`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Sebile

Sebile Splasher 90

Sebile Splasher 90

Sebile Splasher 90

 • Sebile Splasher 90
 • Sebile Splasher 90
 • Sebile Splasher 90
 • Sebile Splasher 90
 • Sebile Splasher 90

Sebile Splasher 90

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Sebile Splasher 90

Den Splasher kombinerar handlingarna av tre konventionella topwater typer poppers, chuggers och vandrare i ett. Den Splasher har en stor, djup skål med en mun, en skrällande trumpet format huvud, en vattenskivning "Power Keel" och en tillplattad mage för att åka skridskor och svänga lättare på ytan.

Även huvudet är stort, är svansen tunn och platt? den bästa formen för en fisk att uppsluka den och fastna ordentligt.

Alla Splasher storlekar kan kasta en enorm distans och kan kasta ett stort intryck för sin storlek. När det sitter i vattnet, är huvudet höjs så att endast 30% av sin mun är i vatten. De övriga 70% av den utsvängda koppen är ovanför ytan, där den kan mata ut enorma munnar vatten.

Den har möjlighet att göra en jätte, drenching stänk om du vill låta avlägsen eller djup fisk vet, "Hej, titta på mig. Jag är här! Nu kommer få mig!"

Använda mjukare stav åtgärderna, Splasher kan härma en varelse som finnas maklig simning och livnär sig på ytan, vilket ger en mer subtil stänk, spotta eller bubblande ljud som väcker predatorial intresse.

Arbeta Splasher lite mer aggressivt, och det kan imitera de kämpande, tvinning, svarvning, nödställda rörelserna hos en sårbar nötkreatur flailing ursinnigt på ytan.

Inte den släta, förutsägbar, mekanisk påverkan som de flesta andra beten har. På grund av de unika sammansatta kurvor i Splashers kroppen, härmar det de panikslagna, kämpande håller på att en varelse i allvarliga problem.

Om du vill skapa en sick zaggy gå hunden action, thats lätt att göra med Splasher också. Den egenutvecklade "Power Keel" är hemligheten varför Splasher kommer gå hunden perfekt när du använder en konstant kadens korta, skarpa stav ryckningar med en långsam hämta.

Den Splasher 120 och 152 är "Full Wire" förstärkt. En enda stycke tung rostfri tråd löper från den främre ögat till svansen ögat längs buken, bildar magen krokhängaren också.

Nu kanske du tänker att Splasher är ett måste för färsk eller saltvatten, och ni har rätt.

Funktioner:

Pro Personal Tips:

Även dessa mindre modeller skapar ett mycket högt poppande ljud med mycket plask

Med korta skarpa ryck kan du även få en promenad hunden sida till sida åtgärd som är bara oemotståndlig för rovfiskar

De Splashers är en mycket effektiv och lätt drag till användning som satte mycket lite belastning på sportfiskare

Specifikationer:

Längd: 3 1/2 "90mm

Vikt: 5/8 oz 17.4 gram

Djup: Topwater

Linje Test: 8 till 25 £


Älskar du vattensport och fiske? Få din Sebile Splasher 90 och njut av dina fritidsaktiviteter med den säkerhet och det förtroendet som Sebile ger dig. Glöm inte att vi har ett brett utbud av Fiskedrag för alla storlekar och väderförhållanden. För att kunna ge dig de mest effektiva vattensport och fiskemodellerna som möjligt, har de flesta av våra Poppers och pennorvaror designats i samarbete med proffsen!

Klicka på följande länk för att få mer information om:

Specifikationer

Funktioner Sebile Splasher 90

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga