`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Sebile

Sebile Magic Swimmer Fast Sinking 145

Sebile Magic Swimmer Fast Sinking 145

Sebile Magic Swimmer Fast Sinking 145

 • Sebile Magic Swimmer Fast Sinking 145
 • Sebile Magic Swimmer Fast Sinking 145
 • Sebile Magic Swimmer Fast Sinking 145
 • Sebile Magic Swimmer Fast Sinking 145
 • Sebile Magic Swimmer Fast Sinking 145

Sebile Magic Swimmer Fast Sinking 145

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Sebile Magic Swimmer Fast Sinking 145

Vad är nummer ett åtgärd som fiskar går för? Dess en fallande åtgärd, och den magiska Simmare snabbt Sinking (FSK) har det! Som ett resultat av dess unika och tunga sväng kommer FSK simma magiskt medan sjunkande utan upprullning.

Detta ger dig något helt nytt och unikt, som du kan använda Magic simmare FSK med en regelbunden, jämn upprullning och itll simmar otro levande men du kan också sluta upprullning att låta den slingra och bölja vackert på hösten! Metaren behöver göra något för att få den här åtgärden.

Dess avsedd att ske automatiskt. När den simmar som det faller, det skapar alla sina egna undervattenssignaler för att locka rovdjur, och däri lägger dess nytta för dig.

Du kommer att bli förvånad över hur effektivt detta bete med så lite rörelse som krävs av fiskaren!

Du kommer att bli förvånad över hur effektivt detta bete med sådan liten rörelse som krävs av fiskaren! Även snabba jakt rovdjur används för att finna döende offer; de är en delikatess för dem samt en enkel måltid. Och så är din magiska Simmare FSK eftersom det faller med inbyggd simning action.

Men begränsa dig till vad du kan göra med det heller, eftersom du kan använda den med många olika hastighets hämtar och olika sportfiskare förmedlade stav åtgärder inte.

Theres inget rätt eller fel sätt att använda en, men alltid komma ihåg att du kan räkna med Magic FSK att göra sitt jobb när om fall, som brinner ofta när många strejker hända.

Enkelt, fungerar denna lockbete för dig och kommer att fånga många fiskar för dig om du låter den falla några gånger under din hämta.

Funktioner:

Pro Personal Tips:

Simmar på diskbänken med en fantastisk levande åtgärd

Medverkande, troll, rycka eller ens långsam jigg den magiska simmare kommer verklighetstrogna åtgärder alltid hetsas lata fiskar

Kasta ut lockbete för makrill runt revet kanter och bara vända bygelarmen över och vänta på en strejk på diskbänken

Specifikationer:

Längd: 5 3/4 "145mm

Vikt: 1 1/2 oz 45 gram

Djup: 3-6 ft

Linje Test 16 to £ 30

Trolling: ja


Vänta inte längre utan köp Sebile Magic Swimmer Fast Sinking 145. För ytterliggare frågor angående Sebile Magic Swimmer Fast Sinking 145s egenskaper, kan du kontakta waveinn genom vår kontaktsida. waveinn erbjuder en exklusiv kollektion av Fiskedrag för vattensport och fiske och andra fritidsaktiviteter. Vår Fiskedrag kommer att försäkra dig om att du kommer att njuta av din sport och dina dagliga aktiviteter och kommer att göra livet bekvämaremed det unika utbudet av Jiggwobblers och swimbaitsvaror.

Klicka på följande länk för att få mer information om:

Specifikationer

Funktioner Sebile Magic Swimmer Fast Sinking 145

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga