`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Sebile

Sebile Splasher Salt Sun 190

Sebile Splasher Salt Sun 190

Sebile Splasher Salt Sun 190

Sebile Splasher Salt Sun 190

 • Sebile Splasher Salt Sun 190
 • Sebile Splasher Salt Sun 190
 • Sebile Splasher Salt Sun 190
 • Sebile Splasher Salt Sun 190
 • Sebile Splasher Salt Sun 190
 • Sebile Splasher Salt Sun 190

Sebile Splasher Salt Sun 190

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Sebile Splasher Salt Sun 190

De unika Splashers kupade mun skapades för att göra så mycket buller som möjligt och för att mata ut massor av vatten för att locka fisk från långt håll eller från djupt ner!

Den lockar vidöppna mun kan skapa ett riktigt ståhej på toppen. Dess förmåga att lansera stora volymer vatten vid behov för att göra det. Med hjälp av en mjukare stroke skapar en mer subtil "pop" och små ryckningar ger den ett fascinerande gång åtgärd som kastar vatten fram och tillbaka.

Formen och utformningen av denna lockbete gör för enkel lång gjutning men också kan användas för trolling. Aldrig dupliceras är Splasher ett måste för att ge dig en unik fördel för att fånga en mängd olika arter på toppen.

Nytt för 2011! Dedikerad till de mycket stora rovdjur, den Splasher 240 är en klass av lockbete i sig. Det Flyttar vatten som ingen annan bete på det djupblå havet. Resultatet är det lockar ädelfisk från långt avstånd och mycket djup.

Testning i Panama och Australien visade att detta var lockbetet att fisken skulle drabba mest när flera beten användes samtidigt på samma båt.

Trophy specialist Olivier Charpentiers ekolod visade stort Cuberasnapper och tonfisk som kommer från så djupt som 120 meter för att attackera denna lure på toppen! Detta är definitivt inte en typisk drag.

Du måste använda rätt spö, rulle och lina för att kunna använda den här massiva lure korrekt och landa de stora fiskar det kommer att locka. Dess mun skjuter så mycket vatten det ser ut som en GT (giant trevally) precis attacke på topp, så inte luras av explosionen som du gör när du drar på stången! Dessutom har den en böljande, lätt, gå ut med hunden åtgärder som finesses strejker från petiga fisk.

Ett klipp plåt ansluter inne krokarna och ögon. Kraftig kullagrade svivlar och extra tunga 10/0 tripplar arm här lure att hantera alla! Det är också möjligt att ersätta de tripplar med enkelspjut, rigg en framför endast huvudet, eller en på framsidan och en på svansen, beroende på hur fisken nappar.

Funktioner:

Pro Personal Tips:

Detta drag tar smärtan av popping efter stora fiskar

Skapar en massiv yta stänk och popping buller för begränsad insats, detta lockar lockar stor fisk

Den effektiva kraft kölen kan du ändra verkan av lure direkt för att få en vandrande stänk effekt som är helt enkelt oemotståndlig

Specifikationer:

Längd: 7 1/2 "190mm

Vikt: 5 1/2 oz 165 gram

Djup: Topwater

Linje Test: 40 to £ 100


waveinn, visar vi alla Sebile Splasher Salt Sun 190egenskaper. I vår vattensport och fiske butik kan du hitta olika storlekar på Sebile Splasher Salt Sun 190. Säker betalning och garanterad frakt! Upptäck dessutom fler liknande produkter av Sebile Splasher Salt Sun 190 och ta del av våra andra erbjudanden på vattensport och fiskeutrustning.

Klicka på följande länk för att få mer information om:

Specifikationer

Funktioner Sebile Splasher Salt Sun 190

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga