`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Sebile

Sebile Koolie Minnow Long Lip 118

Sebile Koolie Minnow Long Lip 118

Sebile Koolie Minnow Long Lip 118

 • Sebile Koolie Minnow Long Lip 118
 • Sebile Koolie Minnow Long Lip 118
 • Sebile Koolie Minnow Long Lip 118
 • Sebile Koolie Minnow Long Lip 118

Sebile Koolie Minnow Long Lip 118

Produktbeskrivning Sebile Koolie Minnow Long Lip 118

Koolie Minnow Långa Lips är stigande, djupa dykning elritsa med vickar, rullande åtgärder. Utformningen av den starka, bro förstärkt läpp gör en brant dyk och en lätt hämta i jämförelse med andra beten i sitt slag.

De kan simmade stadigt eller ryckte responsively och de stiger fri från torrakor när pausat. Faktum är flera aspekter av deras konstruktion avsedd att låta Koolies dyka djupt in snaggy områden utan att fastna.

Med ett komplett utbud, det är verkligen en Koolie Minnow LL storlek lämpad att fånga upp eventuellt djuplevande rovdjur på planeten, från de största till de minsta.

Från Patrick Sbile, "På lätta, medium eller tung tackla, i salt eller sötvatten, är Koolie Long Lip serien min favorit val när jag vill fiska djupt vatten, antingen gjutning eller djup trolling.

Särskilt när du har en tidvattenström eller i en sötvatten flod, är Koolie Long Lip lätt att använda som bara kastar det 90 grader rakt ut och låta det nuvarande arbetet betet ner och runt nästan utan upprullning. Mycket enkelt, men ack så mycket effektivt. "

Den Koolie Minnow LL har en vickar, rullande handling och dyk djupare än andra minnow beten av jämförbar storlek. Den fångar fisk precis som en crankbait när den används med en stadig hämta.

Också utmärkt att använda som ett jerkbait med en kadens av ryck och pauser. Den kan styras eller strummed i en ström. Bäst av allt, flyter den upp och ut ur hakar, vilket gör det till ett utmärkt val för att simma rakt igenom tjocka vattens omslag där andra beten såsom suspensions jerbaits inte lätt kan användas utan fastna dem.

Funktioner:

Pro Personal Tips:

Hur djupt kan man gå? Detta drag kommer att ta dig dit, det är den djupaste dykning elritsa av sin storlek

Har en stor tight vicka och rulla, och inte dra hårt som andra djupa dykare när de styrs

Mycket lätt att gjuta och brukar wobble i vinden när gjuts

Specifikationer:

Längd: 4 5/8 "118mm

Vikt: 1 oz 27.6 gram

Djup: ?43 ft

Linje Test: 8 till 25 £

Trolling: ja


Sebile Koolie Minnow Long Lip 118 är tillgänglig med olika egenskaper. Köp på waveinn och ta del av alla förmåner. Dessutom har Sebile Koolie Minnow Long Lip 118 den officiella garantin från märket Sebile. Förutom det kan du komplettera din order med produkter från vår Fiskedragkatalog och Minnows kategori.

Klicka på följande länk för att få mer information om:

Specifikationer

Funktioner Sebile Koolie Minnow Long Lip 118

Storlek
Vikt
Djupräckvidd

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller fråga en fråga

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI