Simrad Arimar R509LH W

Simrad Auktoriserad Återförsäljare.
Tillverkaren erbjuder full garanti.

Simrad

$ 3558.95

Lägsta online-pris granskas avnetRivals

lupa

Simrad Arimar R509LH W

close

Simrad Arimar R509LH W

Simrad Arimar R509LH W

Produktbeskrivning

R509LHW Den nya Bredbands givare representerar nästa generation av teknik som gör det möjligt för yrkesfiskarna att låsa upp nya hemligheter i ekolod. Dessa omvandlare är utformade för användning specifikt med BSMet 2 och BSM 3 högpresterande ekolodsmodul
Airmar? S nya Bredbands givare representerar nästa generation av teknik som gör det möjligt för yrkesfiskarna att låsa upp nya hemligheter i ekolod. Dessa givare är konstruerade för användning specifikt med bredband, CHIRP, FM, och Spread Spectrum ekolod.
Chirp ekolod sänder över ett brett frekvensband i stället för att använda en enda frekvens. Detta är också känd som Frekvensmodulering? eller? Spread Spectrum? Transmissioner. Dessa vågformer är oftast långvarig och till exempel kan börja vid 42 kHz och slutar vid 65 kHz. Energi överförs till vattnet kan vara 10 till 50 gånger större än en traditionell ekolod. Genom att lagra formen hos den sända vågformen i minnet och jämföra den med de mottagna ekon med hjälp av mönstermatchning teknik (även kallad pulskompressions), är det möjligt att hitta mål inom buller och exakt bestämma sitt utbud med häpnadsväckande precision (se bild).
Traditionella fiskeekolod:
sända pulser vid en enda frekvens (såsom 50 kHz och 200 kHz) och denna puls är ofta till som en? tonskuren ?. Dessa pulser kan vara av mycket hög effekt men är typiskt mycket kort varaktighet och detta begränsar den energi som kan överföras in i vattnet. Med tone burst ekolod finns det alltid avvägning mellan pulslängd och mål-upplösning. Till exempel, om en ekolod sänder en puls som är 500 mikrosekunder, den har en pulslängd av 0,7 m (2,4?). Med en ton skur, kan inga mål lösas som är närmare varandra än pulslängden. Så fiska mindre än 0,7 m (2,4?) Varandra kommer att visas som en enda stor massa, och fisk mindre än 0,7 m (2.4?) Från botten kommer att visas fäst vid havsbotten och kommer att vara svårt eller omöjligt att upptäcka. Se grafisk illustration ovan. Längre pulslängder på 50 kHz används vanligen för att lägga mer energi i vattnet för att förbättra djupt vatten upptäckt, men en fördubbling av pulslängden minskar mål diskriminering med hälften och därigenom kompromissa upplösning och detaljrikedom. Det finns ingen gratis lunch?
Med Chirp ekolod:
Det finns ingen avvägning mellan pulslängd och mål upplösning. Medan CHIRP ekolod kan mata ut mindre toppeffekt än en konventionell ekolod, vad som verkligen betyder något är den energi sätta i vattnet med varje puls. Bredbands, frekvensmodulerade pulser (130 210 kHz, till exempel) kan vara mycket lång varaktighet och satte 10 50 gånger mer energi i vattnet. Oöverträffad måldetektering och upplösning uppnås med digital signalbehandling med hjälp av mönstermatchning tekniker. Med Chirp ekolod, kan förmågan att bestämma separationen mellan fisk och mellan fisk och botten vara en fråga om inches jämfört med flera fötter med traditionella ekolod. Nära grupperade fisk kan nu visas som skilda mål i stället för en enda massa och visa fisk nära botten i stället för att döljas. Se grafisk illustration. Det är väl känt att olika fiskarter och fiskstorlekar tillbaka starkare ekon som vissa frekvenser. Med traditionella fiskeekolod arbetar vid fasta frekvenser (50k Hz och 200 kHz), kan fiskekon vara svag eller inte upptäcks alls. Eftersom CHIRP ekolod sänder pulser över breda frekvensband, maximerar denna fisk detekteringsförmåga
Funktioner:
Extreme måldetaljer och bildupplösning på alla djup
Exakt separationen mellan betesfisk och gamefish
Botten diskriminering av fisk om på havsbotten
Djup klingande noggrannhet ned till 3000 m (10000?)
Förmåga att upptäcka mål på större djup och högre hastigheter
Förmåga att hitta mål inom buller (? Snö? På displa

Om du vill veta mer angående Simrad Arimar R509LH W eller andra produkter från märket Simrad i Elektronikkategorin på waveinn, har du tur för vi har just nu ett grymt erbjudande på flera produkter så att du kan utföra dina vattensport och fiskeaktiviteter med den bästa utrustningen. Glöm inte att också kolla in vår Givarekollection, där du kan välja vattensport och fiskeprodukter från Simrad, ett av det största märkena i branschen.

Funktioner

. Elektronik

Storlekar och måttuppgifter kan variera beroende på tillverkare, märke och form.

kundens omdömen och frågor (0)

Produktbetyg 5 / 5
Skriv en recension eller fråga en fråga
coinn

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs

(endast för befintliga kunder)

Produktbetyg:

Aktiveringskoden som du angav är felaktig.

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

Kunder som tittat på har också tittat på:

 
Simrad DST800 TDX

Simrad

DST800 TDX

$ 430.95