`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Simrad

Simrad Arimar R509LH W

 • Simrad Arimar R509LH W
 • Simrad Arimar R509LH W

Simrad Arimar R509LH W

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Simrad Arimar R509LH W

R509LHW Den nya Bredbands givare representerar nästa generation av teknik som gör det möjligt för yrkesfiskarna att låsa upp nya hemligheter i ekolod. Dessa omvandlare är utformade för användning specifikt med BSMet 2 och BSM 3 högpresterande ekolodsmodul

Airmar? S nya Bredbands givare representerar nästa generation av teknik som gör det möjligt för yrkesfiskarna att låsa upp nya hemligheter i ekolod. Dessa givare är konstruerade för användning specifikt med bredband, CHIRP, FM, och Spread Spectrum ekolod.

Chirp ekolod sänder över ett brett frekvensband i stället för att använda en enda frekvens. Detta är också känd som Frekvensmodulering? eller? Spread Spectrum? Transmissioner. Dessa vågformer är oftast långvarig och till exempel kan börja vid 42 kHz och slutar vid 65 kHz. Energi överförs till vattnet kan vara 10 till 50 gånger större än en traditionell ekolod. Genom att lagra formen hos den sända vågformen i minnet och jämföra den med de mottagna ekon med hjälp av mönstermatchning teknik (även kallad pulskompressions), är det möjligt att hitta mål inom buller och exakt bestämma sitt utbud med häpnadsväckande precision (se bild).

Traditionella fiskeekolod:

sända pulser vid en enda frekvens (såsom 50 kHz och 200 kHz) och denna puls är ofta till som en? tonskuren ?. Dessa pulser kan vara av mycket hög effekt men är typiskt mycket kort varaktighet och detta begränsar den energi som kan överföras in i vattnet. Med tone burst ekolod finns det alltid avvägning mellan pulslängd och mål-upplösning. Till exempel, om en ekolod sänder en puls som är 500 mikrosekunder, den har en pulslängd av 0,7 m (2,4?). Med en ton skur, kan inga mål lösas som är närmare varandra än pulslängden. Så fiska mindre än 0,7 m (2,4?) Varandra kommer att visas som en enda stor massa, och fisk mindre än 0,7 m (2.4?) Från botten kommer att visas fäst vid havsbotten och kommer att vara svårt eller omöjligt att upptäcka. Se grafisk illustration ovan. Längre pulslängder på 50 kHz används vanligen för att lägga mer energi i vattnet för att förbättra djupt vatten upptäckt, men en fördubbling av pulslängden minskar mål diskriminering med hälften och därigenom kompromissa upplösning och detaljrikedom. Det finns ingen gratis lunch?

Med Chirp ekolod:

Det finns ingen avvägning mellan pulslängd och mål upplösning. Medan CHIRP ekolod kan mata ut mindre toppeffekt än en konventionell ekolod, vad som verkligen betyder något är den energi sätta i vattnet med varje puls. Bredbands, frekvensmodulerade pulser (130 210 kHz, till exempel) kan vara mycket lång varaktighet och satte 10 50 gånger mer energi i vattnet. Oöverträffad måldetektering och upplösning uppnås med digital signalbehandling med hjälp av mönstermatchning tekniker. Med Chirp ekolod, kan förmågan att bestämma separationen mellan fisk och mellan fisk och botten vara en fråga om inches jämfört med flera fötter med traditionella ekolod. Nära grupperade fisk kan nu visas som skilda mål i stället för en enda massa och visa fisk nära botten i stället för att döljas. Se grafisk illustration. Det är väl känt att olika fiskarter och fiskstorlekar tillbaka starkare ekon som vissa frekvenser. Med traditionella fiskeekolod arbetar vid fasta frekvenser (50k Hz och 200 kHz), kan fiskekon vara svag eller inte upptäcks alls. Eftersom CHIRP ekolod sänder pulser över breda frekvensband, maximerar denna fisk detekteringsförmåga

Funktioner:

Extreme måldetaljer och bildupplösning på alla djup

Exakt separationen mellan betesfisk och gamefish

Botten diskriminering av fisk om på havsbotten

Djup klingande noggrannhet ned till 3000 m (10000?)

Förmåga att upptäcka mål på större djup och högre hastigheter

Förmåga att hitta mål inom buller (? Snö? På displa


Ta del av våra erbjudanden från Simrad Arimar R509LH W. I vår online vattensport och fiskebutik, på waveinn har vi de bästa produkterna för att du ska kunna njuta av dina aktiviteter utan komplikationer och med den bästa vattensport och fiskeutrustningen. Du kan också besöka andra vattensport och fiskekategorier och hitta produkter från märket Simrad till bästa pris.

Funktioner Simrad Arimar R509LH W

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga