`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Sebile

Sebile Koolie Minnow Salt Sun 160

Sebile Koolie Minnow Salt Sun 160

Sebile Koolie Minnow Salt Sun 160

 • Sebile Koolie Minnow Salt Sun 160
 • Sebile Koolie Minnow Salt Sun 160
 • Sebile Koolie Minnow Salt Sun 160
 • Sebile Koolie Minnow Salt Sun 160
 • Sebile Koolie Minnow Salt Sun 160

Sebile Koolie Minnow Salt Sun 160

Produktbeskrivning Sebile Koolie Minnow Salt Sun 160

Den Koolie Minnow LL S & S är designad med den unika förmågan att dyka till djup som andra beten i sitt slag inte kan nå. Utformningen av dess starka, trådarmerad läppen gör en brant dyk och en lätt hämta i jämförelse med andra beten i sitt slag.

Eftersom den unika brygg läppen förlängs från kroppen, använder den hela ytan och dyker mer effektivt samt att ge betydligt mindre motstånd på troll eller hämta än några andra beten, tillåter dig att nå fisk som inte kan nås med konventionell beten.

Ingen annan lure kan behärska djupet med denna lockande bred vingla och enkel hämta. Dess vår måste ha djupa dykare trolling bete. Du kan optimera dykdjup som formgivaren Patrick Sbile gör genom att använda flätlina i stället för monofilament.

Dessutom är lika enkelt som att använda en kortare eller längre längd linje medan trolling fiske ett brett utbud av djup.

Nytt för 2011! Den nya Koolie Minnow Long Lip 240 är den djupaste dykare på de sju haven! Tack vare sin pucklar tillbaka, tillplattade mage och brygg läpp, drar den mindre på stången än andra djupa dykare som bara når hälften av sin dykdjup.

Så du kan trolla det djupt, riktigt djupt, djupare än någonsin tidigare utan staven anstränga krångel där du måste ställa in drar nästan till max för att kunna trolla det.

Kroppen är förstärkt med en invändig rostfri plåt som ansluter krokarna och ögon, tillsammans med monstruösa stora öppna krokar monterade på kullager lekare.

Ett måste för djupa blå vatten trolling samt för alla trofé gamefish som helst i salt och sötvatten.

Funktioner:

Pro Personal Tips:

Hur djupt kan man gå? Detta drag kommer att ta dig dit, djupast dykning lura av sin storlek!

Perfekt lockbete för trolling efter makrill

Specifikationer:

Längd: 6 1/4 "160mm

Vikt: 2 3/8 oz 67 gram

Djup: ?50 ft

Linje Test: 20 till £ 50

Trolling: ja


Känner du till alla Sebile Koolie Minnow Salt Sun 160 funktioner? På waveinn, väljer vi vattensport och fiskevaror som är skräddarsydda till olika aktiviteter och sporter. Om du letar efter andra Fiskedragvaror istället so kolla in hela vår Minnows kollektion. Alla märken vi säljer såsom Sebile är kopplade till den sport eller aktivitet de är ämnade för. Alla våra grymma märken är testade av vårat expertteam i vattensport och fiske!

Klicka på följande länk för att få mer information om:

Specifikationer

Funktioner Sebile Koolie Minnow Salt Sun 160

Storlek
Vikt
Djupräckvidd

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller fråga en fråga

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI