers, har vi utvecklat en rad stänger 7 som perfekt matchar deras förväntningar.

Dessa Neo Shinjin 7 ge tillräcklig hävstång att lansera lång räckvidd, animera och full kontroll dess drag, sko framgångsrikt inklusive stort djup och genomföra kampen med fisken. De tre tillgängliga effekten kommer att omfatta alla de förhållanden som råder och tack vare den snabba effekten av dessa stavar, att dra nytta av en maximal känslighet och precision: flaggskepps käppar för att utöva makt fiske! Denna modell är också mycket intressant för allt fiske i Texas med flexibla beten och gummi jigg.

SINC 701 H

Efterfrågas av de europeiska bassers, har vi utvecklat en rad stänger 7 som perfekt matchar deras förväntningar.

Dessa Neo Shinjin 7 ge tillräcklig hävstång för att lansera lång räckvidd, animera och full kontroll sitt drag, sko framgångsrikt inklusive stort djup och genomföra kampen med fisken. De tre tillgängliga effekten kommer att omfatta alla de förhållanden som råder och tack vare snabba åtgärder av dessa stavar, att dra nytta av en maximal känslighet och precision: flaggskepps käppar att öva Power Fishing! Denna modell är också mycket intressant att fiska Texan, mjuk drag, och gummi jigg i mycket trångt stationer.

Kol Mitsubishi Japan IM24T + IM30T

Fuji guider

Fuji rullfästen

Ergonomiskt handtag med hög densitet EVA

Quiltat tyg fallet

Ringar: Fuji Alconite K Frame trasselfri

Den Alconite eller förstärkt aluminiumoxid, är det tredje materialet FUJI kvalitetsskala för byggandet av den keramiska ringen av ringen.

Det är precis bakom SiC i värmeledningsförmåga, känslighet, glidande och nötningsbeständighet.

Det är resistenta mot friktions flätor.

Den polerade rostfri stålram och är en stor motståndskraft mot marin korrosion.

Den Alconite FUJI är mycket ofta används på käppar mellan höga frekvenser komponent.

Alltid i framkant av innovation, erbjuder Sakura att dra nytta av den tekniska utvecklingen av Fuji med hjälp av nya ringarna i "K" -serien.

Utvecklingen av sådana ringar ledde till en chassi profil ovanligt att avbryter någon risk att fastna vid gjutning.

Installeras på alla våra stavar Shinjin Neo, ringar "K Frame" kommer att innebära stor säkerhet och komfort under alla förhållanden.

Reel hållare med Fuji ECS

Shinjin Neo stavar är utrustade med Fuji rullhållare.

Robusthet, ergonomi och noggrannhet i sin konstruktion är egenskaperna hos dessa viktiga tillbehör för korrekt underhåll av rullen på stången, en garanti för komfort och effektivitet.

Öppningen görs i denna rulle kan du sätta fingrarna i kontakt med ämnet permanent, vilket avsevärt förbättrar din uppfattning om din lure simning och de mest subtila handen.

Ofta kopierade men aldrig motsvarade den FUJI rullhållaren är sanna referenser på världsmarknaden. De utrusta främst de mest avancerade stänger för sötvatten eller hav. Så du också kräva FUJI kvalitet!

Handtag: High Density EVA

Kompakt och tät EVA skum som används på våra stavar garanterar en bekväm passform oavsett vad väder och perfekt förmedlar vibrations meddelanden som skickas av din drag eller en fisk som det skulle stänga intresse.


Välkommen till vårt Sakura Shinjin Neo specjalerbjudande! Tänk på waveinn när du vill förnya ditt vattensport och fiskematerial. waveinn är en onlinebutik som arbetar tillsammans med de bästa nationella och internationella märkena som Sakura så att du kan hitta allt du letar efter och kunna njuta av ditt liv och dina aktiviteter till fullo. Kolla in de tillgängliga produkterna under Spön.

Klicka på följande länk för att få mer information om:

Specifikationer

Funktioner Sakura Shinjin Neo

Sektioner
Åtgärd
Storlek
Storlek

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller fråga en fråga

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI