`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Sebile

Sebile Flatt Shad Sinking 77

Sebile Flatt Shad Sinking 77

Sebile Flatt Shad Sinking 77

 • Sebile Flatt Shad Sinking 77
 • Sebile Flatt Shad Sinking 77
 • Sebile Flatt Shad Sinking 77
 • Sebile Flatt Shad Sinking 77

Sebile Flatt Shad Sinking 77

Produktbeskrivning Sebile Flatt Shad Sinking 77

Oavsett vilken storlek eller art av gamefish du driva, det finns ett sjunkande Flatt Shad SK modell som finnas perfekt för alla rovdjur från det minsta till det största, ytlig eller djup, i söt- eller saltvatten.

Den Flatt Shad Sk serien verk från vibrationer mer än skramlande ljud. De gör en attraktiv skramlande ljud men inte så högt som de flesta andra märken av lipless skramlande beten. Den Flatt Shad Sks uttalad vibrations är dess fördel.

Dess breda, plana sidor skjuta en massa vatten snabbt till höger och vänster, lämnar ett starkt spår av turbulens som fiskar förnuft och kommer att upptäcka på avstånd genom vattnet.

Alla Flatt Shad storlekar kommer att ha verkan även när du går långsamt. Konceptet innefattar en mage som är bredare än ryggen. Detta orsakar stora vatten turbulens på sidorna och buken. Denna turbulens skapar instabilitet, vilket skapar handling.

Så du kan gå långsamt och kan fortfarande ha action. Med någon modell eller storlek på Flatt Shad, kan du sakta, sätt ner med hämta fart tills du knappt känner lockbetet dunkande i staven handtaget? och det finns dagar när petiga fiskar kräver att patienten just beskrivna.

Funktioner:

Pro Personal Tips:

Med endast milda flicks av stången denna lure producerar stora vibrationer, upptäcktes längre än de flesta andra lipless beten

Med vikten upp framåt och en bred mage kommer Flatt Shad locka sitta upprätt på botten imiterar en betesfisk som försöker dölja sig

Specifikationer:

Längd: 3 ", 77mm

Vikt: 3/4 oz, 22 gram

Djup: 4-8 m

Linje Test: 8 till 25 £

Trolling: Ja


Gillar du Sebile Flatt Shad Sinking 77? Kom in i vår vattensport och fiskesektion och upptäck en stor variation av Fiskeutrustningprodukter och tillbehör som kan hjälpa dig att utföra dina fritidsaktiviteter. Vi garanterar att vattensport och fiskeprodukterna är i perfekt skick. Leta inte längre! Vår kollektion av Fiskeutrustning är tillgänglig i olika färger och stilar.

Klicka på följande länk för att få mer information om:

Specifikationer

Funktioner Sebile Flatt Shad Sinking 77

Storlek
Vikt
Djupräckvidd
Typ av lockar

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga