`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Sebile

Sebile Soft Weight System

Sebile Soft Weight System

 • Sebile Soft Weight System
 • Sebile Soft Weight System
 • Sebile Soft Weight System

Sebile Soft Weight System

Produktbeskrivning Sebile Soft Weight System

Den Sebile Soft Weight System kan användas med alla typer av mjuka plaster huruvida maskar, larver, ödlor, grodor, crawdads, swimbaits, mjuka Jerkbaits eller andra.

De specialdesignade krokar är stark, extremt skarp, och gjorde att de högsta precision japanska krok standarder. De mjuka vikter har en Tungsten tuggummi gummi stil konstruktion så att de lätt kan läggas, placeras på krokskaftet eller tas bort för att göra på vattnet justeringar fiskeförhållanden. Vikterna är återanvändbara och är gjorda av miljövänligt material.

Som en allmän riktlinje för positionerings vikter för att ge en lure olika falla och simning åtgärder, observera att vikt framåt positionering gör att fiskaren att ge några intressanta åtgärder och gör betet lite mer lyhörd för ryckningar och ryckningar. Vikt framåt också tenderar att penetrera och hoppa ner i vått gräs eller pensel lättare.

Vikten tillbaka positionering visar sig ovärderlig för simning beten stadigt på hämta eller att maximera verkan av en horisontell fallande drag.

Vikten inne positionering tenderar att producera en döende betesfisk effekt och är ofta önskvärt för dead drivgarn eller deadsticking ett lockbete.

Lägga till eller ta bort vikter hjälper till med gjutning på blåsiga kontra lugna dagar och mer eller mindre vikter påverkar djup, sjunkhastighet och så vidare. Dont försummar att studera effekten att lägga till eller ta bort vikter har på action och rörelse ett bete också.

Till exempel med hjälp av magiska Simmare Soft 130 med två mjuka vikter framför krokskaftet, du uppnå en tätare, snabbare sida till sida vicka som krusningar ner swimbaits kroppen från huvud till svans. Detta ger en mer alert, normal betesfisk rörelse.

Använda magiska Simmare Soft 130 med fyra mjuka vikter på den nedre delen av kroken precis under magen, får du en bredare, löpande handlingsplan som sparkar svansen ut längre på varje sida som den simmar.

Detta ger en mer desorienterad, kämpande rörelse hos en betesfisk i lite problem, hustling tillsammans på ett mer bedrövad sätt än normalt.

Så att lägga till eller ta bort vikter hjälper dig att finjustera åtgärder och rörelser mjuka lockar.

Funktioner:

VINNARE .... Röstade Bäst tillbehör / Terminal iCast 2010

VINNARE .... Röstade Bäst nytt tillbehör EFTTEX 2010

Gjord för att de högsta precision japanska krok standarder

Kan användas med alla typer av plast


Upptäck alla Fiskeutrustningprodukterna du kan hitta på waveinn som Sebile Soft Weight System. Köp Sebile Soft Weight System nu och spara en massa pengar på Anzuelosprodukter. Dessutom, tack vare den höga kvaliten som Sebile erbjuder kommer det att vara det perfekta köpet. Vet du redan att du kan hitta Sebile Soft Weight System och andra sporter i vår vattensport och fiskebutik? Tack vare waveinn, kan du nu hitta ett brett utbud av Fiskeutrustningvaror, perfekta för vilka sporter som helst.

Klicka på följande länk för att få mer information om:

Specifikationer

Funktioner Sebile Soft Weight System

Färg
Typ av krokar

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Utsikt

-

Mycket bra produkt, men det är synd att pelletsen inte säljs separat.

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga