`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Sebile

Sebile Stick Shad Salt Sun 155

Sebile Stick Shad Salt Sun 155

Sebile Stick Shad Salt Sun 155

 • Sebile Stick Shad Salt Sun 155
 • Sebile Stick Shad Salt Sun 155
 • Sebile Stick Shad Salt Sun 155
 • Sebile Stick Shad Salt Sun 155
 • Sebile Stick Shad Salt Sun 155

Sebile Stick Shad Salt Sun 155

Produktbeskrivning Sebile Stick Shad Salt Sun 155

Den 100% ren fisk fånga maskin, är Stick Shadd en vinnare. Denna stora gjutning och trolling bete är Patrick Sbiles personliga favorit.

Dess utmärkande design skapar ett oberäkneligt, oförutsedda beteende med rasande rörelse i alla riktningar. Varje modell fungerar enligt dess särskilda utformade djup.

De flytande modellerna flyter strax under ytan, ofta bryter vattnet intermittent under ett ryckte hämta. Förlisningen modellerna vibrerar fram och tillbaka när de driver igenom djupen medan räknas ner till en önskvärd nivå där du kan enkelt arbeta en tillbaka med skarpa, korta ryckningar och ryckningar i staven.

Lägg till andra åtgärder som önskas för att passa för tillfället! The Stick Shadd är full av liv och drar strejker när ingen annan lure kan!

Nytt för 2011! Den Stick Shadd är en av de mest populära beten i Sebile sortimentet, och den totala favorit drag av Patrick Sebile. Så det var bara logiskt att uppgradera sortimentet till en ny 210 storlek nivå för att rikta de stora medelvärdet sådana.

Testad på korall krönta längd Australiens Great Barrier Reef av Patrick Sbile och den legendariska Nomad Team, har 210mm monster visat enastående resultat på alla typer av ädelfisk från grunda rev öppna bluewater.

Kommer i flytande och sjunkande versioner tillåter dig att välja det som passar förutsättningarna bäst. Denna nya storleken besitter alla åtgärder och nyttan av mindre storlekar, plus att det har en stål klippa plåt från nos till svans, ansluta krokarna för att göra det tufft som möjligt.

Försedd med två extra tunga förstärkta trekrok, kan de ersättas av enkelspjut utan att förändra effekten av lockbetet. Bara plocka enstaka krokar med samma vikt som de tripplar som ersätts.

Det är så det fungerar för att ersätta krokar samt på någon annan Sebile drag ersätter hakar med de av samma vikt att bevara åtgärden. Vi har utformat Stick Shadd 210 FL och SK ska främst användas för spinning och gjutning, men de arbetar också mycket väl för trolling.

Funktioner:

Pro Personal Tips:

Detta drag är 100% en fisk att fånga maskin

Perfekt storlek lockbete för fiske runt korallrev för en aldrig sinande mängd arter

Specifikationer:

Längd: 6 1/4 "155 mm

Vikt: 3 oz 90 gram

Djup: 2-15 ft

Linje Test: 20 till £ 40

Trolling: Ja


Just nu hittar du, Sebile Stick Shad Salt Sun 155 till bästa pris och den är perfekt för dina aktiviteter. På waveinn, kan du hitta andra grymma produkter i Fiskedragkatalogen och speciellt produkter i Minnows kategorin. Vi har ett brett utbud av Minnows för att möta dina behov och hjälpa dig att inspireras till att sporta mer i din vardag.

Klicka på följande länk för att få mer information om:

Specifikationer

Funktioner Sebile Stick Shad Salt Sun 155

Storlek
Vikt
Djupräckvidd

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI